Причини зошто Андроид смрди (сакс, не чини)

• Креатор на темата Креатор на темата Paramour
  • Време на започнување Време на започнување
Ти метеирски влегуваш во листата на 10 најголеми идиоти кои било кога се имаат зачленето на овој форум. И цврсто грабаш кон местото идиот број 1.
"метеирски" LOL ти најде да исправаш грешки после :pos:

пази кого нарекуваш идиот! изгледа не знаеш со колку поврзан човек си имаш работа ;)
не сакам да те „чешлам“ ама само што влегов во конфликт со тебе одма ми кажа еден лик од форумов по порака со кого си имам работа, претпоставувам добро ти е познат тебе, ако знаеш да читаш во шифри ;)
Ставре во моментов :D
ygy9aqy8.jpg

Се некој гангстери, луѓе со врски во FBI на форумов. Чудесии.

Mislam deka e vreme za edno audio-vizuelno remetenje na tipov so najgolemite gluposti shto gi istrese na forumov!!!
Ajde narode moze rap, moze gif so komentar....go imame noviot kiko ringla!!

не ми ја сфати ич поентата нели ;)
--- надополнето: 8 октомври 2013 во 23:54 ---

27 имам и претпоставувам сум пописмен барем од 95% од форумов ако збориме кој што образование има не се секирај
па тогаш треба сериозно да се потрудиш да ја оправдаш бројкава што си ја напишал, зашто според тоа што е досега напишано ОЧИГЛЕДНО Е ДЕКА НЕЗНАЕШ ДА НАПИШЕШ НЕГАТИВЕН БРОЈ. Претпоставувам си сакал да напишеш -95%.

па тогаш треба сериозно да се потрудиш да ја оправдаш бројкава што си ја напишал, зашто според тоа што е досега напишано ОЧИГЛЕДНО Е ДЕКА НЕЗНАЕШ ДА НАПИШЕШ НЕГАТИВЕН БРОЈ. Претпоставувам си сакал да напишеш -95%.
не ти иде математика а? негативен процент не прави смисла, не можеш да бидеш пописмен од -95 форумџии ;) преиспитај ја сметката

Ок и сега што е подобро остана мистерија... Дајте да разјасниме...
секој со 2 грама мозок ќе ти каже ајфон ;) не правиме муабет за цена. ако некој нема да плати и си наоѓа оправдања неков проблем. цената настрана - ајфон е бољи у секој поглед

не ти иде математика а? негативен процент не прави смисла, не можеш да бидеш пописмен од -95 форумџии ;) преиспитај ја сметката
освен ако грешно ми го кажале целосното име од кратенката ПМФ не ми иде математика (не си само ти со некој Ф од кратенката на форумов), ама ЛОГИКА, РАЗМИСЛУВАЊЕ И РАЗБИРАЊЕ на постови од другите очигледно не ти идат.

ќе ти пишам со поголеми букви зашто ова веќе не е мал hint ОБРАТНО ОД ПОПИСМЕН, иако понатака се испостави дека и процентот е погрешен не си -95% ти бе пријателе си -100% од било кој на форумов

:pos::pos::pos:
Дечково што го има снимено видеото е тотално ретардиран.
Се му смета на андроид, буквално се, зошто има физичко back копче, зошто има толкава резолуција телефонот, зошто YAHOO апликацијата не е иста како на ios, зошто Google Now ги нема истите ефекти во андроид, зошто во статус бар има толку икони (а сите му се нотификации, има close одкога ќе ја прочиташ), зошто нема да се одбере да ти кажува во статус бар % на батерија :facepalm: :pos:
Во инстаграм неможел да го избрише коментарот со лизгање, морал да стиска во опции, тастатурата не му се свиѓала и не чинела од андроид, таа од ios била многу подобра :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom