Причини зошто Андроид смрди (сакс, не чини)

• Креатор на темата Креатор на темата Paramour
  • Време на започнување Време на започнување
У темана за Нексус 5ката пишал обична пластика :ROFLMAO: Брату ти ми делуваш ко бившата што те изварала со друг да имала Андроид па сега истураш фрустрации ;)

;);)

;)
;)

;)

Од вакви како дотичниов, Стив го напушти светов прерано.
од такви како дотичнит ти може светот да го напуштиш прерано, пази кај лаеш ;) немој да мислиш ако е форум не можам да те најдам. Со Мијалков лично се знам детенце мало ;)

Па добро... Мијалков е кртот... Чита и по форуми мислам нека намалат малку ;)

У темана за Нексус 5ката пишал обична пластика :ROFLMAO: Брату ти ми делуваш ко бившата што те изварала со друг да имала Андроид па сега истураш фрустрации ;)

;);)

;)
;)

;)
Женска ми имаше LG некој глуп ќе и го треснев од земја и реков не сакам такво срање моја женска да има и купив ајфон другиот ден ;) Ми нема уште раскинато ;)

И ти ли имаш женска бе? :pos: Од корист е со тебе, сега купи и златен ајфон. ;);););););););)

Женска ми имаше LG некој глуп ќе и го треснев од земја и реков не сакам такво срање моја женска да има и купив ајфон другиот ден ;) Ми нема уште раскинато ;)
аааа па ја познавам бе женска ти тогаш Siri ја викаат така ;)

од такви како дотичнит ти може светот да го напуштиш прерано, пази кај лаеш ;) немој да мислиш ако е форум не можам да те најдам. Со Мијалков лично се знам детенце мало ;)

Ете сега беља работа. Извини. Стварно немав намера да те навредам само така сакав да се направам паметен. Ќе ми простиш?

Ти нормален си со муабетиве? Ај не се брукај жити све...

;)

аааа па ја познавам бе женска ти тогаш Siri ја викаат така ;)
хе-хе ;) на С се вика ама не
И ти ли имаш женска бе? :pos: Од корист е со тебе, сега купи и златен ајфон. ;);););););););)
Од твојата сигурно поубава е ако уопште имаш. Бивш модел е ако сакаш да знаеш ;)

кизнајт колку е вљубена во ајфонот :свиркам:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom