Се накотија тролови и спамери не можеме да разјасниме што е боље... Ќе остане вечна мистерија. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ова ти се вика ретерирање прво едно збориш па друго мењаш. абе чоек ти можеш да трубиш овде што сакаш да се правиш паметен црно на бело кога сакашосвен ако грешно ми го кажале целосното име од кратенката ПМФ не ми иде математика (не си само ти со некој Ф од кратенката на форумов), ама ЛОГИКА, РАЗМИСЛУВАЊЕ И РАЗБИРАЊЕ на постови од другите очигледно не ти идат.
ќе ти пишам со поголеми букви зашто ова веќе не е мал hint ОБРАТНО ОД ПОПИСМЕН, иако понатака се испостави дека и процентот е погрешен не си -95% ти бе пријателе си -100% од било кој на форумов
mehe писменост зашто боље ми е ајфон него андроид? знаеш нешто паметно да кажеш или не?Замислете го типот на 35!
а
Too much PISMENOST on kajgana forum.
ова ти се вика ретерирање прво едно збориш па друго мењаш. абе чоек ти можеш да трубиш овде што сакаш да се правиш паметен црно на бело кога сакаш
--- надополнето: 9 октомври 2013 во 00:47 ---
mehe писменост зашто боље ми е ајфон него андроид? знаеш нешто паметно да кажеш или не?
ова ти се вика ретерирање прво едно збориш па друго мењаш. абе чоек ти можеш да трубиш овде што сакаш да се правиш паметен црно на бело кога сакаш
--- надополнето: 9 октомври 2013 во 00:47 ---
mehe писменост зашто боље ми е ајфон него андроид? знаеш нешто паметно да кажеш или не?
не мора ама ај да ги извадиме фактите на масаПа тоа што тебе ти е боље ајфонот од андроид (глупа споредба, телефон со оперативен систем) незначи дека тоа е објективно мислење, и сите мора да го поддржуваат.
не мора ама ај да ги извадиме фактите на масаПа тоа што тебе ти е боље ајфонот од андроид (глупа споредба, телефон со оперативен систем) незначи дека тоа е објективно мислење, и сите мора да го поддржуваат.
секој со 2 грама мозок ќе ти каже ајфон![]()
ти глуп си или глуп се правишТачно, а тие со повеќе од 2 грама мозок ќе ти кажат друго.