1. Не ама ги знам работите.А чекај малце ти во Мадрид живееш и ги знаеш работите???...таму си во контакт со нив и се знајш шо јадат шо пијат???..глупост до глупост дека вас не ви одговара..јас многу повеќе работи знам од колку што можите да замислите но не сакам тука да ви баам на секое бидејќи нешто што не ви одговара веднаш почнувате да попуввате и да вреѓате..вие ги избегнувате последните три реченици од претходниот пост што го напишав бидејќи се чиста вистина..допирна точка само градот Мадрид??..толку си сигурен???..господе боже да неможи човек да се изјасни..па тука 70% од постовите во темата се глупост до глупост и еднаш човек ќе напиши реален пост и таквите како тебе што мислат дека знаат се ако пратат цел живот Шпански фудбал веднаш ќе искоментираат нешто во стил..''шо К.. бараш тука'', или пак'ти најде да кажваш??'' ..ајде останетеми поздравени и гледајте си фудбал..животот е многу краток за да се нервираме за глупости!
А да ја поставеше цела слика ?Допирна точка меѓу Реал и Виљар е Калдерон. Или мадриѓаниве наши ослепеа или намерно ја игнорираат сликава. Виљарато!
![]()
Бар не свири пред телевизор1. Не ама ги знам работите.
2. Твојот пост е најголема глупост.
И заборавив дека ти си фудбалскиот сезнајко на форумов, и мислиш дека ако си судија и им судиш на Свирипичино и Долно Дупени во седма лига знаеш се.
--- надополнето: Dec 2, 2011 3:18 PM ---
А да ја поставеше цела слика ?Ова е на некоја си прослава на Атлетико Мадрид, Калдерон им поделил дресови со нивните имиња на сите што биле таму. Ете му дал и на Енрике Черезо претседателот на Атлетико. Ете зошто и Атлетико не може да го победи Реал 12 години.
Се прај, и тоа многу голем експерт дека е.Бар не свири пред телевизор)) и не сеп рај експерт. Разлика? голема .
1. Не ама ги знам работите.
И заборавив дека ти си фудбалскиот сезнајко на форумов, и мислиш дека ако си судија и им судиш на Свирипичино и Долно Дупени во седма лига знаеш се.
А да ја поставеше цела слика ?Ова е на некоја си прослава на Атлетико Мадрид, Калдерон им поделил дресови со нивните имиња на сите што биле таму. Ете му дал и на Енрике Черезо претседателот на Атлетико. Ете зошто и Атлетико не може да го победи Реал 12 години.
Јас не сум сезнајко туку си го кажвуам моето размислување кое ти не си обврзан да се сложиш...можиш комотно да ми реплицираш но некако вака од страна гледано смешно е да тврдиш како Барселона имала привилегии во Федерацијата(примерот со Пелистер ти го дадов)..тоа што сум судија башка..јас не се фалам но кога ќе искоментирате околу некоја ситуација а врска немате(не потенцирам не тебе туку генерално) е тогаш ми се лоши...јас се впуштам во муабет тогаш бидејќи се работи за моментално најдобрите и најатрактивните две екипи во светот Реал мадрид и Барселона..не ќе коментирам за Минхенгладбах и Штудгарт..правилата на фудбалот се секаде исти а и ти ги знаеш работите во Мадрид исто колку што јас ги знам во Милано..во светот насекаде се политиката и бизнисот вмешани, и неможиш да знаеш кој што и како работат таму...И заборавив дека ти си фудбалскиот сезнајко на форумов, и мислиш дека ако си судија и им судиш на Свирипичино и Долно Дупени во седма лига знаеш се.
.
Работата е шо постојте на сите тука се само мислења ништо не е факт подржан од страна на официјален фудбалски клуб.Се прај, и тоа многу голем експерт дека е.![]()
Не му објаснуј од каде е сликата и по кој повод е. И самиот си знае, чим си ја скратил. Ама не му одговараше цела да ја стае, па мораше и да ја сече за да “докаже“ дека Виљар навива за Реал1. Не ама ги знам работите.
Ја најдов на Гугл. Види, пребарувај, ќе ја најдеш таква каква што ја најдов јас. Сигурно нема да трошам време да скратам слика за да убедам некого, посебно не тебе. Поводот не е важен, важно е што гулапчињата се големи пријатели и тоа секој во Шпанија го знае. Уште поважно е што носи дрес на Реал а не на Барса, пошто нели фан на Барса бил. Како и да е тебе нема да те цитирам и сл. во иднина пошто гледам сеуште имаш некакво опсесивно пореметување. Гледам не си ни единствен, некому му пречи што некој друг член бил судија...не сакам да замислам каков живот живеете мајката, уште кога најрадосна вест ви е што асистент во Барса имал тумор се знае за какви личности се работи. Би цитирал еден тип од Full Metal Jacket (Sergeant Hartman), ама нема да ти го пружам тоа задоволство да кликнеш на ПријавиНе му објаснуј од каде е сликата и по кој повод е. И самиот си знае, чим си ја скратил. Ама не му одговараше цела да ја стае, па мораше и да ја крати за да “докаже“ дека Виљар навива за Реал![]()
Ех, сега нема да можем да спием вечерва зошто ти нема да ми реплицираш више.Ја најдов на Гугл. Види, пребарувај, ќе ја најдеш таква каква што ја најдов јас. Сигурно нема да трошам време да скратам слика за да убедам некого, посебно не тебе. Поводот не е важен, важно е што гулапчињата се големи пријатели и тоа секој во Шпанија го знае. Уште поважно е што носи дрес на Реал а не на Барса, пошто нели фан на Барса бил. Како и да е тебе нема да те цитирам и сл. во иднина пошто гледам сеуште имаш некакво опсесивно пореметување. Гледам не си ни единствен, некому му пречи што некој друг член бил судија...не сакам да замислам каков живот живеете мајката, уште кога најрадосна вест ви е што асистент во Барса имал тумор се знае за какви личности се работи. Би цитирал еден тип од Full Metal Jacket (Sergeant Hartman), ама нема да ти го пружам тоа задоволство да кликнеш на Пријави![]()
Не ви е лесно...Почнаа плачките![]()
Харалампие од Скопје е !? Ти текнува кој освои титула на чуден начин пред неколку години !?Ова ви е исто како комитите да тврдат дека Пелистер е форсиран од федерацијата и претседател на Пелистер да е Бранко..а ФФМ се наоѓа во Скопје и плус цело ФФМ се членови на Дпмне...ајде најдете ја логиката сега!