A
apidrone
Гостин
Немам намера за веќе дискутирана работа да се расправам. Само сакав да кажам честито бод на Севиља, заслужено
Беше пенал
И да имаше контакт за пенал,овој се фрли театрално,мислиш со снајпер го гаѓаат.
Сигурно? Ај погледни ги првите 5-6 секунди, еве од друг агол што убаво се гледа.
Ајде утре Леванте да тепаат па да бидат прво место
Тоа кажи им го на 'фановите' на Реал шо ме сретнаа вечерва. 50% од нив скокаа од радост како да освоиле ЛШ 2 пати во 3 години, а другите 50% како да освоиле 6 титули во една сезона. Не знам што беше причината. 0-4 против Малага не треба да претставува толкава радост. Ниту пак 0-0 на Камп Ноу.Зошто мислиш дека треба да се замараме со вас ако победиме/нерешено/изгубиме?
Искрено, и со динамит да го разнесат Иниеста, не очекувам нешто арно за него да кажеш. Доволно е само да ти кажам 6ти мај 2009та, Стемфорд Бриџ, Лондон, 22:30ч.И да имаше контакт за пенал,овој се фрли театрално,мислиш со снајпер го гаѓаат.
Да ми го кажеше тој судијата гнасен,добро.Ама ми го кажуваш Иниеста.Нема потреба човекот да го мразам,не ми убил ништо.Тој само се најде во ситуација погодна и даде гол кој ја однесе твојата екипа во финале.Тоа кажи им го на 'фановите' на Реал шо ме сретнаа вечерва. 50% од нив скокаа од радост како да освоиле ЛШ 2 пати во 3 години, а другите 50% како да освоиле 6 титули во една сезона. Не знам што беше причината. 0-4 против Малага не треба да претставува толкава радост. Ниту пак 0-0 на Камп Ноу.
--- надополнето: Oct 22, 2011 10:50 PM ---
Искрено, и со динамит да го разнесат Иниеста, не очекувам нешто арно за него да кажеш. Доволно е само да ти кажам 6ти мај 2009та, Стемфорд Бриџ, Лондон, 22:30ч.
Чекај бе, ти за Реал си? Или си за Манчестер? Нема врска, како и да е .Каков пенал бе!?! Али Иниеста паѓа во петерец во 90-та мора тоа да е пенал. Ама им се врати ете
Уште еден залутан падобранец. Пред да лечиш фрустрации на форум, погледни малку статистики и слични работи, види за минатата сезона каде, на кој натпревар било дадено најдолгото продолжение и размисли со тоа мозокот дали треба само да се пишува без врска.продолжено време - додека не даде фарса гол......
Yeah, right!Пумпајте ја Малага сега, ама вечерва околу 23:50 насловна на спортските весници: 'Whatever Real Madrid can do, Barcelona can do better!'