Причини зошто Андроид смрди (сакс, не чини)

• Креатор на темата Креатор на темата Paramour
  • Време на започнување Време на започнување
освен ако грешно ми го кажале целосното име од кратенката ПМФ не ми иде математика (не си само ти со некој Ф од кратенката на форумов), ама ЛОГИКА, РАЗМИСЛУВАЊЕ И РАЗБИРАЊЕ на постови од другите очигледно не ти идат.

ќе ти пишам со поголеми букви зашто ова веќе не е мал hint ОБРАТНО ОД ПОПИСМЕН, иако понатака се испостави дека и процентот е погрешен не си -95% ти бе пријателе си -100% од било кој на форумов
ова ти се вика ретерирање прво едно збориш па друго мењаш. абе чоек ти можеш да трубиш овде што сакаш да се правиш паметен црно на бело кога сакаш ;)
--- надополнето: 9 октомври 2013 во 00:47 ---
Замислете го типот на 35!:vozbud:
а
Too much PISMENOST on kajgana forum.
mehe писменост зашто боље ми е ајфон него андроид? знаеш нешто паметно да кажеш или не?

ова ти се вика ретерирање прво едно збориш па друго мењаш. абе чоек ти можеш да трубиш овде што сакаш да се правиш паметен црно на бело кога сакаш ;)

mehe писменост зашто боље ми е ајфон него андроид? знаеш нешто паметно да кажеш или не?

Па тоа што тебе ти е боље ајфонот од андроид (глупа споредба, телефон со оперативен систем) незначи дека тоа е објективно мислење, и сите мора да го поддржуваат.

Ти беше тој што се фалеше дека си пописмен од 95% од форумџиите. Just sayin;)

Не пријателе не писменост затоа што преферираш некој уред пред друг. Од други затебе непознати причини е тоа. А ова со црно бело не ти го разбирам, ке пробуваме да мачкаме палачинки со црн и бел крем или?
Иако мислам дека и за тоа ке бидеш поразен и покрај можноста да видиш на твојот ПАМЕТЕН ТЕЛЕФОН како се прави тоа, а јас со мојот само ТЕЛЕФОН (тоа паметен ќе мора мој труд да биде) да го правам без препишување

Па тоа што тебе ти е боље ајфонот од андроид (глупа споредба, телефон со оперативен систем) незначи дека тоа е објективно мислење, и сите мора да го поддржуваат.
не мора ама ај да ги извадиме фактите на маса ;) одма со навреди зашо немаат ајфон сељак ова она не гледаат мизеријата нивна ;)
--- надополнето: 9 октомври 2013 во 00:53 ---
не мора ама ај да ги извадиме фактите на маса ;) одма со навреди зашо немаат ајфон сељак ова она не гледаат мизеријата нивна ;)

android-sucks1.jpg

темава е хаос. а овој глуп е или глуп се прави? тоа вистинската мистерија. нема мистерија во андроидот

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom