Primera División 2011/12

Кој ќе биде шампион во сезоната 2011-12 во Примера Дивизион?

• Вкупно гласачи
    123
  • Гласањето е завршено на .

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.818
Поени од реакции
30.703
не ми е јасно зошто навивачите на реал толку многу ги интерсира купот во шпанија кога тие се испуцани :)
Затоа што судиите и нас не заебаа исто како и Валеснија.
ПС Каде пишува дека не смее да си пратиме куп, може сме ставиле пари на некој тим ???

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Добро бе кој рече дека не беше за црвен. Дури и Пеп изјави дека Пинто заслужи црвен...не знам што глумите вака!

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Добро бе кој рече дека не беше за црвен. Дури и Пеп изјави дека Пинто заслужи црвен...не знам што глумите вака!
Ако мислиш на мојот пост, беше шала и се извинувам ако те навредив тебе и некој друг...нити едните ме занимаат...уште помалку другите!!!

Член од
12 април 2010
Мислења
1.602
Поени од реакции
890
Јас реков де што е проблемот.. цц
ете и за црвен да е,што да кажеме тогаш ние за оние боречки зафати од метју,албелда и алба?
мене исти к*р ми се тие намерни боречки зафати како и ова на пинто,само што поминуваат со жолт,а понекогаш и со опомена..

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Буни се, пополни приговор и достави го шпанската фудбалска федерација.
Браво, памтњаковиќу!
Он нема да се буни нигде, само немој и вие да серете овде дека некој намерно вас ве оштетувал оваа сезона за да не бидете шампиони. Кога е нешто против вас, одма изигравате многу паметни овде, “жали се во федерација“ и слично, а што плачете 2-3 неделе више тоа беше ок нели?

Kajgana Shop

На врв Bottom