duskopetreski
Lone Rider
Да ИГРА.....многу битно
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Претпоставувам ова се однесува на мене, бидејќи јас го викнав детето што го шутираше со топката, тоа беше како капак на сето тоа, но сакам да земите во предвид тоа што на пријавени шест или седум играчи од форум јас барав играчи, трошејќи кредит ( нема врска тоа ама ќе го спомнам) за да потполнам со играчи и да не пропадни терминот. Исто така и претходно кога викнав други деца (исто фалеа неколку души) ми рекоа дека му дофрлале нешто, но не обрнав внимание толку. Незгодно ми падна за човекот што го викнав денес, полупрофесионален фудбалер да потрчаме малце поинтересен фудбал да биди, но изгледа не ја бива работата.
И пак ќе речам, земете во предвид дека трчав и барав играчи за да не пропадни терминот и никогаш никому не сум му замерил нешто, но сега ја претеравте и доста толерирав.
Ок ајде јас не играм повеќе...... :/
Асен, буквално никој не ми смета. Јас кога се карам се карам во терен од што сум over competitive, ама надвор од терен на никого ништо не сум му рекол.
Што беше она од Јове кога се качивме горе во стил „јас че му кажам на Дуле, нека се качи“? Детето не беше ни прво ни последно што го удриле со топка, и претходно се имаме карано. Што да кажи Раде? Секоја утакмица му се дерат, закануваат и му караат. Мене тој момако(не памтам ни кој го донесе) шо че ми ја кршеше глата?
Значи за што и да се караме нека остани на терен, а не горе на трибина или не дај Боже надвор.
Кажете тука што/кој ви смета, нема потреба од hard feelings.
Vo pravo si bukvalno za site koi se dojdeni od forum, (iako baska od fudbalot so nikoj ne sum vo drustvo perfektni decki se) tie sto bea tuka koga igrase so nas i na mogila i v sala i da e pak taa ekipa pak ke ja ima istata hemija i keif za fudbal.Момци, јас само сакам да кажам дека два пати играв со вас, во распон од неколку месеца и двата пати се гледаше дека има некоја позитивна хемија меѓу вас. Немој за глупости да си го уништите тоа.
Ви ја пратам темава, драги сте ми, поготово со тие кои што имам чест контакт што на форум што лично и само сакам да кажам дека Мојсо (за она што можам да посочам, не за конкретни ситуации) е во право. Тоа што се случува на паркет, нека остане таму. Не си ја рушете дружбата, фини луѓе сте сите.
Поздрав и се надевам дека за следно мое доаѓање во ПП, традицијата сеуште ќе биде задржана, со играње фудбал секој викенд![]()