Primera División 2012/13

• Креатор на темата ob1
  • Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2012/2013 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    324
Статус
Затворена за нови мислења.

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.737
Поени од реакции
22.905
http://www.flashscore.com/match/nX6xX6Mh/#match-summary
Напред Мајоркаа!!
Колку само сакам да се спасат Мајорка. Исто толку колку што сакам Сарагоса конечно да испаднат. Едни од најодвратните екипи во Примера ми се! :sick:

Член од
5 април 2012
Мислења
8.152
Поени од реакции
8.946
Ќе биде ова веројатно многу интересен преоден рок летото и Барса и Реал имаат премногу очајни играчи во тимовите. Атлетико ќе го изгуби Фалкао па и тие ке имаат 50 милиони за трошење. Ако остане казната Малага може да биде изедена од големите риби во Европа а може и да го загуби Пелегрини

Jack Nolan

Сите сме луѓе, но ретко кој е човек!
Член од
31 јули 2011
Мислења
1.587
Поени од реакции
1.506
Што ќе правите у ЛШ, кад тад и таму ќе ви се падни Реал
Ко што ви се падна Баерн! (y) Али ок ќе го земеме на лето Лева и ќе се погрижи за проблемите!:rolleyes:
Ќе биде ова веројатно многу интересен преоден рок летото и Барса и Реал имаат премногу очајни играчи во тимовите. Атлетико ќе го изгуби Фалкао па и тие ке имаат 50 милиони за трошење. Ако остане казната Малага може да биде изедена од големите риби во Европа а може и да го загуби Пелегрини
Атлетико нема да троши 50 милиони, поинтересно ќе биде кој играчи ќе ги земи Сосиедад!:)

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
http://www.flashscore.com/match/nX6xX6Mh/#match-summary
Напред Мајоркаа!!
Колку само сакам да се спасат Мајорка. Исто толку колку што сакам Сарагоса конечно да испаднат. Едни од најодвратните екипи во Примера ми се! :sick:
Ако мислат да направат нов стадион, нека се спасат. Ако не, чао у Сегунда :D Ме нервираат стадиони со атлетска стаза, и само они и Сосиедад ми се чини останаа со таков стадион.

I

IBIZA SOUND

Гостин
po vcerasnata pobeda na real i kiksot na barsa dali ima sansi real za titulata vo spanija:)

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Исто ко фановиве на Реал да отидат и на Клоп да му извадат шал од Хамбургер или од Фрајбург. Патетика(о).

Jack Nolan

Сите сме луѓе, но ретко кој е човек!
Член од
31 јули 2011
Мислења
1.587
Поени од реакции
1.506
Исто ко фановиве на Реал да отидат и на Клоп да му извадат шал од Хамбургер или од Фрајбург. Патетика(о).
Патетично е да му отидат и да му извадат шал поради тоа што Реал не ја победи Борусија, него обратно!

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Бога ми овие Атлетико ептен тежок комплекс имаат. Па вчера ако не тепаа, кога ќе тепаат? Можеби во финалето на купот, јеа рајт.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Абе поарно ова со шаловиве и такви работи отколку пак да се вратат на тоа селското светење со ласери во очи (општо за сите зборувам).

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom