Primera División 2011/12

Кој ќе биде шампион во сезоната 2011-12 во Примера Дивизион?

• Вкупно гласачи
    123
  • Гласањето е завршено на .
Член од
21 септември 2008
Мислења
14.617
Поени од реакции
14.490
mislam deka ne e sigurno
megju borbalan i ituralde gonzales ke bide eden
Нормално дека не е сигурно кога освен спортденес и 24фудбал не знаеш да отвориш некоја шпанска страна. :)

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Нормално дека не е сигурно кога освен спортденес и 24фудбал не знаеш да отвориш некоја шпанска страна. :)
Тука не си во право....тој отвора и други освен овие две....имаше поставувано линкови од бугарски спортски портали :pos:

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.207
Поени од реакции
25.402
^Ве сфаќам искрено, цел сцет ве напаѓа за глумење и мора и вие напатени душички малце да се вадите..

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
^Ве сфаќам искрено, цел сцет ве напаѓа за глумење и мора и вие напатени душички малце да се вадите..
Не,напротив јас ве сфаќам вам што се замарате со слики,видеа и што уште не.Цел свет,повеќето од фудбалските легенди признаваат дека Барса е најсилната екипа...па јас ве сфаќам вам околу хејтањето ;)

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.711
Поени од реакции
22.854
Оу, да. Пошо цел сЦет не напаѓа, гаќите ми се затресоа.
Не напаѓаат таквите како тебе кои не го ни гледаат видеото што го постирав, што не гледаат никое видео кое не им одговара и што го гледаат тоа што им одговара.
Конкретно за Ди Марија, играчот го почитувам, без разлика каков играч е и каде игра, затоа што ги почитувам сите Аргентинци, каде и да играат, ги почитувам и Пипита и Гаго.... Ама, ова на видеото е.... ноу комент.
Ќе те замолам ако ме цитираш да не ставаш видеа, оти дискусијата ќе отиде во најнепосакуваниот правец.

Kajgana Shop

На врв Bottom