Primera División 2011/12

Кој ќе биде шампион во сезоната 2011-12 во Примера Дивизион?

• Вкупно гласачи
    123
  • Гласањето е завршено на .

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
^ sobiras lajkovi ili, gleam niz cel forumot istovo mislenje... Sto vie pa sega vam, zar ocekuvavte poinakov tek na nastanite vecerva :cool:
Киснеш у наш фан клуб а... комплексите не престануваат. Инаку не е цел форум тоа.Собирам лајкови и на фб, сакаш да ме аднеш ?

Иниеста го повредија таму за пеналот...

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Очигледно зошто си фан на Р. Мадрид...само тој ти нема смисла...али пак, ти си знаеш...и таквите како тебе!!
абе ок ај ти кажи ми чим разбиаш,
Фарселона? фарса= има логика уефалона исто :D
Лузерпул = има некоја си фудбалска логика
ЈуБе = има логика
Патетико Мадрид = една од најдобрите логики
А задрид бе шо е задрид? Мене не ме вреѓа пошо е најглупо склопена навредливо зборче, сменета е една буква ко на Барселона да и сменич Зарселона? И шо е навредливо смешно тука? Варселона, Нарселона? Ти има логика?

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Mario (Betis) is seventh player red carded v. Barcelona in La Liga. None yet from Barcelona have seen red this season.

судиите се против барса сезонава
И сега што треба да прават играчите на Барселона! Да удираат како животни за да земат црвени картони па да ве задоволат!

Си се фатил за ова,а ај кажи колку пенали имаше во корист на Реал Мадрид?

B

Beck's

Гостин
Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Све све, само немој да ми речете дека тоа над Иниеста беше пенал! :tapp: Прво имаше контакт, па Иниеста застана на две нозе, па после падна како покосен. Барем да знаеше да глуми, ама очигледно бегал од тренинзите за глума.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
абе ок ај ти кажи ми чим разбиаш,
Фарселона? фарса= има логика уефалона исто :D
Лузерпул = има некоја си фудбалска логика
ЈуБе = има логика
Патетико Мадрид = една од најдобрите логики
А задрид бе шо е задрид? Мене не ме вреѓа пошо е најглупо склопена навредливо зборче, сменета е една буква ко на Барселона да и сменич Зарселона? И шо е навредливо смешно тука? Варселона, Нарселона? Ти има логика?
Човеку па ти толку се исфорсира, што очигледно си се навредил. Немав намера да те нападнам, само викам дека ми е смешно да се користат такви имиња за големи тимови...кога веќе сакаш...ајде и јас ќе пробам...
- Зошто Фарселона/Уефалона...зошто игра најдобар фудбал...и кога тепаат се пред себе, се гледа на нивното глумење и помош од судии...па многу јасно, стратегија раздели па владеј...колку им се помага на Барса, толку и на Севиља и на Волвс...(карикирам со тимови) само што Барса освојува се, па најмногу внимание привлекува
- Зошто Лузерпул - Зошто 2005 го изигра според многумина најдоброто финале во фудбалска историја...зошто има се и сешто освоено...или зошто нема 20 години титула во ПЛ (иако се друго има освоено во тие години) Па многу други тимови имале голем пост...
- Зошто ЈуБе....зошто играл во Серија Б....па што....викај го ИнтАр...зошто нема испаднато во Серија Б...
- Патетико Мадрид...те молам, зарем според тебе е најпатетична екипа...
- Задрид, не знам што е...очигледно алудираат на сељачишта од страна...од позади ридот, позади големите случувања...
Затоа ти викам, ниеден нема логика..само се измислени од патетични фанови, што ги боли успехот на конкурентниот тим...па ајде да се навредуваме....

Да се надополнам, не сум фан на Барса...за "Лузерите" сум :)

• Ми се допаѓа
Reactions: Xak
Член од
26 август 2009
Мислења
1.880
Поени од реакции
2.258
Samo ne mi e jasno zosto navivacite na Barcelona se lutat sega koga vcera tie gi pravea istite gluposti. Najaki fanovi ima Barsa no comment :tapp: ... (izvinete za latinicava)

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Човеку па ти толку се исфорсира, што очигледно си се навредил. Немав намера да те нападнам, само викам дека ми е смешно да се користат такви имиња за големи тимови...кога веќе сакаш...ајде и јас ќе пробам...
- Зошто Фарселона/Уефалона...зошто игра најдобар фудбал...и кога тепаат се пред себе, се гледа на нивното глумење и помош од судии...па многу јасно, стратегија раздели па владеј...колку им се помага на Барса, толку и на Севиља и на Волвс...(карикирам со тимови) само што Барса освојува се, па најмногу внимание привлекува
- Зошто Лузерпул - Зошто 2005 го изигра според многумина најдоброто финале во фудбалска историја...зошто има се и сешто освоено...или зошто нема 20 години титула во ПЛ (иако се друго има освоено во тие години) Па многу други тимови имале голем пост...
- Зошто ЈуБе....зошто играл во Серија Б....па што....викај го ИнтАр...зошто нема испаднато во Серија Б...
- Патетико Мадрид...те молам, зарем според тебе е најпатетична екипа...
- Задрид, не знам што е...очигледно алудираат на сељачишта од страна...од позади ридот, позади големите случувања...
Затоа ти викам, ниеден нема логика..само се измислени од патетични фанови, што ги боли успехот на конкурентниот тим...па ајде да се навредуваме....

Да се надополнам, не сум фан на Барса...за "Лузерите" сум :)

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Извини што имаш 7697 мислења а 552 ти биле лајкнати....доказ колку останатите се согласуваат со твоето мислење, аналогно на тоа...ти што мислиш дека јас треба да прекинам со постирање...не значи ништо....напротив!! Ако ми реплицираш, напиши нешто...немој да бидеш неук, да пробуваш да објаснуваш со слики...или сакаш попаметно да звучиш...демек му остаив слика со Англиски коментар....Браво:cuc:
--- надополнето: 16 јануари 2012 во 01:03 ---
Еве ти и лајк од мене...

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Извини што имаш 7697 мислења а 552 ти биле лајкнати....доказ колку останатите се согласуваат со твоето мислење, аналогно на тоа....
Малку појаснување, има луѓе што се зачленети од 2006/7, а лајкнувањето се воведе во 2011. Не дека сакам да го правдам членот, туку само да докажам колку ти се глупи логиките. Стварно. хахахха

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Малку појаснување, има луѓе што се зачленети од 2006/7, а лајкнувањето се воведе во 2011. Не дека сакам да го правдам членот, туку само да докажам колку ти се глупи логиките. Стварно. хахахха
Извини...не знаев...

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
^^^ Незнаеш само колку глупости изнатропа во постот погоре.
Интар оти играл во Серија А :pos:

п.с. Трехо го реши натпреварот помеѓу Хихон и Малага лајк а бос. :cool:

Kajgana Shop

На врв Bottom