Прилепчани спортуваат | недела , 15:00 - 16:30, Сала Македонија|

• Креатор на темата Креатор на темата Red John
  • Време на започнување Време на започнување
Ја уште сеа ти кажувам, во тимо ја кај шо че играм, ти шанса нема да влезиш

Во мене имам 900 денари ( ќе ми дадат уште Марјан,Тале и Даниел), а @turvior рече ти ќе даваш пари за топка, така?
-Ако да, кога ќе можиш да ми дајш, оти планираме за наредната недела да играме со новата. :D

Патем за малце клин шит ќе направевме... :cool:

Во мене имам 900 денари ( ќе ми дадат уште Марјан,Тале и Даниел), а @turvior рече ти ќе даваш пари за топка, така?
-Ако да, кога ќе можиш да ми дајш, оти планираме за наредната недела да играме со новата. :D
Да и јас ќе донесам, да ми пишите само кога и каде, слобден сум во глобала скроз. Можи в чаршија кога ќе ја купувате да донесам. Денеска не стасав да дојдам до сала, помагав околу ајвар праење.

Да и јас ќе донесам, да ми пишите само кога и каде, слобден сум во глобала скроз. Можи в чаршија кога ќе ја купувате да донесам. Денеска не стасав да дојдам до сала, помагав околу ајвар праење.

ко така 100ка, две тегли ајвар и 200 грама сирење. :D

ко така 100ка, две тегли ајвар и 200 грама сирење. :D

Да бе, трета лига е ова со некој тим од село, па така да се капариме. Плус пиперки сушени, и 5 кила козјо млеко, за здрав живот :icon_lol:

раде секогаш си добредојден.. јас сум за да си играш.. и мислам дека не е фер кон тебе без разлика дали знајш или не знајш да играш сепак си плајчаш :)

раде секогаш си добредојден.. јас сум за да си играш.. и мислам дека не е фер кон тебе без разлика дали знајш или не знајш да играш сепак си плајчаш :)

фчера не си плати зато шо минатиот пат дал 100 денари и овој пат не плати ниту за топка ниту за термино

Али ако, добредојден е :гик:

НОВА ТОПКА :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Копија на онаа во лига на шампиони. Таква зедовме пошто ние за Манчестер шо сме годинава нема да осетиме лш на тв, па вака барем. И сакаме терминот да го префрлиме во работен ден, по можност вторник или среда.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom