- Член од
- 27 јуни 2008
- Мислења
- 9.024
- Поени од реакции
- 5.947
Имаа среќа што немаше коли од другата страна кога им забегуваше санката инаку добра идеа. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
шубо си јадите сите лајна, блазе си ви , треба вакви работи почесто да се пра кај нас...за да имате за шо да си јадите лајна
Абе ти викам батали, поспецифичен хумор и од британски е овај.
--- надополнето: 3 февруари 2012 во 20:11 ---
Конкретно за цел муабет велам, прекарите посебно се башка категорија за Прилеп, пред 7-8 години излезе цела книга со прекари од Прилеп и околината, над 10000 различни беа.
ај да се договориме ја и ти, ти да се возиш онака со санка закачен за некоја кола, и ја да ти излезам кај уредо со друга кола и да те поминам онака од кеф. Ти стиска или не?Само да се јадело ц цц шо народ че бевме ... АБе ништо не ви чини и сега според тебе дон метадон шо е по опасно овие шо се санкале на прав пат или оние со колине шо си мисла дека се дрифтери?
вие правдини че делите овде
Се гледа шо ум имаш. Па земи изгази ги сите кај тебе шо се санкаат .... Немора да кочиш сите поминигиај да се договориме ја и ти, ти да се возиш онака со санка закачен за некоја кола, и ја да ти излезам кај уредо со друга кола и да те поминам онака од кеф. Ти стиска или не?
ако се санкаш на улица секогаш постои ризик. Ако играш на улица исто. После возачите се криви.Се гледа шо ум имаш. Па земи изгази ги сите кај тебе шо се санкаат .... Немора да кочиш сите поминиги
Е па зато ги измислија компјутериве и фб сега седете само дома и никаков ризик нема да постои..ако се санкаш на улица секогаш постои ризик. Ако играш на улица исто. После возачите се криви.
освен деца на санки прикачени на автомобили кои се возат низ главните прилепски улици и се прават мангупи.Е па зато ги измислија компјутериве и фб сега седете само дома и никаков ризик нема да постои..
ко ќе ме ставаш во мислење на форум сакам да ми реплицираш.Дон МетаДон, па затоа има школа бе друже, за да бидат внимателни, да не цапаат.
Колите имаат предност пред луѓето викаш???
Ја не знам што се изнахејта на видеово ...![]()
Абе мн џекчина низ градов се појавиле и Коло беше џек па си го најде позади..ај да ти излези онака баш да видам намерно дали би го согазил ама после чичко не бев јас да не квичиш в џандарска за парно врзанај да се договориме ја и ти, ти да се возиш онака со санка закачен за некоја кола, и ја да ти излезам кај уредо со друга кола и да те поминам онака од кеф. Ти стиска или не?
А бе нема тој шо да има работа со џандарите, нив работа треба да им се најде собораќи ги овие санкашиве. Имаат среќа што две три коли низ тоа клипојте ги забележуваат од подалеку намалуваат и се тргаат .Абе мн џекчина низ градов се појавиле и Коло беше џек па си го најде позади..ај да ти излези онака баш да видам намерно дали би го согазил ама после чичко не бев јас да не квичиш в џандарска за парно врзан![]()
согазил? Б'це да не си мариовче?Абе мн џекчина низ градов се појавиле и Коло беше џек па си го најде позади..ај да ти излези онака баш да видам намерно дали би го согазил ама после чичко не бев јас да не квичиш в џандарска за парно врзан![]()