Primera División 2012/13

Кој ќе биде шампион во сезоната 2012/2013 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    324
Статус
Затворена за нови мислења.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Не верувам дека е до Депортиво, туку до Малага. Вака казнети ќе се посветат на ЛШ да присоберат појќе пари колку можат, у лига ќе забушаваат. :)

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Со Реал ќе ги пише чоек да изгубат тие ко несалам трчаат и 3 гола даваат. Со Депортиво и најслабата одбрана у Европа ги пишуваш да дадат два гола они губат 1-0.
Ебате Малагата ебате....
Јас ја гледав за да ја играм, ама погледни го скорот на постигнати и примени голови на Малага на гостински терен. :)

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Им попушта за титулата.

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.708
Поени од реакции
22.846
Икер на клупа, Кристијано капитен.....
Сега верувам во гласините дека преведувачот намерно провоцира, со цел да го избркаат.
Без никаква провокација, ама жал ми паѓа за вистинските фанови на Реал Мадрид.

Jack Nolan

Сите сме луѓе, но ретко кој е човек!
Член од
31 јули 2011
Мислења
1.587
Поени од реакции
1.506
Хахахаххаха дали да плачам или да се смеам. :pos: Изглеа господ го сака Икер. Сакал неќел брани! :drk:

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Сега мора да го стави Касиљас во игра Мурињо.:)

Ekimot

Cule
Член од
4 февруари 2010
Мислења
473
Поени од реакции
502
И на судијата му е тапа без Касиљас. Мурињо педерууу!

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Кој кретен овој Адан .. па јас да сум би го пратил во најслабата лига што постои на светот во најслабиот клуб и да биде 3 голман .. таков кретен во Реал немало години наназад .. па да му ебам слепецот нека го стегне срцето нека пукне на терен куртон еден не знае со топка да игра .. Валдес прави грешки ама знае пас да даде овој ни тоа не знае пак после пенал прави абдал абдалосан !

Jack Nolan

Сите сме луѓе, но ретко кој е човек!
Член од
31 јули 2011
Мислења
1.587
Поени од реакции
1.506
Кој кретен овој Адан .. па јас да сум би го пратил во најслабата лига што постои на светот во најслабиот клуб и да биде 3 голман .. таков кретен во Реал немало години наназад .. па да му ебам слепецот нека го стегне срцето нека пукне на терен куртон еден не знае со топка да игра .. Валдес прави грешки ама знае пас да даде овој ни тоа не знае пак после пенал прави абдал абдалосан !
И Касиљас направи грешка, и сега и Касиљас е кретен, и него треба срцето да го стегне?

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
И Касиљас направи грешка, и сега и Касиљас е кретен, и него треба срцето да го стегне?
Касиљас што има одбранато до сега за реал овој глупаков не може ни да го сфати тоа толкава му е интелигенцијата како само допушти таков пенал да направи кретен .

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Нема безгрешни бе, но разликата помеѓу едниот и другиот е ко Мерцедес и Дачиа

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom