Primera División 2011/12

Кој ќе биде шампион во сезоната 2011-12 во Примера Дивизион?

• Вкупно гласачи
    123
  • Гласањето е завршено на .

SHANE

Др.Акула
Член од
30 април 2008
Мислења
1.453
Поени од реакции
853
2-6 резултатов ми враќа прекрасни спомени :)

Реал за класа подобар...Касиљас-Дефинитивно треба да му се изгради споменик на човеков.Најдобриот голман што сум го гледал воопшто во фудбалот...

Член од
9 март 2011
Мислења
1.944
Поени од реакции
905
Значи која сила е Касиљас во РМ тоа е чудо нешто . 5 чисти шанси имаа Севиља на почетокот и не постигнаа гол, и после му вратија,море како не му дадоа некои 10 гола...

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Уффф ги силувавте,полека малце ми се одгледа фудбал.

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.668
Поени од реакции
22.752
Зошто не сум изненаден со ова за Касиљас?
Одамна го сметам за најдобар, човекот да бранеше во некоја понормална екипа(читај екипа со нормална одбрана), нема да примаат повеќе од 20 гола по сезона.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Не сакам никого да провоцирам, ама пред некое време читав коментари како Валдес бил рамо до рамо со Касиљас. Веројатно се заебаваа. Реков уште еднаш не сакам да провоцирам никого, и Валдес е добар голман туе нема дилема, ама Касиљас е БОГ!!!

Слепо Црево

Оџачар Грла
Член од
26 мај 2007
Мислења
1.196
Поени од реакции
223
Секоја чест за Касиљас... и ве молам немој да го споредувате со Валдес.. што е Меси за Роналдо тоа е и Касиљас за Валдес.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Кога планира човекот да иде у пензија?:icon_mrgr:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Секоја чест за Касиљас... и ве молам немој да го споредувате со Валдес.. што е Меси за Роналдо тоа е и Касиљас за Валдес.
Малку ти е глупа споредбава, ама океј твое мислење.
Според мене најглупото нешто за што се збори моментално е, споредуењето на Меси и Роналдо. Људи, сфатите дека тие двајца немаат никаква допирна точка. Сосема различен тип на играчи. Знаем дека моментално се најдобрите играчи у свет, ама споредуењето на Меси и Роналдо ми е најглупото нешто стварно.

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.668
Поени од реакции
22.752
Малку ти е глупа споредбава, ама океј твое мислење.
Според мене најглупото нешто за што се збори моментално е, споредуењето на Меси и Роналдо. Људи, сфатите дека тие двајца немаат никаква допирна точка. Сосема различен тип на играчи. Знаем дека моментално се најдобрите играчи у свет, ама споредуењето на Меси и Роналдо ми е најглупото нешто стварно.
Мене ми е уште поглупо и се надевам дека веќе јавноста ќе прекине со тоа. Објективно, Меси>Кристијано. Да, добар е и Кристијано, ама после сите овие меѓусебни дуели, споредувања, докажувања, освојувања, бла бла, дрн дрн, ретко кој веќе вели дека Кристијано е подобар играч од Меси. Субјективно, да. Има многу размислувања, пред се на фанови на Реал и Јунајтед, кои би ги избрале Кристијано пред Меси, ама кај повеќето владее тврдо мислење дека Меси е подобар од Кристијано.
Иако, и двајцата се млади и до крајот на нивните кариери може се и сешто да се случи. Работите можат да се променат брзо, посебно ако надвладее задоволството од тоа што досега е направено, парите, славата, мрзата... Чист пример, Тевез. Може да биде во топ 5 играчи во светот ако сака, ама...

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Мене ми е уште поглупо и се надевам дека веќе јавноста ќе прекине со тоа. Објективно, Меси>Кристијано. Да, добар е и Кристијано, ама после сите овие меѓусебни дуели, споредувања, докажувања, освојувања, бла бла, дрн дрн, ретко кој веќе вели дека Кристијано е подобар играч од Меси. Субјективно, да. Има многу размислувања, пред се на фанови на Реал и Јунајтед, кои би ги избрале Кристијано пред Меси, ама кај повеќето владее тврдо мислење дека Меси е подобар од Кристијано.
Иако, и двајцата се млади и до крајот на нивните кариери може се и сешто да се случи. Работите можат да се променат брзо, посебно ако надвладее задоволството од тоа што досега е направено, парите, славата, мрзата... Чист пример, Тевез. Може да биде во топ 5 играчи во светот ако сака, ама...
Брат, јас го ставам Кристијано пред Меси.....а за ЛФЦ навивам...и покрај тоа што дечкото играше во Ман Ју...а сега во Реал....што не ми е ни битно....за мене тој е подобар играч....исто како што титула не се решава во меѓусебни дуели на фаворити...така и во тие дуели не можеш да одредиш кој од играчите е подобар....мое мислење..!!!
А за Касиљас......ЛЕЛЕ-ЛЕЛЕ!!!

Kajgana Shop

На врв Bottom