Не е работата во тоа што Баркеро нема да игра против Барса, туку му беше споредба како едниот е суспендиран а другиот не.ете сега леванте не ќе може без баркеро да ја тепа барселона
не мора леванте да го земате толку сериозно,олабајте малку,тоа што го победи реал мадрид не е никаков одраз на квалитетите на леванте![]()
Абе чоек ајде за тоа со Пике е преочигледно дека намерно го заработи и што се однесува до мене нека добие и 30 натпревари мене не ми менва нешто..само глупо ми беше да ве читам како тоа Барселона имала привилегии во федерацијата и дури смешно е да помислиш на такво нешто....а примерот на Пелистер го спомнав бидејќи моментално Вардар е прв во мкд и со него раководи градот скопје односно гарнитурата на ДПмне и тоа ми беше поентата.....за Победа од Прилеп знаеме како ги земаше титулите на тоа ни е јасно!Значи Пике си ја мести штуцната пет минути, задржува време у 90та минута при водство од 4-0. Како може тоа да не го оквалификуваш како намерен жолт !?
It's obvious, but fuck it, неможе да ви се докаже на вам...
Го знаеме тоа де, не треба да сме многу паметни да го воочиме тоа, доста е да се пролистат последниве 2 страни, да се види од кој почнаа муабетиве за "најголемиот фан" на Барса, читај претседателот на Шпанската Федерацијата, за да се заклучи колку не ви е лесно.Не ни е лесно...![]()
Добро ако е така, го тупеше некој тука за без врска црвениот на Кедира против Леванте и недосудениот пенал на 0 - 0, 3 бода мањак ? Споредуваш две различни ситуации, ние зборуваме за оваа ситуација во која според сите правила мораше да биде казнет Пике, а не за грешки на судиите кои се случуваат на секој втор натпревар, и за кој може до утре да зборуваме.Фан на Барса бил, па преку таквото ако бил. Ај кажете со што и помогнал годинава на Барса а со што му одмогнал на Реал ?
Или заборавате дека на 2-2 со Валенсија чист пенал над Меси не беше суден, 2 бода мањак, или чист гол поништен со Гетафе, плус претходно суден непостоечки офсајд, 3 бода мањак.
Али тупеше некој за тоа тука колку што вие го тупите за Пиќе ? Не бе, 95 % од фановите на Барса вината ја гледаа и бараа кај Барса а не кај судијата.
Тачно. Еве до сеа бев у кафана за тоа што тито добил тумор, славев. Имаш нешто против ?не сакам да замислам каков живот живеете мајката, уште кога најрадосна вест ви е што асистент во Барса имал тумор се знае за какви личности се работи.
Знам за што се дискутира, само цело време се вртите у круг.Добро ако е така, го тупеше некој тука за без врска црвениот на Кедира против Леванте и недосудениот пенал на 0 - 0, 3 бода мањак ? Споредуваш две различни ситуации, ние зборуваме за оваа ситуација во која според сите правила мораше да биде казнет Пике, а не за грешки на судиите кои се случуваат на секој втор натпревар, и за кој може до утре да зборуваме.
Многу нормално дека го сфатив муабетот,ама искрено преку к*р ми е од овој муабет..Не е работата во тоа што Баркеро нема да игра против Барса, туку му беше споредба како едниот е суспендиран а другиот не.
Или се напрае глуп демек не сфати што е муабетот, или...
Брат, и ја би ве сфатил вас. Нормално дека не е сеедно дали ќе игра Пике или на пример некој што седи на клупа. Тоа е јасно. Пике е еден од најдобрите централни моментално. Но не е тоа поентата на муабетов. Целиот муабет е зошто да му се прогледа низ прсти на Пике, кој значи и глуп човек што нема врска со фудбал, ќе примети дека намерно се заебава за да добие жолт картон не добива суспензија, а на пример друг играч кој исто така заработува 5-ти жолт картон за да игра на Ноу Камп, добива суспензија од 2 натпревари. Еве, да ги замениме местата, ти си фан на Реал, ја сум фан на Барса, како би реагирал ти? Или еве немора да ги замениме местата, играч на Реал го прае ова намерно пред Ел Класико, и истиот не е казнет, а друг играч е казнет поради намерен жолт картон. Како би реагирал ти? Не е финтата дали ќе игра Пике или не, колку што е муабетов дека за Барса има посебни критериуми.Многу нормално дека го сфатив муабетот,ама искрено преку к*р ми е од овој муабет..
разјаснивме се околу ова,се изнакажавме глупости..
вие колку и викате дека ви е гајле дали пике ќе игра или не,фолирате и лажите сепак би се израдувале ако не игра пике,исто како што ние би се израдувале кога би го казниле чаби алонсо и така тоа.
ај паузирајте малце до ел класико,одморете и средете мисли![]()
а јас па дури сега го видов тоа што чаби го направиБрат, и ја би ве сфатил вас. Нормално дека не е сеедно дали ќе игра Пике или на пример некој што седи на клупа. Тоа е јасно. Пике е еден од најдобрите централни моментално. Но не е тоа поентата на муабетов. Целиот муабет е зошто да му се прогледа низ прсти на Пике, кој значи и глуп човек што нема врска со фудбал, ќе примети дека намерно се заебава за да добие жолт картон не добива суспензија, а на пример друг играч кој исто така заработува 5-ти жолт картон за да игра на Ноу Камп, добива суспензија од 2 натпревари. Еве, да ги замениме местата, ти си фан на Реал, ја сум фан на Барса, како би реагирал ти? Или еве немора да ги замениме местата, играч на Реал го прае ова намерно пред Ел Класико, и истиот не е казнет, а друг играч е казнет поради намерен жолт картон. Како би реагирал ти? Не е финтата дали ќе игра Пике или не, колку што е муабетов дека за Барса има посебни критериуми.
Викам за Барса дека има посебни критериуми во овој случај, иначе и Реал и Барса се некако увек подпомогнати од страна на федерацијата, што мене ми смета иако сум фан на Реал. Правилата важат за сите, без разлика дали е Реал, Барса, Сосиедад или некој трет. Ми смета и кога иде нешто во полза на Реал, а не е по правилата. Едноставно сакам да биде еднакво за сите.
Фаулот на Чаби го споредуеш со тоа што го напрае Пике? Ме заебаваш или сериозен си? Алонсо спречи контра, нешто што може да се види на секоја утакмица. Нешто што го прават сите задњи везни кога се развива контра на противникот.а јас па дури сега го видов тоа што чаби го направи
http://www.youtube.com/watch?v=ROwKave8wx8
прво од 01:00 до 01:07 има неуспешен обид да го напраи истото што и Пикац наш(нормално дека пикац подобро го исценира тоа,школа одваја јебига)
па после на 02:25 го фаулира,исто очигледно јебига..
така да,ако пике беше казнет сигурно и чаби ќе беше така да предлагам да си бидеме задоволни обострано![]()
Сега ќе ти реплицираат со коментари од типот 'гледате фудбал само последните години', 'титулите ги броите само од тогаш кога ви одговара', 'каде сте биле порано, ништо не сте освоиле', 'реал е најдобар клуб на 20от век' и слични коментари дрн, дрн, Милојке...........