Primera División 2011/12

Кој ќе биде шампион во сезоната 2011-12 во Примера Дивизион?

• Вкупно гласачи
    123
  • Гласањето е завршено на .
Член од
12 декември 2007
Мислења
4.865
Поени од реакции
10.358
Допирна точка меѓу Реал и Виљар е Калдерон. Или мадриѓаниве наши ослепеа или намерно ја игнорираат сликава. Виљарато!

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.622
Поени од реакции
14.525
А чекај малце ти во Мадрид живееш и ги знаеш работите???...таму си во контакт со нив и се знајш шо јадат шо пијат???..глупост до глупост дека вас не ви одговара..јас многу повеќе работи знам од колку што можите да замислите но не сакам тука да ви баам на секое бидејќи нешто што не ви одговара веднаш почнувате да попуввате и да вреѓате..вие ги избегнувате последните три реченици од претходниот пост што го напишав бидејќи се чиста вистина..допирна точка само градот Мадрид??..толку си сигурен???..господе боже да неможи човек да се изјасни..па тука 70% од постовите во темата се глупост до глупост и еднаш човек ќе напиши реален пост и таквите како тебе што мислат дека знаат се ако пратат цел живот Шпански фудбал веднаш ќе искоментираат нешто во стил..''шо К.. бараш тука'', или пак'ти најде да кажваш??'' ..ајде останетеми поздравени и гледајте си фудбал..животот е многу краток за да се нервираме за глупости!
1. Не ама ги знам работите.
2. Твојот пост е најголема глупост.

И заборавив дека ти си фудбалскиот сезнајко на форумов, и мислиш дека ако си судија и им судиш на Свирипичино и Долно Дупени во седма лига знаеш се.
--- надополнето: Dec 2, 2011 3:18 PM ---
Допирна точка меѓу Реал и Виљар е Калдерон. Или мадриѓаниве наши ослепеа или намерно ја игнорираат сликава. Виљарато!

А да ја поставеше цела слика ? :D Ова е на некоја си прослава на Атлетико Мадрид, Калдерон им поделил дресови со нивните имиња на сите што биле таму. Ете му дал и на Енрике Черезо претседателот на Атлетико. Ете зошто и Атлетико не може да го победи Реал 12 години.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.790
Поени од реакции
17.723

И заборавив дека ти си фудбалскиот сезнајко на форумов, и мислиш дека ако си судија и им судиш на Свирипичино и Долно Дупени во седма лига знаеш се.

А да ја поставеше цела слика ? :D Ова е на некоја си прослава на Атлетико Мадрид, Калдерон им поделил дресови со нивните имиња на сите што биле таму. Ете му дал и на Енрике Черезо претседателот на Атлетико. Ете зошто и Атлетико не може да го победи Реал 12 години.
Бар не свири пред телевизор :))) и не сеп рај експерт. Разлика? голема .

Член од
12 декември 2007
Мислења
4.865
Поени од реакции
10.358

И што е тоа важно? Не го побива фактот дека претседателот на федерацијата носи дрес на Реал (леле ако беше дрес на Барса, од Комуналец до УНИЦЕФ и ОН ќе ги вмешавте) и дека е голем пријател со тогашниот претседател на Реал - Калдерон. И според вашата логика погоре, нема врска ако Калдерон не го бендисува Перез итн итн вие си знаевте што не изнапишавте.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
.
Јас не сум сезнајко туку си го кажвуам моето размислување кое ти не си обврзан да се сложиш...можиш комотно да ми реплицираш но некако вака од страна гледано смешно е да тврдиш како Барселона имала привилегии во Федерацијата(примерот со Пелистер ти го дадов)..тоа што сум судија башка..јас не се фалам но кога ќе искоментирате околу некоја ситуација а врска немате(не потенцирам не тебе туку генерално) е тогаш ми се лоши...јас се впуштам во муабет тогаш бидејќи се работи за моментално најдобрите и најатрактивните две екипи во светот Реал мадрид и Барселона..не ќе коментирам за Минхенгладбах и Штудгарт..правилата на фудбалот се секаде исти а и ти ги знаеш работите во Мадрид исто колку што јас ги знам во Милано..во светот насекаде се политиката и бизнисот вмешани, и неможиш да знаеш кој што и како работат таму...

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.790
Поени од реакции
17.723
Се прај, и тоа многу голем експерт дека е. ;)
Работата е шо постојте на сите тука се само мислења ништо не е факт подржан од страна на официјален фудбалски клуб.

Е сеа за нечие мислење да е чиста глупост ств треба мн храброст за така да се речи пошто секој гледа од различна призма.

Детето тој погоре Џони знај да претера ама е ств добар судија тој гест кој му го рече за долно дупени итн не е фер пошто веќе 5 години суди и заслужва почит не си бил Д.Дупени или нз каде да видиш коке ти излезат со вилите шо прат :))))

Член од
9 март 2011
Мислења
1.944
Поени од реакции
905
Еднаш плачко,секогаш плачко. Дај бе секој ден излегувате со теории на заговор. Нцнцнцнц ...
Вчера напиша еден фан на РМ,нема разлика дали ќе игра или нема да игра Пике,пак РМ ќе тепа,така да смирејте се малце.....

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126

Не му објаснуј од каде е сликата и по кој повод е. И самиот си знае, чим си ја скратил. Ама не му одговараше цела да ја стае, па мораше и да ја сече за да “докаже“ дека Виљар навива за Реал :pos:

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Муабетот наликува на оној за Франко...:pos:

Член од
12 декември 2007
Мислења
4.865
Поени од реакции
10.358
Не му објаснуј од каде е сликата и по кој повод е. И самиот си знае, чим си ја скратил. Ама не му одговараше цела да ја стае, па мораше и да ја крати за да “докаже“ дека Виљар навива за Реал :pos:
Ја најдов на Гугл. Види, пребарувај, ќе ја најдеш таква каква што ја најдов јас. Сигурно нема да трошам време да скратам слика за да убедам некого, посебно не тебе. Поводот не е важен, важно е што гулапчињата се големи пријатели и тоа секој во Шпанија го знае. Уште поважно е што носи дрес на Реал а не на Барса, пошто нели фан на Барса бил. Како и да е тебе нема да те цитирам и сл. во иднина пошто гледам сеуште имаш некакво опсесивно пореметување. Гледам не си ни единствен, некому му пречи што некој друг член бил судија...не сакам да замислам каков живот живеете мајката, уште кога најрадосна вест ви е што асистент во Барса имал тумор се знае за какви личности се работи. Би цитирал еден тип од Full Metal Jacket (Sergeant Hartman), ама нема да ти го пружам тоа задоволство да кликнеш на Пријави :icon_lol:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Ја најдов на Гугл. Види, пребарувај, ќе ја најдеш таква каква што ја најдов јас. Сигурно нема да трошам време да скратам слика за да убедам некого, посебно не тебе. Поводот не е важен, важно е што гулапчињата се големи пријатели и тоа секој во Шпанија го знае. Уште поважно е што носи дрес на Реал а не на Барса, пошто нели фан на Барса бил. Како и да е тебе нема да те цитирам и сл. во иднина пошто гледам сеуште имаш некакво опсесивно пореметување. Гледам не си ни единствен, некому му пречи што некој друг член бил судија...не сакам да замислам каков живот живеете мајката, уште кога најрадосна вест ви е што асистент во Барса имал тумор се знае за какви личности се работи. Би цитирал еден тип од Full Metal Jacket (Sergeant Hartman), ама нема да ти го пружам тоа задоволство да кликнеш на Пријави :icon_lol:
Ех, сега нема да можем да спием вечерва зошто ти нема да ми реплицираш више. :(

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Ова ви е исто како комитите да тврдат дека Пелистер е форсиран од федерацијата и претседател на Пелистер да е Бранко..а ФФМ се наоѓа во Скопје и плус цело ФФМ се членови на Дпмне...ајде најдете ја логиката сега!
Харалампие од Скопје е !? Ти текнува кој освои титула на чуден начин пред неколку години !?

@alexsr
одиме по логиката на колегата твој Гевара... значи: Овој му е близок пријател на Калдерон кој му е смртен непријател на Перез... зошто тој би носел одлуки у корсит на Перез !?

глупи муабети почнавте, значи очигледно е ова. Муабетов е ко со глумата, сите го увидуваат тоа, само вие и Џони Вајсмилер не признавате.

Значи Пике си ја мести штуцната пет минути, задржува време у 90та минута при водство од 4-0. Како може тоа да не го оквалификуваш како намерен жолт !?

It's obvious, but fuck it, неможе да ви се докаже на вам...

Kajgana Shop

На врв Bottom