postuvam postuvam"Фала" ти Пеп за сите овие трауми што ми ги создаде во овие четири години.
Ако си замине, Тито ќе го унапредат... има негде да типувам !?![]()
Не ми се верува.
Само да не им текне Луис Енрике да го донесат![]()
то је то дечки! Барем да ставев пари ќе се збогатев сега.Инаку не верувам дека Тито би бил унапреден, мислам дека ако одлучи пеп да замине ќе си оди и овој.
'He has won the Champions League twice and La Liga three times in succession. And he has proved that you do not have to play essentially defensive football, like Jose Mourinho, to reach the pinnacle.'
League goals scored by Real Madrid under Jose Mourinho: 211.
League goals scored by Barcelona in the same time period: 202.
Нема шанса Пеп да си оди без притоа да им посочи што и како, и вчера излегоа муабетите дека Росел наводно немал план Б, нејсе, Пеп гарант го посочил него и го образложил тоа а овие нормално го послушале, мислам дека во ситуацијава зборот на Пеп а и изборот е најрелевантен, па потоа све остало доаѓа, он ипак најдобро го познава тимов, боље од било кој друг.^ Мислам дека не е толку до препораката на Пеп, туку дека управата на Барселона не сака драстични промени. Се надеваат дека со овој ќе се продолжи истата политика како со Гвардиола, истиот пристап, најверојатно не сакаат нов тренер кој ќе направи поголема промена во играта и можеби нејќат тренер кој би им наметнал купување на неколку играчи како услов за негов потпис.
Како овој психички ќе се справи со Мурињо ќе видиме, физички веќе го јадеше.![]()
И јас така викам кога нема да ставам парички на утакмици а ги гаѓам резултатитето је то дечки! Барем да ставев пари ќе се збогатев сега.![]()
“Во декември минатата година, на претседателот и техничкиот директор им соопштив дека се ближи крајот на мојата ера. Но ова не можев да им го кажам на фудбалерите, бидејќи тренерот е една од најважните алки во тимот.”Ја изгуби почитта кај мене, како најголема п*чка си отиде од тимот кога најмногу му требаше.Кој било тренер да беше со тој тим на Барса ќе постигнеше успеси, да беше Пеп посебен ќе го издигнеше повторно на врвот во Шпанија и Европа, тогаш ќе може да се споредува со другите врвни тренери.
Што не кажа дека сака да оди во друг тим тогаш, туку дека бил преморен?Уствари има ли поголем предизвик од издигнување на тим повторно кон врвот?Се надевам дека нема да дојде во Манчестер, такви плачипички кога при минимален притисок си го кријат опашот под гз и бегаат, немаат ни д од достојни да заменат тренер како Фергусон.
За Бијелса може да сонуваат, никаде нема да оди тој од Баскија.Овај Бјелса од Атлетик е добар. Башка тоа имаат сличен стил на игра да не речам ист![]()