- Член од
- 18 март 2010
- Мислења
- 375
- Поени од реакции
- 11
ti be bato go gleas onoj kakaniot so go imate so rasireni noze(kako gang bang da imal coekot) sto od sekoja prilika sutira misli deka igra pes2009(sto se davaa golovi od sredina na terenot) pa posle mi vikas demek real imal 17 udari ama posedot 43% demek ne e do topkata da ja zadrzis tuku do sutovite. Zatoa sto ste tolku opasni suteri nemate pobedeno eden Derbi natprevar(iako So Atl.Madrid e derbi sepak se od poniska klasa zaedno so Sevilla) i mi cvicis tuka deka so ako Barca ja drzi topkata, zaradi takvata igra koja Barca ja igra e prepoznatliva vo cel svet iako ima nekoi klubovi so se trudat da ja kopiraat igrata na barca, dzabe im e nemozat... se vide i na Camp Nou so tie sutovite so gi pravevte. Inace vi ja cestitam pobedata iako ne ja gledav igrata nekako mnogu brzo padnaa golovite isto kako i so SevillaДобро, ај кажи ми што ако синоќа имавте 70 % на топка, кога цело време ја пимплавте на средина, и кружевте околу 16 метри, што фајде од тоа кога имавте само 2-3 стопроцентни шанси, и кога во цел натпревар имавте само 5 удари директно во гол ? Реал со Севиља имаше само скромни 57 % посед на топка, ама имаа 17 удари во гол, и уште 8-9 стопроцентни шанси.
Не е само поседот на топка, ако сакаш имај и 100% посед на топка, џабе ти е кога немаш конкретни шанси.
Пелегрини треба на тренинг да му даде на Игуаин да пуца во празен гол
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: