Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
A? Јас за брат ми не гарантирам, не пак за секакви срања што се случуваат во државава. Си имате политички партии, омладински организации... Да не сакаш да го казнам и цајканот што дилал дрога, и на млекарите да им најдам купувач за млекото? Гледајте си ја сите својата работа, тоа ми е поентата цело време. Ти немој да си криминалец, ти не убивај, МВР нека апси чесно... така треба да биде.Принцу ајде бе брату, што бидна со цивилизираноста и оние двајцата кои ги направија проблемите во 2001, овие денес кои се ?
A? Јас за брат ми не гарантирам, не пак за секакви срања што се случуваат во државава. Си имате политички партии, омладински организации... Да не сакаш да го казнам и цајканот што дилал дрога, и на млекарите да им најдам купувач за млекото? Гледајте си ја сите својата работа, тоа ми е поентата цело време. Ти немој да си криминалец, ти не убивај, МВР нека апси чесно... така треба да биде.
не може заедно сите да ги осудиме криминалците од која и да се фела.
Авоторов на темава, некако опседнат со "заштитените" од Англосаксонците... Како што тоа милува да го кажува господинот ПЕДЕР Поповски...
Инаку што сакам ќе си праам, ќе пукам, ќе бесам... И во Битола на комшијата мој секој втор ден му прават рација, рипаат преку мојава ограда, со кучиња со пиштоли со ова со она... Ама изгледа вас не ве штитат Англосаксонците, па затоа и не сте интересни за медиумите...
КРИМИНАЛЦИ, нема боја, нема раса... Таму е поразвиен криминалот... Пукање убивање... Јебига... Многу бољи што во Битола не е така... Ама пази па во Америка е .... Полна шиптаришта, пријатели на Англосаксонците!
Ти немој да си криминалец, ти не убивај, МВР нека апси чесно... така треба да биде.
Ма вие Албанците се криви се сФе. И затоа што не се слави нова година два дена, и Први Мај само еден ден!
Принц е лично виновен што никако не го сславиме *-ми март како државен празник.
Пикасо е крив што не смее да се вари ракија повеќе.
Рајмз е крив што не може да се лови пастрмка во лето.
Мамата.
Мора ли секоја јебена тема да се усере со меѓуетничка омраза???
не може заедно сите да ги осудиме криминалците од која и да се фела.
Криминалците не познаваат етницитет, нација, народ, пасосш, тие имаат само една цел, лично богатење, поради што не гледаат кој од каде е, туку колку има во џепот за да му откраднат.
...jes da rasturam ingram za 6.2 sek. , ama ic ne ni pomisliv....jebi ga....
П.С. Македонцки, јас живеам во реалноста, во денешницата, паметејќи го своето минато и потекло, но со втренчен поглед кон подобра иднина.
Znaci samo da se jadelo .....Си има разлика помеѓу криминал "oпериран" од етничка, национална и сл. припадност, и терор и насилништво вршено со силен етнички предзнак.
Да не се праиме коректни со сила.