Zoki Faci likes this.
Not big enough for him.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Zoki Faci likes this.
A Ристо Бомбата ? Тој е горд Прилепчанец.Се некои вакви чуда излегуваат од Прилепов. В година ова време, чекам да ја лансираме првата ракета од центарот на градот. Пилотот кој ќе има карта во еден правец го бирате вие почитуваме на телефонскиот број кој дополнително ќе се објави.
Засега од компанијата ни соопштуваат дека во игра се: Драган ВучиЌ, Боки тртин, Зоки Фаци.
Ако го испратиме Драган, шансите да сретни турчин некаде таму горе се 99 проценти.
Moре чоек, абе то сето специјалки семора некој д објасни што е со прилепчаниве што се запнале со тој гинис мамата му ја ебаа, најголема шерпа грав, највеќе посни сарми, сеа перница ќе пунеле...
па то му велам чек дис аут.....Незнам зашто темава е во ЧДА...
Како прво, перницата е добра реклама за фирмата, за градот.
Потрошени се околу 15000 евра. Се спомнува дека од Гинис дека би се добиле 250000 долари.
Работам во таа фирма, денес бев распореден како мерач на перниците. Големата перница се полнеше од перници со димензии 2x0.5 метри или со 3 килограми полнеж. Неофицијалните бројки се дека во големата перница се ставени 2269 такви перници. Перниците се поставувани во шема од 7 реда висина (1,5 м).
Истите полнежи од перницата ќе се рециклираат.
Еве некоја фотка од мене:
![]()
![]()
Уште не ти е јасен балканскиот менталитет?!И што постигнување е ова кажете ми ? Најголемата перница во светот ?! УАУ,одлично,со ова ќе просперираме ќе има работи,високи плати висок стандард ќе влезиме во Европа,на нашите маки му иди крај. Јес.
Ах, бре луѓе на ова се радувате бе Гинисов рекорд ах бе...затоа до никаде не сме..да ви речи некој да протестирате за работи да има и слично жива душа нема да излезе. Ама ако,затоа вака ќе патиме.Освен ако нема прилика некој да замини во странсво и да не остани тука во ова бош држава.
Ноне би се чувствувала како да е на ГренландMoре чоек, абе то сето специјалки се
Јас не знам Ноне како би се снашла на перницава![]()
Ах бе хејтери, само да се мрчело кој што да направи се ви пречи...ај сега нафрлете ми се сите.
Фирмата си прави одлична реклама, туку вие што праите...
Колку потајно само некој од вас сака да е во гинесовата книга, ах...
Караванот врви, кучињата лаат
Имам неколку познаници што работат таму и се фалат како да се во Google вработени, така да не можам да добијам некој реален впечаток за компанијава, оти познавајќи ги луѓево, и во каменолом да ги пратиш камења да кршат, пак ќе се фалат дека е преубо, само за да им завидуваш колку тоа убаво им е.Јаки се, ги тераат со сила да потпишуваат дека земаат хранарина а секако ни трага ни глас од неа, а ако се спротиставиш ти посочуваат на 3 врати и да си бираш од која ќе си одиш дома заувјек. Битно рокнаа перница бравос ...