Primera División 2012/13

Кој ќе биде шампион во сезоната 2012/2013 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    324
Статус
Затворена за нови мислења.

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.607
Поени од реакции
22.612
Сега ќе ти реплицираат дека дечкото се бламира, дека со тоа што му се обраќа така на Флорентино всушност покажува колку е глуп, дека е искомплексиран и сл.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Сега ќе ти реплицираат дека дечкото се бламира, дека со тоа што му се обраќа така на Флорентино всушност покажува колку е глуп, дека е искомплексиран и сл.
Ај не се бламирај и ти сега. А зошто најде баш на Перез да му го рече ова? Сакаше да се напрае паметен, да испадне заебан демек го испровоцирав Флорентино, ама на крај си го испуши. Тоа е тоа.

Ернесто ЧЕ Гевара

Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.607
Поени од реакции
22.612
Ај не се бламирај и ти сега. А зошто најде баш на Перез да му го рече ова? Сакаше да се напрае паметен, да испадне заебан демек го испровоцирав Флорентино, ама на крај си го испуши. Тоа е тоа.
Тоа де. (y)

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Сосиедад - Гранада; страшен фудбал се изигра, шанси на двете страни, а Сосиедад ќе си заебат нешто што цела сезона го градеа.
Ќе видиме. Ама може и поарно е да не се иде во ЛШ.

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Inferiority complex дури и играчите 22та титула ја прославиле со извици Олимпијакос,Олимпијакос! :свиркам:

Член од
5 април 2012
Мислења
8.151
Поени од реакции
8.946
Ќе погреши ако оди во Монако. Можел да биде тим за 2 години, за 2 години може и Атлетико ќе биде конкурент за титула во Шпанија ако ги купи некој неможе да знаеш, а годините не стојат во место!

Според мене ако отиде во Монако ќе биде новиот Хулк

Jack Nolan

Сите сме луѓе, но ретко кој е човек!
Член од
31 јули 2011
Мислења
1.587
Поени од реакции
1.506
Тренеров на грујо ме потсеќа, коа ќе оди по градојте пред да го одржи митингот, оди и сете го гушкаат и му велат дека заедно можат повеќе, можат до победа!:icon_lol:

Како и да е, има голема подршка се надевам дека ќе изборат опстанок(y)

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Првиов дел од клипов...да се наежиш у пм.

Ако за нешто сум најмногу љубоморен на другиве земје, е токму ова. Што сум се родил у држава кј што нема никаква љубов спрема клуб, све се сведуе на материјално...
Гледам вакви клипови и ми се продужуе животов, а можем да замислим ка би можел да го осетим истово ова...

Ернесто ЧЕ Гевара

Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.607
Поени од реакции
22.612
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom