Primera División 2011/12

Кој ќе биде шампион во сезоната 2011-12 во Примера Дивизион?

• Вкупно гласачи
    123
  • Гласањето е завршено на .
A

apidrone

Гостин
Немам намера за веќе дискутирана работа да се расправам. Само сакав да кажам честито бод на Севиља, заслужено :D

Vlatko_Gjorce

Ѓубре
Член од
17 април 2009
Мислења
2.559
Поени од реакции
2.524
Беше пенал :)

Сигурно? :) Ај погледни ги првите 5-6 секунди, еве од друг агол што убаво се гледа.
Ајде утре Леванте да тепаат па да бидат прво место :vozbud::D

В

Вори

Гостин

Сигурно? :) Ај погледни ги првите 5-6 секунди, еве од друг агол што убаво се гледа.
Ајде утре Леванте да тепаат па да бидат прво место :vozbud::D
И да имаше контакт за пенал,овој се фрли театрално,мислиш со снајпер го гаѓаат.

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.605
Поени од реакции
22.610
Зошто мислиш дека треба да се замараме со вас ако победиме/нерешено/изгубиме?
Тоа кажи им го на 'фановите' на Реал шо ме сретнаа вечерва. 50% од нив скокаа од радост како да освоиле ЛШ 2 пати во 3 години, а другите 50% како да освоиле 6 титули во една сезона. Не знам што беше причината. 0-4 против Малага не треба да претставува толкава радост. Ниту пак 0-0 на Камп Ноу. :)
--- надополнето: Oct 22, 2011 10:50 PM ---
И да имаше контакт за пенал,овој се фрли театрално,мислиш со снајпер го гаѓаат.
Искрено, и со динамит да го разнесат Иниеста, не очекувам нешто арно за него да кажеш. Доволно е само да ти кажам 6ти мај 2009та, Стемфорд Бриџ, Лондон, 22:30ч. ;)

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.882
Поени од реакции
6.943
Каков пенал бе!?! Али Иниеста паѓа во петерец во 90-та мора тоа да е пенал. Ама им се врати ете :D

В

Вори

Гостин
Тоа кажи им го на 'фановите' на Реал шо ме сретнаа вечерва. 50% од нив скокаа од радост како да освоиле ЛШ 2 пати во 3 години, а другите 50% како да освоиле 6 титули во една сезона. Не знам што беше причината. 0-4 против Малага не треба да претставува толкава радост. Ниту пак 0-0 на Камп Ноу. :)
--- надополнето: Oct 22, 2011 10:50 PM ---

Искрено, и со динамит да го разнесат Иниеста, не очекувам нешто арно за него да кажеш. Доволно е само да ти кажам 6ти мај 2009та, Стемфорд Бриџ, Лондон, 22:30ч. ;)
Да ми го кажеше тој судијата гнасен,добро.Ама ми го кажуваш Иниеста.Нема потреба човекот да го мразам,не ми убил ништо.Тој само се најде во ситуација погодна и даде гол кој ја однесе твојата екипа во финале.
Тој не го судеше натпреварот.
Напротив,фантастичен фудбалер е,ама џабе.Ским си-такав си.Така викаат нашите северни комшии :)

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.467
Поени од реакции
6.811
добро бе овие барса до кога ќе лижат гз за да земат поени бе.... ц ц ц .......

продолжено време - додека не даде фарса гол......

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Толку сте изреволтирани и опседнати со Барса, што не ви дозволува реално да гледате на работите.
Чекате еден ебан кикс на Барса, што се случува еднаш во месец, за да си го наполните егото.

Ернесто ЧЕ Гевара

Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.605
Поени од реакции
22.610
Каков пенал бе!?! Али Иниеста паѓа во петерец во 90-та мора тоа да е пенал. Ама им се врати ете :D
Чекај бе, ти за Реал си? Или си за Манчестер? Нема врска, како и да е :pos::pos:.

Ернесто ЧЕ Гевара

Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.605
Поени од реакции
22.610
продолжено време - додека не даде фарса гол......
Уште еден залутан падобранец. Пред да лечиш фрустрации на форум, погледни малку статистики и слични работи, види за минатата сезона каде, на кој натпревар било дадено најдолгото продолжение и размисли со тоа мозокот дали треба само да се пишува без врска.

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Ах бееееее, да не е Виљар пенал нема да видиме :pos:

Ернесто ЧЕ Гевара

Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.605
Поени од реакции
22.610
Шо се случуваше на форумот кога Реал изгуби од Леванте? Од што не било интересно, не ни памтам.
Туку, се надевам ова ќе ми биде последен пост на темава вечерва, па да постирам една слика вредна иљада зборови.

Баш тоа и го направи Хави Варас вечерва. Ги затвори сите приоди кон неговиот гол. :cuc: Не верувам дека ќе си замине од Севиља. Повеќе од одличен наследник на Палоп ќе биде, ако брани и во иднина како вечерва.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Абе оволку нема да свршите ако Меган Фокс и Адриана Лима полуголи, играат на шипка пред вас.

Kajgana Shop

На врв Bottom