Primera División 2011/12

Кој ќе биде шампион во сезоната 2011-12 во Примера Дивизион?

• Вкупно гласачи
    123
  • Гласањето е завршено на .

Vlatko_Gjorce

Ѓубре
Член од
17 април 2009
Мислења
2.559
Поени од реакции
2.524
Хех, чист како суза беше пеналот
:pos:Ако ветерот му направи фаул, онда имаше.
Нааааааааа им се виде илето. Пак после Снајдер нека не го стават у најдобри тројца, нека ја форсираат Фарса. :D

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.969
Поени од реакции
45.252
Јасно се виде дека Иниеста е фаулиран и тоа здраво у нога, џабе за ова ќе се дискутира, има јутуб ќе си видите убаво во случај да не ви беа доволни тие 3-4 репетиции на направениот пенал.

A

apidrone

Гостин
Пеналот чист беше не знам што јадете бурек.

Свршивте а...убаво,само после Ел Класико немојте да се криете :D
Зошто мислиш дека треба да се замараме со вас ако победиме/нерешено/изгубиме?

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Имаше некој ситен контакт али повеќе дајв него пенал. Мада барса е ова па и 90 минута, судија не се ни мисли. Цеск гарант мучо моро на Кануте му рекол. :ROFLMAO:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
В

Вори

Гостин
Гледав Барселона до кај 70 минута,после исклучив.Гледам сега дека имале пенал во 90-та минута и Меси го промашил.Чисто ме интересира да не се враќам назад на темава,имаше пенал или не?
И гледам два црвени за Севиља,за што беа тие?

п.с Нека ставаат пак 1.15 коефицент во кладилница за победа на Барселона.

Член од
27 септември 2009
Мислења
2.193
Поени од реакции
1.083
Често барате табела кога избивате на прва позиција, но тоа радување трае многу ,, долго " за ваша жал .... Убаво ви е кога немате видено титула во Ла Лига последните години, па барем за миг да го почуствувате првото место ....

И ДА , ПЕНАЛ НЕМАШЕ .... УЕФАЛОНА, ПОР ЌЕ ???? ПА НЕМАШЕ НИКАКОВ КОНТАКТ ВРЗ ИНИЕСТА ....

П.С КОЈ ПЕНАЛ ПО РЕД Е ОВА ДОСУДЕН ЗА БАРСЕЛОНА СЕЗОНАВА, НЕ МОЖАМ ДА СЕ СЕТАМ 12ТИ ИЛИ 13ТИ ....

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Сеедно.
П.С. фала ти што ми ги следиш постовите. Не знам што би правел без фанови како тебе.
Кои постови ти ги следам бе?

Хах не сум слеп фала Богу...аватар,потпис...аман бее дете :pos:

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Често барате табела кога избивате на прва позиција, но тоа радување трае многу ,, долго " за ваша жал .... Убаво ви е кога немате видено титула во Ла Лига последните години, па барем за миг да го почуствувате првото место ....

И ДА , ПЕНАЛ НЕМАШЕ .... УЕФАЛОНА, ПОР ЌЕ ???? ПА НЕМАШЕ НИКАКОВ КОНТАКТ ВРЗ ИНИЕСТА ....

П.С КОЈ ПЕНАЛ ПО РЕД Е ОВА ДОСУДЕН ЗА БАРСЕЛОНА СЕЗОНАВА, НЕ МОЖАМ ДА СЕ СЕТАМ 12ТИ ИЛИ 13ТИ ....
This just came in for you bro

A

apidrone

Гостин
Кои постови ти ги следам бе?

Хах не сум слеп фала Богу...аватар,потпис...аман бее дете :pos:
Да бев фан на Барса, тоа немаше да биде проблем, нели?
Btw, и ти очигледно си фан на 2 екипи, од 2 различни првенства, исто како и јас (добро, јас на 3).

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Да бев фан на Барса, тоа немаше да биде проблем, нели?
Btw, и ти очигледно си фан на 2 екипи, од 2 различни првенства, исто како и јас (добро, јас на 3).
Да да исто како и ти....:pos:

Иначе ти си SUI GENERIS.

Kajgana Shop

На врв Bottom