Primera División 2011/12

Кој ќе биде шампион во сезоната 2011-12 во Примера Дивизион?

• Вкупно гласачи
    123
  • Гласањето е завршено на .

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Не е интересно да зимате титули веке ? Мислам дека 50% од каталонците на форумов би иделе анал со црнец само за Ла лига да ја земете...Т.е. знаејќи по цел ремет шо моментално се мава тука на вас, таков пресврт да се деси? Ма и 80 % би иделе анал да можат, жими се.:icon_mrgr:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Не е интересно да зимате титули веке ? Мислам дека 50% од каталонците на форумов би иделе анал со црнец само за Ла лига да ја земете...Т.е. знаејќи по цел ремет шо моментално се мава тука на вас, таков пресврт да се деси? Ма и 80 % би иделе анал да можат, жими се.:icon_mrgr:
Не претеруј и ти. Некој што навива последниве години за Барса и моментално е “најголем“ фан на Барселона, би идел анал :) Чекај, 2 године по ред да им земамо титула ќе видиш колку од нив “големите“ каталонци ќе останат, како на форумов така и по улица.

Ekimot

Cule
Член од
4 февруари 2010
Мислења
473
Поени од реакции
502
Многу ми е глупо да те вреѓам за страшнава констатација со аналов и процентиве (зашто 80% - демек си обзирен? биди мангуп до крај пиши си СИТЕ! ) невермајнд, ме интересира од каде го заклучи ова, шо ти се врти у глава за да седнеш прочиташ некој пост и да си речеш чекај бе ќе напишам: Каталонциве би иделе анал со црнец, за да ја освојат Ла Лига? Или после целиот ремет шо се мавал на Каталонците поголем процент би мавале анал?
Кажи ми, Ти идеше анал со црнци минативе сезони и беше узалуд, па сеа им кажуваш на Каталонците да не пробуваат или после целиот ремет шо се мава со Мадрид последниве сезони не само Ти него 80% иделе анал со црнци али било за џабе?

Без везе муабет, од овакви да не ти се отвара форум и Примера, абе не се вакви Мадридисти! Анал, црнци, фарса, сликана за аватар..скоро секој пост (80%) ти е неуспешен обид за доскочица.

Ич не ми е криво шо Мадрид најверојатно ќе ја освои титулата и фино лепо ќе им честитам на Мадридисти, зошто некој би идел до екстрем, анал-црнец, за пресврт? Барса губи у трката за титула у Примера од екипа шо до сега има 2 порази и една нерешена шо има ја да се фрустрирам околу тоа. Све си има свој почеток и крај.
Ќеиф ми е тоа што ги поминаа у купот и ги победија на Бернабеу ама оваа сезона Класико не одлучува за титулата и тоа е тоа.

We are the 20% !

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Многу ми е глупо да те вреѓам за страшнава констатација со аналов и процентиве (зашто 80% - демек си обзирен? биди мангуп до крај пиши си СИТЕ! ) невермајнд, ме интересира од каде го заклучи ова, шо ти се врти у глава за да седнеш прочиташ некој пост и да си речеш чекај бе ќе напишам: Каталонциве би иделе анал со црнец, за да ја освојат Ла Лига? Или после целиот ремет шо се мавал на Каталонците поголем процент би мавале анал?
Кажи ми, Ти идеше анал со црнци минативе сезони и беше узалуд, па сеа им кажуваш на Каталонците да не пробуваат или после целиот ремет шо се мава со Мадрид последниве сезони не само Ти него 80% иделе анал со црнци али било за џабе?

Без везе муабет, од овакви да не ти се отвара форум и Примера, абе не се вакви Мадридисти! Анал, црнци, фарса, сликана за аватар..скоро секој пост (80%) ти е неуспешен обид за доскочица.

Ич не ми е криво шо Мадрид најверојатно ќе ја освои титулата и фино лепо ќе им честитам на Мадридисти, зошто некој би идел до екстрем, анал-црнец, за пресврт? Барса губи у трката за титула у Примера од екипа шо до сега има 2 порази и една нерешена шо има ја да се фрустрирам околу тоа. Све си има свој почеток и крај.
Ќеиф ми е тоа што ги поминаа у купот и ги победија на Бернабеу ама оваа сезона Класико не одлучува за титулата и тоа е тоа.

We are the 20% !
:pos:

Шо си се фатил па и ти за црнецот бе? :eek:
Тее буквалист. После загубена и речиси невозможна титула сите откажани, најлогичко(најглупо) објаснување е: заситени сме. Па нели е така бе да му ибам мајката ? Све би дале за сеа титула да земете,. Е сеа познавајки ги општо фановите на Барса констатацијата со процентот е блиску до веродостојна и така реков, незначи дека сеа сите до еден ке идете да ви го испоначука црнец у газо. Ке нема да сте способни да прославите сите така:pos: (не сфаќај пак буквално).

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Неколку сезони без титула за Барса ...се помалку фанови на нивниот фан клуб и ќе гледаме нови Џонови,Тоневци и Гочевци со нови аватари од играчи на други тимови :icon_lol:

Член од
18 септември 2011
Мислења
5.444
Поени од реакции
5.570
- Pošto Gvardiola nije hteo da me uvrsti u ekipu, odlučio sam da izađem i pokažem kako se to radi - napisao je Tipsarević na Tviteru.
Новиот Иниеста :pos:

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Шпанскиве екипи во европа растур прават. После Шкотско првенство сме биле, сред Олд Трафорд ги помочаа јунајтедовци. Валенсија гази, Барса си игра мајтап, уште Реал да не заебе :D

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
И така јас ти викам, Шпанскава Лига била многу слаба, Англичани се најјаки:pos:

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
(Не)намерно го заборави Атлетико, кој игра одлично по доаѓањето на Симеоне.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
(Не)намерно го заборави Атлетико, кој игра одлично по доаѓањето на Симеоне.
Ќе изгубат у Турција, ламборџинито од Роналдо го оставам на тоа... :D

Браво за трите екипи, одличен фудбал!

Член од
9 март 2011
Мислења
1.944
Поени од реакции
905
Браво за шпанците,без ниедна утка....

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Лелелееееееее........Муњаин:cuc:

Ако може некој да ме снабди со информација како откупна клаузула, до кога има договор? Не дека планирам да го купувам, ама ужасно ме интересира.

Kajgana Shop

На врв Bottom