1. Ако им се верува на медиумите и Мурињо имаше судир со некои од играчите.Капело мислам имаше и судир со некои од играчите. Поточно мислам на Раул и Бекам, ако добро ме држи меморијава...Згора на тоа, играта не им се допаѓаше на навивачите и раководството и наводно не била атрактивна. Само да не ме сфатиш лошо, јас бев против заминување на Капело. Мурињо за разлика од него, е име за кое секој клуб би сакал да го има. И вистинскиот момент за ангажман на Мурињо беше погоден. Плус со долготрајно задржување на сегашниот ни тренер, имаме (според мене и сите минати негови клубови) загарантирани успеси.
Едит: Тој тим на Барса беше далеку послаб, од овој денешниов и неможеш да кажеш дека тој тим на Реал бил подобар од овој денешниов. Можеби, од некој аспекти да, но погледни ги на крај бројките од оваа сезона/минатата со таа на Капело.
Можеби ти послужи ова...
Е сеа заеба работа и ти. Ај не мислам да се убедуем, погледни ги бројките и околностите на Капело и на Мурињо па ке праиме муабет.1. Ако им се верува на медиумите и Мурињо имаше судир со некои од играчите.
2. И оваа сезона играта на Реал беше исвиркувана на Бернабе.
3. Демек Капело ич не е име кое повеќето клубови би сакале да го имаат.
4. Капело исто така е загарантиран успех за подолго време(или барем така беше до пред неколку години).
Да не бидам разбран погрешно. Не се мешам ништо во работата на Мурињо и Капело во Реал, ниту пак правам споредби помеѓу нив двајцата.
Само, доколку Перез се реши да му даде отказ на Мурињо во било кој момент, уште од сега има солидна листа со причини.
Не такви времиња пријател, такви се играчите помеѓу кои треба да се бира.Ептен го почитувам Раул и скоро сите бивши легендарни играчи на Реал. Мислам дека порано немаше кој не ги сакаше Роналдо, Роберто Карлос, Ривалдо, а и потоа Роналдињо. Да се направеше тогаш анкета мислам дека добри 80% ќе беа „за“. А сега да се направи анкета за Меси/Роналдо, пола ќе бидат „за“ пола „против“. Такви времиња стигнаа.
Не се дроги во прашање кај него. Да беа дроги, сега ваљда ќе пуцаше во Челзи. На него психата му е оштетена, ептен има паднато психички во Англија, еве сега и по изјавите се познава.Torres: 'Barcelona can still win La Liga'
На какви дроги е овај?
daj nesto novoЧисто информативно
-Од 10те хет-трика на Меси во Ла Лига, само во еден е вклучен пенал.
-Во 13те хет-трика на Кристијано во Ла Лига, 7 пенали.
1 утнат пенал во Ла Лига, голема разлика.Кој му е крив на меси шо ги утиња