Многу ми е глупо да те вреѓам за страшнава констатација со аналов и процентиве (зашто 80% - демек си обзирен? биди мангуп до крај пиши си СИТЕ! ) невермајнд, ме интересира од каде го заклучи ова, шо ти се врти у глава за да седнеш прочиташ некој пост и да си речеш чекај бе ќе напишам: Каталонциве би иделе анал со црнец, за да ја освојат Ла Лига? Или после целиот ремет шо се мавал на Каталонците поголем процент би мавале анал?
Кажи ми, Ти идеше анал со црнци минативе сезони и беше узалуд, па сеа им кажуваш на Каталонците да не пробуваат или после целиот ремет шо се мава со Мадрид последниве сезони не само Ти него 80% иделе анал со црнци али било за џабе?
Без везе муабет, од овакви да не ти се отвара форум и Примера, абе не се вакви Мадридисти! Анал, црнци, фарса, сликана за аватар..скоро секој пост (80%) ти е неуспешен обид за доскочица.
Ич не ми е криво шо Мадрид најверојатно ќе ја освои титулата и фино лепо ќе им честитам на Мадридисти, зошто некој би идел до екстрем, анал-црнец, за пресврт? Барса губи у трката за титула у Примера од екипа шо до сега има 2 порази и една нерешена шо има ја да се фрустрирам околу тоа. Све си има свој почеток и крај.
Ќеиф ми е тоа што ги поминаа у купот и ги победија на Бернабеу ама оваа сезона Класико не одлучува за титулата и тоа е тоа.
We are the 20% !