Сељачана ова она... се заебаваат дечките голем к*р... Само да не не' лажат со ова 80 км/ч. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Во еден момент можно е да развива 80км/ч, можно е на тоа место. Инаку просек? Дупло помалку.Сељачана ова она... се заебаваат дечките голем к*р... Само да не не' лажат со ова 80 км/ч.![]()
Иначе глејте го на РТС клипов го убрзале ми се чиниВо еден момент можно е да развива 80км/ч, можно е на тоа место. Инаку просек? Дупло помалку.
A бе шознам јас, од носо подалеку немам видено, кажи ај кај да ом, со точак сум набризна че ги поминам ситеместа...Можи во централно градско подрачје не толку, ама шо попериферно + особено селата шо се под општина Прилеп ќе слушниш и вакви работи, не си прошетал ти доволно.![]()
правдини можи да им подели полицијана. Ко шо гледам сами си се потпишале. Ко можат да казнуваат за поминување на црвено можат и за оваСамо да се јадело ц цц шо народ че бевме ... АБе ништо не ви чини и сега според тебе дон метадон шо е по опасно овие шо се санкале на прав пат или оние со колине шо си мисла дека се дрифтери?
вие правдини че делите овде
можно е ова да го прочитав ? :'((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((Можеби ти изгледа смешно, ама да си прилепчанец со нешто повисок IQ од просекот во Прилеп, ова ќе ти биди кретенизам невиден.
Абе ти викам батали, поспецифичен хумор и од британски е овај.
--- надополнето: 3 февруари 2012 во 20:11 ---
Конкретно за цел муабет велам, прекарите посебно се башка категорија за Прилеп, пред 7-8 години излезе цела книга со прекари од Прилеп и околината, над 10000 различни беа.