Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
од такви како дотичнит ти може светот да го напуштиш прерано, пази кај лаешОд вакви како дотичниов, Стив го напушти светов прерано.
Женска ми имаше LG некој глуп ќе и го треснев од земја и реков не сакам такво срање моја женска да има и купив ајфон другиот денУ темана за Нексус 5ката пишал обична пластикаБрату ти ми делуваш ко бившата што те изварала со друг да имала Андроид па сега истураш фрустрации
![]()
аааа па ја познавам бе женска ти тогаш Siri ја викаат такаЖенска ми имаше LG некој глуп ќе и го треснев од земја и реков не сакам такво срање моја женска да има и купив ајфон другиот денМи нема уште раскинато
![]()
од такви како дотичнит ти може светот да го напуштиш прерано, пази кај лаешнемој да мислиш ако е форум не можам да те најдам. Со Мијалков лично се знам детенце мало
![]()
Со Мијалков лично се знам детенце мало![]()
Ти нормален си со муабетиве? Ај не се брукај жити све...Женска ми имаше LG некој глуп ќе и го треснев од земја и реков не сакам такво срање моја женска да има и купив ајфон другиот денМи нема уште раскинато
![]()
хе-хеаааа па ја познавам бе женска ти тогаш Siri ја викаат така![]()
Од твојата сигурно поубава е ако уопште имаш. Бивш модел е ако сакаш да знаешИ ти ли имаш женска бе?Од корист е со тебе, сега купи и златен ајфон.
![]()
Женска ми имаше LG некој глуп ќе и го треснев од земја и реков не сакам такво срање моја женска да има и купив ајфон другиот денМи нема уште раскинато
![]()
си знам јас во кревет колку е вљубена во ајфоноткизнајт колку е вљубена во ајфонот![]()