Прилеп - Скијање низ град! :)

И после коа ке ги акне некој со кола тој ке биде крив... :гомце::facepalm:

Бравос!! Можите на Прилеп и Прилепчани....

чисто информативно....пола гени ми се од Прилеп....ама ако не си правиш мајтап сам на себе.....тогаш не треба да им правиш и на другите

Трол, едно 5-6 прилепчани тука им се чудат на идиотиве, ти викаш бравос за дечкиве. Што да ти кажам, една јака работа што ја направиле, Никола Тесла у депресија да падне.

Коа ќе ги собере некој со кола после ќе бидат шоферите криви. Идиоти прави.
--- надополнето: 3 февруари 2012 во 15:44 ---
И после коа ке ги акне некој со кола тој ке биде крив... :гомце::facepalm:

Увек е така тоа. Извини, го пишав истово не видов што си пишал пред мене :)

За некој е забава за некој глупост не може сите исто да размислуваат. Воглавно клипот ми е мене глупост, се санкале со 20 на саат (не се 80, расипан бил километражот од југото) и се снимале, камерманот, верувам дека ако го стаеше на MUTE камерчето многу подобар ќе беше клипот...јебига.

Ебасиму плејќите, покроце море, пушти музика море јеј..... да тибам пелената...:D
--- надополнето: 3 февруари 2012 во 16:31 ---
п.с Скијање е кога се скијаш со СКИИ
sm_pic_skiing-2.jpg

Ова е САНКАЊЕ.

Пациентиве и на ртс ги ставија :)
E баш заради ова пишував дека тој што снима кажува тешки глупости со сила и без врска. Оди објасни му сега дека она нема врска со прилеп и прилепско на цел балкан и пошироко кој ќе го гледа тоа на ртс.рс. Од кај знае таму некој си од којзнае каде дека “опррр брешке да му ибам спечало ...“ и слично нема врска со вистината... и после од кај си , од прилеп, опррр брешкеее ... и ај не пијај после...
Ма што јадам трици за балканот и вас некој да ве праша што асоцира брешкее појма немате не па таму некој си балканци од северот...
:tapp:

E баш заради ова пишував дека тој што снима кажува тешки глупости со сила и без врска. Оди објасни му сега дека она нема врска со прилеп и прилепско на цел балкан и пошироко кој ќе го гледа тоа на ртс.рс. Од кај знае таму некој си од којзнае каде дека “опррр брешке да му ибам спечало ...“ и слично нема врска со вистината... и после од кај си , од прилеп, опррр брешкеее ... и ај не пијај после...
Ма што јадам трици за балканот и вас некој да ве праша што асоцира брешкее појма немате не па таму некој си балканци од северот...

Е па, како викаат, за едните можи да е виц и шала за другите навреда. Не значи дека на сите исти виц ќе им е интересен или ќе го сфатат ко заебанција, ама мене поеќе од изразите ми делуваа ко реален говор него ли заебанција. Ок , брешка валјда беше синоним за зафрканција низ прилепот...

Се јавија локал патриотите.

Без разлика кај се прават вакви работи, очајни се и воопшто не се смешни.
Не го разбираш ти прилепскио хумор, батали тие работи. :pos:
--- надополнето: 3 февруари 2012 во 19:56 ---
п.с Скијање е кога се скијаш со СКИИ
sm_pic_skiing-2.jpg

Ова е САНКАЊЕ.
Не е ни скијање, ни санкање ова. Скиање е. :D

Не го разбираш ти прилепскио хумор, батали тие работи. :pos:

Хаха не ама еден комшија вака го товареа што го собра еден на моторче а тој со моторчето камен пијан осмици правел во спротивна лента, после ќе вика народов тој што ги собрал бил крив :):):)

Можи во централно градско подрачје не толку, ама шо попериферно + особено селата шо се под општина Прилеп ќе слушниш и вакви работи, не си прошетал ти доволно. :)

Хаха не ама еден комшија вака го товареа што го собра еден на моторче а тој со моторчето камен пијан осмици правел во спротивна лента, после ќе вика народов тој што ги собрал бил крив :):):)
Абе ти викам батали, поспецифичен хумор и од британски е овај. :pos:
--- надополнето: 3 февруари 2012 во 20:11 ---
Брешке е прекар на еден од тие
Конкретно за цел муабет велам, прекарите посебно се башка категорија за Прилеп, пред 7-8 години излезе цела книга со прекари од Прилеп и околината, над 10000 различни беа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom