Претстава за жената/мажот од соништата

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување
Уста за пушење; сиса за медаља. :kez:

Се обидував да ставам слика али некако нејќе и затоа вака ќе го опишам :

Во изглед сакам да биде како Тоше Проески или како Влатко Лозановски , незнам зошто али обожавам машки со такви бради :$ хах ..
А карактер се разбира да биде прилагоден на моите потреби ( ме мрзи да обј. зш критериумите ми се доста долги )

Сигурна сум дека ќе го најдам и во еден состав имав напишано : Ти ќе бидеш млад деловен човек со вратовска , а јас ќе бидам само една обична девојка која е во потрага по подобар живот.
[FONT=&quot]
[/FONT]

[FONT=&quot]
[/FONT]

По некоја година, Колин Фарел сеуште ми е преубав, ама Milo Ventimiglia мислам дека ќе продолжам да го сонувам ако го погледам уште малку.Аххх ... :pipi:

http://img514.imageshack.us/content.php?page=done&l=img514/2021/miloplayer11aq7.jpg&via=mupload
miloplayer11aq7.jpg

miloventimiglia.jpg

Ако е само за на сон
Лив Тајлер

qnjyh3.jpg

bi9vzt.jpg

Евентуално онаа на аватарот, како втора љубов :vozbud: Мила Јововиќ

photo-milla-jovovich.jpg

248205%7EMilla-Jovovich-Posters.jpg

Мада сум по плавите и со светли очи (дома :) ), не е ниту ова лошо за сањати.

Значи треба да напишете као го/ја замислувате жената/мажот од вашите соништа и кој според вас е идеален тип на машко и ЗОШТО е тоа така, а не само да ставите слика од позната личност и смајлиња.

Паметна
Значи треба да напишете као го/ја замислувате жената/мажот од вашите соништа и кој според вас е идеален тип на машко и ЗОШТО е тоа така, а не само да ставите слика од позната личност и смајлиња.

Според мене идеална жена е онаа која ќе биде паметна,но не и перверзна,и што нема да ја интересира рекла-казала...а убавината е релативна работа,така да има жени кои воопшто не се убави,но пленат со харизмата,додека од друга страна имаш и кукли,кои буквално се пластифицирани.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom