Претстава за жената/мажот од соништата

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
Локација
Дома
Веб-сајт
www.trn.blog.mk
Значи, целта е да покажете како изгледа Вашата/вашиот жена/маж од соништата. Наместо да се опишува, нека биде тоа сликовито.

Кога веќе ставате слика,објаснете зашто таа/тој е ваш/а партнер/ка од соништата.

Кога веќе ставате слика,објаснете зашто таа/тој е ваш/а партнер/ка од соништата.

Aма ја сфативме сериозно модераторскава функција (CLAPS)
Инаку Трн мислам дека напиша да не опишуваме со зборови туку само со слика :wink:

Aма ја сфативме сериозно модераторскава функција (CLAPS)
Инаку Трн мислам дека напиша да не опишуваме со зборови туку само со слика :wink:

Не е поентата да се ставаат и редат слики.Треба и да објасниш што зошто и како таа девојка те привлекува.Слика како слика не опишува ништо.

И доста оф - топици.

Понекогаш и само сликата е вредна милион зборови и опишува многу повеќе од обични зборови

јас малце пореално ќе ја прикажам мојата жена од соништата:hot:
dsc01175xjmqo7.jpg

нежен лик, мил глас и прекрасни очи.....тоа е за физичкиот изглед. И ко што рече Трновски

жена која доловува блаженост на моето лице наутро кога се будам и ја погледнувам

~*~

colinfarrellshirtlessdrme7.jpg

Покрај фактот дека е Ирец ... нема потреба ништо друго да кажам.

...ми дава некоја необјаснива желба за собирање шприцеви низ дома...:pipi:

Attachments

• pete+doherty_855_18319589_0_0_7001643_300.jpg
    pete+doherty_855_18319589_0_0_7001643_300.jpg
    9,7 KB · Прегледи: 378
:kesa:
Aaaa,и зборови ли требало...
Епааа...не знам оти ме привлекуе девојкава.Веројатно нежноста и шознам,некоја чудна,забеагана,парадоксална аура шо излегуе од неа...
А може и се врзуам.
Битно...I love her:):)

Attachments

• lilly-allen-prince-harry-400a061507.jpg
    lilly-allen-prince-harry-400a061507.jpg
    20,9 KB · Прегледи: 370
Треба и зборови?....
Па...затоа што, веројатно, сум заљубен во неа....( инаку, ниедна моја теорија во врска со неа не ми е точна... )...

Attachments

Mazot od moite sonista treba da ima oci samo za mene, da me saka do ludilo, da me saka sekopgas i sekade bez razlika kako izgledam i vo kakvo raspolozenie sum.Mora da ima smisol za humor, da znae da me slusa, da go slusne i ona sto ne sum go kazala, ona sto sum go premolcala, treba da ima prekrasni nezni race za da moze da me gali , da znae poveke od mene da ima nesto vo nego sto za mene ke bide bozestveno...ima li takov maz ili toj e samo vo moite sonista

Во тестостеронско напумпани денови
lanny_barby_22.jpg

Зошто? Секој одговор би бил излишен за упаетните. За неупатените Лени има блиску до совршенство физички предиспозиции црна коса светли очи, гради, задник, убитачен поглед што те здрвува, мило лице полни усни. Грев е замерка да се најде тука па макар и минимална.

Во потрезвени неделно поладневни нископритисочни моменти

L2500798.jpg

Ова е тип на девојка што топи со самиот поглед. Мило лице, црна малку кадрава коса, и општо целосно како појава асоцира на добро, чистота, фимејл ангел на харфа, додуша на пијано. А шлагот на тортата е кога интерпретира песни и композиции. Атрофирање на сите мускули и ефект на 3 лексилиуми. Дома, пијано, шише црвено вино, пригушено светло и некоја песна од репртоарот како оваа

noodle, коментарот...LOL:icon_lol::icon_lol:

Јас немам замисла. Обично други ствари сањам навечер. Не и мојот принц и неговото бело ферари, овај коњ:cry:
Ама, затоа имам сликовна претсава за замокот во кој ќе живееме:vozbud:
our castle
%3Cimg%20src=
како и за колата во која ќе се возиме:brm brm:
our car

Сериозно,за физички изглед неам некој идеален тип. Сфатив дека за да останам со некој, дефинитивно карактерот ми примарен и одлучувачки.
А сањам за моќен партнер(не како статус, физичка сила, туку како карактер), самоуверен, кој ќе знае да ме води и заштити, и кој ќе умее суптилно да доминира. Исто и смисолот за хумор ми е многу, многу важен. Потребата да се смеам и забавувам ми е итекако силна, и сакам да имам некој кој ќе може да ја сподели истата. Значи, моќeн, самоуверен, галантно доминантен и духовит...ех. И над се, мој, само мој!

Натали Портман.
Слаба, нежна еврејка! :P Ок не мора еврејка.:)

jduhamel.jpg

Физички, ова ми е идеал у тоа што го барам кај едно машко. У комбинација со карактер по мој мерак (имам кажано на многу теми каков, да не се повторувам) е мојот маж од соништата.:coolpush:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom