Primera División 2011/12

Кој ќе биде шампион во сезоната 2011-12 во Примера Дивизион?

• Вкупно гласачи
    123
  • Гласањето е завршено на .
Виљареал Б игра во 2 лига во шпанија,доколку испадне и виљареал во 2 лига како ке играат овие 2 тима во иста лига? минатата сезона Барселона Б беше во 3 место но не играше во баражот за влез во 1 лига туку во бараж отиде 6 пласираната екипа мислам како ке биде тогаш ако виљареал испадне во 2 лига?

Мислам дека автоматски Виљареал Б би требало да испадне во трета лига, али не сум сигурен..

Виљареал Б игра во 2 лига во шпанија,доколку испадне и виљареал во 2 лига како ке играат овие 2 тима во иста лига? минатата сезона Барселона Б беше во 3 место но не играше во баражот за влез во 1 лига туку во бараж отиде 6 пласираната екипа мислам како ке биде тогаш ако виљареал испадне во 2 лига?

Никош нема да дознајме оти нема да испадни :D

Како не му го свирнаа пенал она на Кедира, бар ќе имаше вечерва активност на темава, вака тапа.

cristiano-gay-e1330782810717.jpg

FAKE AND GAY!

GAY се гледа дека е...но не знам дали е FAKE :D

Како не му го свирнаа пенал она на Кедира, бар ќе имаше вечерва активност на темава, вака тапа.
Остај ти пеналите....Рамос одамна не покажал шо треба да направи вистински мадриста!!!

Ќе примети некој ако постирам табела од пред 3 недели ?

• Ми се допаѓа
Reactions: ob1
Само едно не ми е јасно ... Зошто воопшто се игра првенството сеуште ? ..... Por que титулата не му е доделена на ,, првакот " уште пред почетокот на сезоната ???

Оваа не е fake
:pos::pos: Такви ќе ти најдам милион слики, кои самите играчи ги објавуваат на твитер или фб после натпреварите.
Демек вашите играчи после натпреварите не се соблекуваат во соблекувалните. Сосе дресовите, потни си одат дома, па таму се тушираат и пресоблекуваат. :pos:

Само едно не ми е јасно ... Зошто воопшто се игра првенството сеуште ? ..... Por que титулата не му е доделена на ,, првакот " уште пред почетокот на сезоната ???
И зашо па ја отвараш таа тема ?

Единствено ме интересира кој е одговорот што го очекуваш на твоето прашање, смртно ме занима.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom