Primera División 2012/13

• Креатор на темата Креатор на темата ob1
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2012/2013 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    324
Статус
Затворена за нови мислења.
Да, Суарез сигурно од Ливерпул ќе оди во Атлетико. Реал нека го земе Суарез. Нејќам да го гледам Матадорот во Реал :confused:

Штета си отиде една ѕверка од Примера, јас мислам штета и за нас и за него ќе заврши исто како Хулк !

BREAKING NEWS: Cristiano Ronaldo Agrees Terms With PSG For A Record Breaking Fees Of £150m. :'(
See here >> http://bit.ly/11fLTrt

[Source: SkySports]

Штета си отиде една ѕверка од Примера, јас мислам штета и за нас и за него ќе заврши исто како Хулк !

За која Ѕверка мислиш за Фалкао ?

За која Ѕверка мислиш за Фалкао ?

Nope,

34759_ori_ricardo_carvalho.jpg

Што мислите за денешното последно коло?
Кој сепак ќе успее да опстане, а кој ќе ги пакува куферите за во Сегунда?

Celta de Vigo : Espanyol
Mallorca : Real Valladolid
Deportivo : R. Sociedad
Zaragoza : Atl. Madrid

Mое мислење е дека Селта, Мајорка и Зарагоза ќе стигнат до победите од причина што на гостинските екипи не им требаат бодови.
Мошне тежок натпревар има Депортиво кој му требаат бодови за опстанок, а екипата на Сосиедад исто мора да брка позитивен резултат од причина што се бори за Квалификации од ЛШ.

Депортиво - Сосиедад ќе биде епик утакмица вечерва. Јас повеќе би сакал да го гледам Депортивно во Примера и наредна година, отколку Сосиедад како се мачи во квалификации за ЛШ.

Депортиво - Сосиедад ќе биде епик утакмица вечерва. Јас повеќе би сакал да го гледам Депортивно во Примера и наредна година, отколку Сосиедад како се мачи во квалификации за ЛШ.

Ко шо ми се чини, ни едното ни другото нема да биде :D

Валенсија ќе ја тепа Севиља и Сосиедад ќе му пушти на Депортиво

Вечер најверојатно ќе биде последниот меч на Валерон во кариерата :)

За жал Марчена не успеа да се опорави за вечерашниот меч. Останавме со осакатена одбрана, но сепак средниот и навалниот ред не ни е толку лош.
Она од што стравува цела Ла Коруња барем според написитe во нивните весници е судијата Фернандез Борбалан. Судијата кој им поклони еден куп бодови на Сосиедад оваа сезона. Особено оние најважните од мечот со Валенсија. Ја утепа Валенсија тогаш, Сосиедад со огромна помош тепаше со 4-2. Да не завршеше со победа на Сосиедад тој меч, сега мечов ќе имаше само ревијално значење за нив :)

Вака мечов е од огромнно значење и за едните и за другите. Се надевам на полувреме Валенсија ќе води со едно 0-3 во Севиља, и овие ќе ни ја дадат утакмицата :D
Мада и на Валенсија ништо не им значеше мечот пред две години, па не победија, и испаднавме.

Кај мене нема дилема дека Мајорка и Селта особено ќе триумфираат вечерва. Можеби само Атлетико би изиграл убаво кај Сарагоса. Тоа највеќе ме лаши, ние да паднеме, Селта да се спаси :D
Не смее да се случи тоа :D
Затоа мора да тепаме.

проблем е што Рајо и Малага несмеат да играат у Европа, така да Севиља доаѓа на 7мо место кое води у ЛЕ, нема да биде лесна таа утакмица пошто на Севиља исто им треба победа, се ми се врти у глава дека вечер тепаат и Севиља и Депортиво и на крај сите среќни освен Сосиедад :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom