Јас ја гледав за да ја играм, ама погледни го скорот на постигнати и примени голови на Малага на гостински терен.Со Реал ќе ги пише чоек да изгубат тие ко несалам трчаат и 3 гола даваат. Со Депортиво и најслабата одбрана у Европа ги пишуваш да дадат два гола они губат 1-0.
Ебате Малагата ебате....
Така е еве го Касиљас 10 секунди во игра и одма прими голЗошто бе црвен пичка ти материна. Добар си беше Адан
И Касиљас направи грешка, и сега и Касиљас е кретен, и него треба срцето да го стегне?Кој кретен овој Адан .. па јас да сум би го пратил во најслабата лига што постои на светот во најслабиот клуб и да биде 3 голман .. таков кретен во Реал немало години наназад .. па да му ебам слепецот нека го стегне срцето нека пукне на терен куртон еден не знае со топка да игра .. Валдес прави грешки ама знае пас да даде овој ни тоа не знае пак после пенал прави абдал абдалосан !
Касиљас што има одбранато до сега за реал овој глупаков не може ни да го сфати тоа толкава му е интелигенцијата како само допушти таков пенал да направи кретен .И Касиљас направи грешка, и сега и Касиљас е кретен, и него треба срцето да го стегне?
Нема безгрешни бе, но разликата помеѓу едниот и другиот е ко Мерцедес и ДачиаИ Касиљас направи грешка, и сега и Касиљас е кретен, и него треба срцето да го стегне?