Здравјето и психата се важен дел од животот. Те разбирам во целост.Ne tvrdam deka direktno vi pomognal , sepak zasluzena pobeda no taa konstantna pomos od sudii se vraka.Konkretno vo ovoj duel isklucuvanje na gostinskiot trener na pocetok na natprevar po samo eden prigovor , prekrsokot za sloboden na Ronaldo go nemase , i eve samo sto pustiv crven im dal .
--- надополнето: 31 март 2012 во 21:47 ---
Mene drugo ne mi e jasno , kako moze Madrid protiv vakvi ekipi da rastura a protiv Barca da deluvaat izgubeno
Sakam da kazam , ne znam da recam.Здравјето и психата се важен дел од животот. Те разбирам во целост.
п.с. добра игра, заслужена победа против Атлетик.
Добро де не мора за секоја ситница да се фаќаш и ти, петарда добија Осасуна, 3 тренери не те спасуваат ако треба петарда да пиеш.Sakam da kazam , ne znam da recam.
Koj od koj ste vo vasiot fan klub, isklucok ElNinho.
Играчите пред се ги чуваат за ЛЕ.Има шанси Билбао догодина да ги гледаме во ЛШ ?
Гледам табелата 8 бода им бега местото у ЛШ, но и 1 бод имаат од последните 5 меча, па ги прегазија МанЈу два пати, Шалке во гости, зарем толку слабо играа во Примера ? -.-
Не ја исфрлај и Валенсија.....на реваншот има да ги преслушаат АЗ.Билбао мисли дека ќе освои па преку евентуално освојување да играат Европа догодина. Али ќе биде гадно со еден ваков Атлетико.
Паднаа у форма Валенсија. Плус овие ги гледав вчера со Барса ко на батерии да се трчаат 100мин без престан. Мислам дека Атлетико и Атлетик се за нијанса поблиску до трофејот. Се надевам на демант од страна на ВаленсијаНе ја исфрлај и Валенсија.....на реваншот има да ги преслушаат АЗ.
Забораваш дека играат финале на куп?Билбао мисли дека ќе освои па преку евентуално освојување да играат Европа догодина. Али ќе биде гадно со еден ваков Атлетико.