Прилеп ја наполни перницата за Гинис

• Креатор на темата Креатор на темата Pinkie Pie
  • Време на започнување Време на започнување
Се некои вакви чуда излегуваат од Прилепов. В година ова време, чекам да ја лансираме првата ракета од центарот на градот. Пилотот кој ќе има карта во еден правец го бирате вие почитуваме на телефонскиот број кој дополнително ќе се објави.
Засега од компанијата ни соопштуваат дека во игра се: Драган ВучиЌ, Боки тртин, Зоки Фаци.
Ако го испратиме Драган, шансите да сретни турчин некаде таму горе се 99 проценти.

Незнам зашто темава е во ЧДА...
Како прво, перницата е добра реклама за фирмата, за градот.
Потрошени се околу 15000 евра. Се спомнува дека од Гинис дека би се добиле 250000 долари.
Работам во таа фирма, денес бев распореден како мерач на перниците. Големата перница се полнеше од перници со димензии 2x0.5 метри или со 3 килограми полнеж. Неофицијалните бројки се дека во големата перница се ставени 2269 такви перници. Перниците се поставувани во шема од 7 реда висина (1,5 м).
Истите полнежи од перницата ќе се рециклираат.

Еве некоја фотка од мене:

945363_596106403767340_1246985032_n.jpg

970763_596108510433796_426130341_n.jpg

Се некои вакви чуда излегуваат од Прилепов. В година ова време, чекам да ја лансираме првата ракета од центарот на градот. Пилотот кој ќе има карта во еден правец го бирате вие почитуваме на телефонскиот број кој дополнително ќе се објави.
Засега од компанијата ни соопштуваат дека во игра се: Драган ВучиЌ, Боки тртин, Зоки Фаци.
Ако го испратиме Драган, шансите да сретни турчин некаде таму горе се 99 проценти.
A Ристо Бомбата ? Тој е горд Прилепчанец.

:D

мора некој д објасни што е со прилепчаниве што се запнале со тој гинис мамата му ја ебаа, најголема шерпа грав, највеќе посни сарми, сеа перница ќе пунеле...
Moре чоек, абе то сето специјалки се :D

Јас не знам Ноне како би се снашла на перницава :свиркам:

Незнам зашто темава е во ЧДА...
Како прво, перницата е добра реклама за фирмата, за градот.
Потрошени се околу 15000 евра. Се спомнува дека од Гинис дека би се добиле 250000 долари.
Работам во таа фирма, денес бев распореден како мерач на перниците. Големата перница се полнеше од перници со димензии 2x0.5 метри или со 3 килограми полнеж. Неофицијалните бројки се дека во големата перница се ставени 2269 такви перници. Перниците се поставувани во шема од 7 реда висина (1,5 м).
Истите полнежи од перницата ќе се рециклираат.

Еве некоја фотка од мене:

945363_596106403767340_1246985032_n.jpg

970763_596108510433796_426130341_n.jpg
па то му велам чек дис аут.....
ако сакаш сериозен муабет ...отвори тема во општи муабети...освен парите се друго ми е вада фак овде....
--- надополнето: 23 мај 2013 во 20:36 ---
имало место за колку рекоја на вестите , чинам 100 илјади лујџе да преспијале таму ...то е цел прилеп и околината....па ако немате кај да спијате вечерва...кај нас има место...
нема сабајле да ве терама да ни помагате со тутуно....и журка че има сабајлето:vozbud:

АБРЕ „МАЈМУНИ“ - што не направите еднаш Светски Гинисов рекорд на пр.
во копање, берење или нижење тутун, мајку му , тоа е ваш брент и име Прилеп.
Пример сите матуранти со мотики наутро и до вечер нов рекорд ископани ХХХ хектари.
Или сите од седум до седумдесет и седум на берба и за еден час нов светски рекорд.
-----------
а не туку перници за спиење ми онадите, следно е најголемата фотеља во Прилеп.

И што постигнување е ова кажете ми ? Најголемата перница во светот ?! УАУ,одлично,со ова ќе просперираме ќе има работи,високи плати висок стандард ќе влезиме во Европа,на нашите маки му иди крај. Јес.

Ах, бре луѓе на ова се радувате бе Гинисов рекорд ах бе...затоа до никаде не сме..да ви речи некој да протестирате за работи да има и слично жива душа нема да излезе. Ама ако,затоа вака ќе патиме.Освен ако нема прилика некој да замини во странсво и да не остани тука во ова бош држава.

И што постигнување е ова кажете ми ? Најголемата перница во светот ?! УАУ,одлично,со ова ќе просперираме ќе има работи,високи плати висок стандард ќе влезиме во Европа,на нашите маки му иди крај. Јес.

Ах, бре луѓе на ова се радувате бе Гинисов рекорд ах бе...затоа до никаде не сме..да ви речи некој да протестирате за работи да има и слично жива душа нема да излезе. Ама ако,затоа вака ќе патиме.Освен ако нема прилика некој да замини во странсво и да не остани тука во ова бош држава.
Уште не ти е јасен балканскиот менталитет?! :)

Ај Прилеп на плоштад да ја спржиме најголемата кајгана на светов... Само немојте на плин че не рокни сите :pipi:

Ах бе хејтери, само да се мрчело кој што да направи се ви пречи...ај сега нафрлете ми се сите.
Фирмата си прави одлична реклама, туку вие што праите...
Колку потајно само некој од вас сака да е во гинесовата книга, ах...
Караванот врви, кучињата лаат

Ах бе хејтери, само да се мрчело кој што да направи се ви пречи...ај сега нафрлете ми се сите.
Фирмата си прави одлична реклама, туку вие што праите...
Колку потајно само некој од вас сака да е во гинесовата книга, ах...
Караванот врви, кучињата лаат

:tapp: :tapp: :tapp: :tapp: :tapp: :tapp: :tapp: :tapp: :tapp: :tapp: :tapp:

Јаки се, ги тераат со сила да потпишуваат дека земаат хранарина а секако ни трага ни глас од неа, а ако се спротиставиш ти посочуваат на 3 врати и да си бираш од која ќе си одиш дома заувјек. Битно рокнаа перница бравос ...
Имам неколку познаници што работат таму и се фалат како да се во Google вработени, така да не можам да добијам некој реален впечаток за компанијава, оти познавајќи ги луѓево, и во каменолом да ги пратиш камења да кршат, пак ќе се фалат дека е преубо, само за да им завидуваш колку тоа убаво им е.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom