Primera División 2011/12

Кој ќе биде шампион во сезоната 2011-12 во Примера Дивизион?

• Вкупно гласачи
    123
  • Гласањето е завршено на .

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Има шанси Билбао догодина да ги гледаме во ЛШ ?
Гледам табелата 8 бода им бега местото у ЛШ, но и 1 бод имаат од последните 5 меча, па ги прегазија МанЈу два пати, Шалке во гости, зарем толку слабо играа во Примера ? -.-
Биелса има употребено најмалку играчи досега, само 20, речиси секогаш игра истиот тим... последниов период по две утакмици неделно, плус ова со Барса им дојде за помалку од 48 часа по дуелот со Шалке... и тие се луѓе, мора да укочат некаде. Се гледа дека најмногу насочени се кон ЛЕ.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.993
Поени од реакции
74.126
Како што кажав претходно, Билбао веќе има загарантиран влез во Европа, бидејќи игра со Барса во финале на Шпанскиот куп. Реално во Примера, немаат многу што да бараат во битката за ЛШ, пошто бајаги заостануваат. Имаат одлични резултати во Европа, и реално е да се насочат кон ЛЕ и финалето на купот, а во првенството е доволно само да си обезбедат опстанок :D
Сакам да освојат ЛЕ годинава :)

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Како што кажав претходно, Билбао веќе има загарантиран влез во Европа, бидејќи игра со Барса во финале на Шпанскиот куп. Реално во Примера, немаат многу што да бараат во битката за ЛШ, пошто бајаги заостануваат. Имаат одлични резултати во Европа, и реално е да се насочат кон ЛЕ и финалето на купот, а во првенството е доволно само да си обезбедат опстанок :D
Сакам да освојат ЛЕ годинава :)
И куп. Што к*р. :icon_lol:

B

Beck's

Гостин
moze kup da im se dae na Bilbao, nekoja trampa po moznost, sekako da ni vrsat usluga so pobeda protiv Real ako veke nema da moze da go napravaat toa nekoja od Valencia, A.Madrid(za greota se protiv RM) ili Sevilla(y)

mickey mouse

Багабонти
Член од
5 септември 2011
Мислења
1.003
Поени од реакции
2.797
moze kup da im se dae na Bilbao, nekoja trampa po moznost, sekako da ni vrsat usluga so pobeda protiv Real ako veke nema da moze da go napravaat toa nekoja od Valencia, A.Madrid(za greota se protiv RM) ili Sevilla(y)
Ќе видеме затоа дали ќе го победат, ама можеби и нема нешто посеризоно да направат освен да потклекнат пред Реал!

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Íñigo Martínez se rompe el menisco y será baja 5 meses

штета, еден од најталентираните млади стопери... имаше одлична сезона со Сосиедад. Tие што послабо пратат ЛаЛига сигурно го памтат по двата гола од пола терен...

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Дечки да ве прашам ме интересира за едно дете од Билбао. Црнче дебитираше оваа сезона за Билбао...мајка му по потекло терористка па малиот оствари настап за Атлетик. Ме интересира ако некој знае нешто околу случајов нека пише...баш интересна ситуација после 120 години црнец настапил за Билбао :icon_lol:

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.031
Поени од реакции
2.047
Дечки да ве прашам ме интересира за едно дете од Билбао. Црнче дебитираше оваа сезона за Билбао...мајка му по потекло терористка па малиот оствари настап за Атлетик. Ме интересира ако некој знае нешто околу случајов нека пише...баш интересна ситуација после 120 години црнец настапил за Билбао :icon_lol:
Рамаљо, со потекло од Ангола е овој... ама роден е во Баракалдо, општина во Баскија (неговата фамилија се преселила таму пред тој да се роди). Со Атлетик тренира од 2003... и тоа против Севиља му беше прв настап за клубот. Иако е првиот црнец што настапил за тимот, сепак не е прекршено ''правилото'', затоа што е роден во Баскија, што значи дека е Баскиец. :)

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
На крај на април кој ќе биде прв на табела, тој ја освојува титулата. Ако успее Реал да го издржи тоа што им следи во април, нема шанси во мај да ја зезнат работата.

Член од
24 октомври 2008
Мислења
1.382
Поени од реакции
248

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
http://supersport.com.mk/index.php?option=com_content&view=article&id=6391:prikazanata-za-ronaldo&catid=54:vesti&Itemid=95

ако има барем малце вистина во ова, дефинитивно свака му част на Гејналдо, иако го мразам многу за ова стварно заслужува почит, највеќе другар му, ама и он дефинитивно..
Точно е, го имам постирано само мислам дека во Реал темата... се наежив, без разлика кој да го направил тоа. Секоја чест за двајцата.

A

apidrone

Гостин
http://supersport.com.mk/index.php?option=com_content&view=article&id=6391:prikazanata-za-ronaldo&catid=54:vesti&Itemid=95

ако има барем малце вистина во ова, дефинитивно свака му част на Гејналдо, иако го мразам многу за ова стварно заслужува почит, највеќе другар му, ама и он дефинитивно..
До кога со детскиве изрази?

Kajgana Shop

На врв Bottom