Primera División 2011/12

Кој ќе биде шампион во сезоната 2011-12 во Примера Дивизион?

• Вкупно гласачи
    123
  • Гласањето е завршено на .
Член од
23 јануари 2012
Мислења
885
Поени од реакции
912
Виљареал Б игра во 2 лига во шпанија,доколку испадне и виљареал во 2 лига како ке играат овие 2 тима во иста лига? минатата сезона Барселона Б беше во 3 место но не играше во баражот за влез во 1 лига туку во бараж отиде 6 пласираната екипа мислам како ке биде тогаш ако виљареал испадне во 2 лига?

O

ob1

Гостин
Мислам дека автоматски Виљареал Б би требало да испадне во трета лига, али не сум сигурен..

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Виљареал Б игра во 2 лига во шпанија,доколку испадне и виљареал во 2 лига како ке играат овие 2 тима во иста лига? минатата сезона Барселона Б беше во 3 место но не играше во баражот за влез во 1 лига туку во бараж отиде 6 пласираната екипа мислам како ке биде тогаш ако виљареал испадне во 2 лига?

Никош нема да дознајме оти нема да испадни :D

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.635
Поени од реакции
14.542
Како не му го свирнаа пенал она на Кедира, бар ќе имаше вечерва активност на темава, вака тапа.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.642
Поени од реакции
10.241

FAKE AND GAY!

GAY се гледа дека е...но не знам дали е FAKE :D

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Како не му го свирнаа пенал она на Кедира, бар ќе имаше вечерва активност на темава, вака тапа.
Остај ти пеналите....Рамос одамна не покажал шо треба да направи вистински мадриста!!!

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Ќе примети некој ако постирам табела од пред 3 недели ?

• Ми се допаѓа
Reactions: ob1
Член од
27 септември 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.083
Само едно не ми е јасно ... Зошто воопшто се игра првенството сеуште ? ..... Por que титулата не му е доделена на ,, првакот " уште пред почетокот на сезоната ???

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.751
Поени од реакции
22.967
Оваа не е fake
:pos::pos: Такви ќе ти најдам милион слики, кои самите играчи ги објавуваат на твитер или фб после натпреварите.
Демек вашите играчи после натпреварите не се соблекуваат во соблекувалните. Сосе дресовите, потни си одат дома, па таму се тушираат и пресоблекуваат. :pos:

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Само едно не ми е јасно ... Зошто воопшто се игра првенството сеуште ? ..... Por que титулата не му е доделена на ,, првакот " уште пред почетокот на сезоната ???
И зашо па ја отвараш таа тема ?

Единствено ме интересира кој е одговорот што го очекуваш на твоето прашање, смртно ме занима.

Kajgana Shop

На врв Bottom