Коментаторот...Негредо, гоооол, њетт
... какав ти гољ, постои варо-dafuq-ња....Коментаторот...Негредо, гоооол, њетт
Малку ти е глупа споредбава, ама океј твое мислење.Секоја чест за Касиљас... и ве молам немој да го споредувате со Валдес.. што е Меси за Роналдо тоа е и Касиљас за Валдес.
Мене ми е уште поглупо и се надевам дека веќе јавноста ќе прекине со тоа. Објективно, Меси>Кристијано. Да, добар е и Кристијано, ама после сите овие меѓусебни дуели, споредувања, докажувања, освојувања, бла бла, дрн дрн, ретко кој веќе вели дека Кристијано е подобар играч од Меси. Субјективно, да. Има многу размислувања, пред се на фанови на Реал и Јунајтед, кои би ги избрале Кристијано пред Меси, ама кај повеќето владее тврдо мислење дека Меси е подобар од Кристијано.Малку ти е глупа споредбава, ама океј твое мислење.
Според мене најглупото нешто за што се збори моментално е, споредуењето на Меси и Роналдо. Људи, сфатите дека тие двајца немаат никаква допирна точка. Сосема различен тип на играчи. Знаем дека моментално се најдобрите играчи у свет, ама споредуењето на Меси и Роналдо ми е најглупото нешто стварно.
Брат, јас го ставам Кристијано пред Меси.....а за ЛФЦ навивам...и покрај тоа што дечкото играше во Ман Ју...а сега во Реал....што не ми е ни битно....за мене тој е подобар играч....исто како што титула не се решава во меѓусебни дуели на фаворити...така и во тие дуели не можеш да одредиш кој од играчите е подобар....мое мислење..!!!Мене ми е уште поглупо и се надевам дека веќе јавноста ќе прекине со тоа. Објективно, Меси>Кристијано. Да, добар е и Кристијано, ама после сите овие меѓусебни дуели, споредувања, докажувања, освојувања, бла бла, дрн дрн, ретко кој веќе вели дека Кристијано е подобар играч од Меси. Субјективно, да. Има многу размислувања, пред се на фанови на Реал и Јунајтед, кои би ги избрале Кристијано пред Меси, ама кај повеќето владее тврдо мислење дека Меси е подобар од Кристијано.
Иако, и двајцата се млади и до крајот на нивните кариери може се и сешто да се случи. Работите можат да се променат брзо, посебно ако надвладее задоволството од тоа што досега е направено, парите, славата, мрзата... Чист пример, Тевез. Може да биде во топ 5 играчи во светот ако сака, ама...