Прилеп - Скијање низ град! :)

Сељачана ова она... се заебаваат дечките голем к*р... Само да не не' лажат со ова 80 км/ч. :D

Ќе се научат србите сега,ќе викаат баси му плешката ! Инаку насловот им е добар,Гармиш-Партен -Прилеп.

:icon_lol:

Можи во централно градско подрачје не толку, ама шо попериферно + особено селата шо се под општина Прилеп ќе слушниш и вакви работи, не си прошетал ти доволно. :)
A бе шознам јас, од носо подалеку немам видено, кажи ај кај да ом, со точак сум набризна че ги поминам ситеместа... :D
Ебасите прч ме сете да сибиш беснио ... :D

А бе добри се барем не одат по ивица на тераса од бизнис центарот и то пијани, и се застанува на ќош да се види колку луѓе долу има во Стон гарден :свиркам:.

Или со точак по полукрузине од бранана на езеро :cuc:

од Прилеп сум, и за брајчава велам декиа се лудаци кои на најфрекфентните улици во Прилеп се возат со санка. Загрозуваат сообраќај како прво. Че ги видев да ги закачеше некоја кола како че се кезеа, *бате мајмуните. Ја да сум полиција до 30 години не му давам возачка на тој што ги влечи.
Нешо забегавте офтопик со тоа со хуморо за Прилеп. Во клиповиве на брајчава не гледам хумор, ама ич. а да...гледам сите карате. ја че речам. ЕБАГО!

шубо си јадите сите лајна, блазе си ви , треба вакви работи почесто да се пра кај нас...за да имате за шо да си јадите лајна

Само да се јадело ц цц шо народ че бевме ... АБе ништо не ви чини и сега според тебе дон метадон шо е по опасно овие шо се санкале на прав пат или оние со колине шо си мисла дека се дрифтери?
вие правдини че делите овде

Само да се јадело ц цц шо народ че бевме ... АБе ништо не ви чини и сега според тебе дон метадон шо е по опасно овие шо се санкале на прав пат или оние со колине шо си мисла дека се дрифтери?
вие правдини че делите овде
правдини можи да им подели полицијана. Ко шо гледам сами си се потпишале. Ко можат да казнуваат за поминување на црвено можат и за ова

Можеби ти изгледа смешно, ама да си прилепчанец со нешто повисок IQ од просекот во Прилеп, ова ќе ти биди кретенизам невиден.
можно е ова да го прочитав ? :'((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

Абе ти викам батали, поспецифичен хумор и од британски е овај. :pos:
--- надополнето: 3 февруари 2012 во 20:11 ---

Конкретно за цел муабет велам, прекарите посебно се башка категорија за Прилеп, пред 7-8 години излезе цела книга со прекари од Прилеп и околината, над 10000 различни беа.

Ми долета таа книга, и се отепав од смеење, има прекари и ела најди му крајот од кај се излезени.Еве дел:
4Tpfd.jpg

2t14o.jpg

TRFBy.jpg

vz5yT.jpg

rpaJ9.jpg

AHMKL.jpg

V4tXZ.jpg

uJMH8.jpg

SQct.jpg

wzT0.jpg

Kajgana Shop

Back