Primera División 2011/12

Кој ќе биде шампион во сезоната 2011-12 во Примера Дивизион?

• Вкупно гласачи
    123
  • Гласањето е завршено на .

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.207
Поени од реакции
25.402
Оу, да. Пошо цел сЦет не напаѓа, гаќите ми се затресоа.
Не напаѓаат таквите како тебе кои не го ни гледаат видеото што го постирав, што не гледаат никое видео кое не им одговара и што го гледаат тоа што им одговара.
Конкретно за Ди Марија, играчот го почитувам, без разлика каков играч е и каде игра, затоа што ги почитувам сите Аргентинци, каде и да играат, ги почитувам и Пипита и Гаго.... Ама, ова на видеото е.... ноу комент.
Ќе те замолам ако ме цитираш да не ставаш видеа, оти дискусијата ќе отиде во најнепосакуваниот правец.
Не не ставам видеа, само многу голема иронија е брат. Сите зборат дека баш играчите на Барса се тие што највеќе глумат по терените. И ти како навивач на Барселона ми оставаш видео дека Ди Марија глумел. Да добро, ама да ми го оставеше ова навивач на Интер, Манчестер, Челзи, Милан или било кој друг, ама од навивач на Барса, мислам со кое лице..

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Ајде ФАКИНГЛОНО уште некоја недела и ќе ќутите ко пичиња ама тогаш Реал ќе бидат глумците ???:pos:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Абе у секоја екипа има по 1/2 кои се глумци и симулираат, ама друго е кога цел тим го прае тоа :)

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Барса фанс се праат дека после секоја утакмица нема седум минутно видео на јутуб barca diving vs x

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Не не ставам видеа, само многу голема иронија е брат. Сите зборат дека баш играчите на Барса се тие што највеќе глумат по терените. И ти како навивач на Барселона ми оставаш видео дека Ди Марија глумел. Да добро, ама да ми го оставеше ова навивач на Интер, Манчестер, Челзи, Милан или било кој друг, ама од навивач на Барса, мислам со кое лице..
Кој се тие сите бе ? Неколкумина овде на форумов што се повторуваат, што нивните тимови го јаделе од Барса ? Да ги разлисташ сите теми од ЛШ ќе видиш дека 80% се едни те исти се повторуваат.
Плус , мене многу ми е побитно кога слушам што кажува на пример еден Фергусон за Барса, еден Видич, или некои странски спортски аналитичари, новинари, коментаторски легенди, фудбалски легенди, одколку некои ванаби фудбалски " експерти" овде на форумов.

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.711
Поени од реакции
22.854
Сите го зборувале тоа? :pos: Ако напатени фанчиња на потопени тимови од Барса(извинете ако се пронаоѓате во ова) се сите на овој свет за вас, за мене не се. Да, играчите на Барса не се светци и како и во секој тим и во Барса играчите понекогаш глумат.
Ама, како што кажа bobi777 побитно ми е што ќе рече Ферги за Барса, што ќе каже Венгер, Алегри, Капело, Дел Боске, или Касиљас, Руни, Ван Перси, Тоти, Сидорф.........

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Незнам зошто сте на форумов воопшто ако не ве интересира мислењето на другите o_O

И моментално само еден експерт постои и не ве сака баш.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Секој праи грешки, и вие ќе сфатите некој ден :cool:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Сите го зборувале тоа? :pos: Ако напатени фанчиња на потопени тимови од Барса(извинете ако се пронаоѓате во ова) се сите на овој свет за вас, за мене не се. Да, играчите на Барса не се светци и како и во секој тим и во Барса играчите понекогаш глумат.
Ама, како што кажа bobi777 побитно ми е што ќе рече Ферги за Барса, што ќе каже Венгер, Алегри, Капело, Дел Боске, или Касиљас, Руни, Ван Перси, Тоти, Сидорф.........
Ако смо мие напатени од Барса, тогаш кутрите вие можем да замислим колку сте напатени од Реал. Ова важи за тие што се фанови на Барса од поодамна, а не како 80% што навиваат од пред 3 години и мислат дека Барса го измисли фудбалот.
Напатени смо биле бе :pos::pos::pos::pos:

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Ако смо мие напатени од Барса, тогаш кутрите вие можем да замислим колку сте напатени од Реал. Ова важи за тие што се фанови на Барса од поодамна, а не како 80% што навиваат од пред 3 години и мислат дека Барса го измисли фудбалот.
Напатени смо биле бе :pos::pos::pos::pos:
Абе види, ако збориме реално секој тим во одреден период си имал доминација над другиот тим, само разликата е дека ваков период на доминација каков што е од времето на Пеп не е виден бар у последните 30 години помегу овие два клуба, и од страна на Барса и од страна на Реал.
Ти да не очекуваш дека има некој фан овде на Барса или Реал што прати фудбал повеќе од 30 години?
Јас лично, онака асално почнав да пратам фудбал од 98 година. За овој период од 13 години не видов доминација на Реал како што има Барса последниве години со Пеп, ондосно 2-6 на Бернабе, 5-0 на Кампот, 5 победи едно подруго над Реал со гол разлика 16-2. Така да незнам зашто пример јас како фан на Барса би бил напатен од Реал.

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.903
Поени од реакции
30.831
Јас лично, онака асално почнав да пратам фудбал од 98 година. За овој период од 13 години не видов доминација на Реал како што има Барса последниве години со Пеп, ондосно 2-6 на Бернабе, 5-0 на Кампот, 5 победи едно подруго над Реал со гол разлика 16-2. Така да незнам зашто пример јас како фан на Барса би бил напатен од Реал.
Во тоа време играчите на Барса не беа толку големи дајвери како сега и автоматски судиите не ги оштетуваа противниците на Браса.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Абе види, ако збориме реално секој тим во одреден период си имал доминација над другиот тим, само разликата е дека ваков период на доминација каков што е од времето на Пеп не е виден бар у последните 30 години помегу овие два клуба, и од страна на Барса и од страна на Реал.
Ти да не очекуваш дека има некој фан овде на Барса или Реал што прати фудбал повеќе од 30 години?
Епа и ја истото сакам да го кажем, зошто ја би требало да бидем напатен од Барса?? Од две сезоне? Па само пред 3 године Реал тепаше 4-2 и неискористи уште најмалку 5-6 100% шансе.
Работата е што некој овде си влага у филм и мисли дека Барса владее со Европа 10 године, а уствари тоа са факинг ебани 2 сезоне.

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Во тоа време играчите на Барса не беа толку големи дајвери како сега и автоматски судиите не ги оштетуваа противниците на Браса.
Ај кажи ми со што беше оштете Реал во 5-те едно по друго победи на Барса, што беше оштетен Реал во поразот од 2-6 на Бернабе и со 5-0 на Кампот, нели кога веќе се ваќаш за денешно време.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Еден е Di(ver) Maria. :icon_lol:
Самоубиство од заседа си направи со ова, или да !?

Играчи на Барса паѓаат на десет пати полесни контакти од ова... некогаш дури и кога нема контакт... :icon_lol:

Да не ги ставам добро познатите видеа сеа...

Kajgana Shop

На врв Bottom