Прилеп - Скијање низ град! :)

Е зошто да ги пријави дагебам, си прават ќеиф, ама зошто не чутеше тој...
Бог да чува бе..
Оти преку глава ми е деновиве од луѓе што мислат дека се бесмртни во сообраќајот. Нека идат на полигон нека урлаат таму, а не на главните булевари.

Оти преку глава ми е деновиве од луѓе што мислат дека се бесмртни во сообраќајот. Нека идат на полигон нека урлаат таму, а не на главните булевари.
(y)

Кроце басиму плешките.... да тибам пелената :pos::pos:
Само Прилепчанец може ваква лудост да ти направи ебаго
Браво (y)

ООО па овде имаме просветители што никогаш во животот ништо не направиле ништо понастрана од дадените законски прописи :rolleyes:

Ебаве буљаши :cautious:

Кроце басиму плешките.... да тибам пелената :pos::pos:
Само Прилепчанец може ваква лудост да ти направи ебаго
Браво (y)
Можеби ти изгледа смешно, ама да си прилепчанец со нешто повисок IQ од просекот во Прилеп, ова ќе ти биди кретенизам невиден.

Абе финтава е на главните,мене кеф ми е некој ко че почни да се забавува надвор од шаблон...само да не го прај то за видеото туку за себе, заради самото праење :)
--- надополнето: 3 февруари 2012 во 00:06 ---
ООО па овде имаме просветители што никогаш во животот ништо не направиле ништо понастрана од дадените законски прописи :rolleyes:

Ебаве буљаши :cautious:

Обавезно има некој од типот "зашто ме људи избегавају" како шо ми е фризурава у моменатов нестрижена и избуричкана, демек че ја растам расти да ја растнат,,,

Абе финтава е на главните,мене кеф ми е некој ко че почни да се забавува надвор од шаблон...само да не го прај то за видеото туку за себе, заради самото праење :)
E арно ама нивната финта е да ги гледа и коментира цела македонија башка можи и на тв да ги да негде.
Можеби ти изгледа смешно, ама да си прилепчанец со нешто повисок IQ од просекот во Прилеп, ова ќе ти биди кретенизам невиден.
Симнувам капа за коментаров. А за коефициентот на актерите и да не прајме маубет. Не за друго туку ќе ми се згади од коментарите дека ова е она што го представува Прилеп.
пс: говорот (дијалектот) во никој случај урбан прилепски туку сељачки (не селски има разлика помеѓу селски и сељачки ).

Леле сеа можам да замислам кој ретем ќе го јадат прилепчани,од битолчани.....уште овоа им фалеше.:pos:

Леле сеа можам да замислам кој ретем ќе го јадат прилепчани,од битолчани.....уште овоа им фалеше.:pos:
А бе реметот ќе го јадат тие што се мангупи во клипојве. Неколку тапчовци со мал коефициент, две “п**ки“ на задно седиште, неколку коли во друштво, ретардиран снимател без нараквици, санка што висела во визба најмалку 15 години и мобилен со замисли камера не се ништо битно што би ги засрамило другите ама се битно за општата слика дека на оваа младина треба да и се даде лопата и пример да ги исчисти снегот по плочник наместо 70 денари за кафе даени од тато да се напијат во вирус или негде слично...

Дечкиве супер се забавувале, ама следниот пат нека внимаваат и на безбедноста на другите возила во сообраќајот, затоа што зима е патот лизгав може да дојде до несакани последици. :)

Оваа работа е само за во Велес, со лада нива со ланци, санката и по ридовите нагоре. Па тогаш да видам дали ќе плукате дека сум го загрозуел сообраќајот..:icon_mrgr:

Немам време и намера да ги гледам глупостине, ама ако се гледа табличката ќе ве молам некој нека го препрати до МВР клипот и нека ги пријави.
не мора брат,нели МВР било на фејсбук ради црквиве,ќе си ги видат самите :pos:

E арно ама нивната финта е да ги гледа и коментира цела македонија башка можи и на тв да ги да негде.

Симнувам капа за коментаров. А за коефициентот на актерите и да не прајме маубет. Не за друго туку ќе ми се згади од коментарите дека ова е она што го представува Прилеп.
пс: говорот (дијалектот) во никој случај урбан прилепски туку сељачки (не селски има разлика помеѓу селски и сељачки ).
Остај го компјутеро земи малце прошетај

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom