Препораки за игри

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber lord
  • Време на започнување Време на започнување
2i8jg91.jpg

Ја изиграв оваа на PS2, али обавезно мора сега и на PC посебно заради трите нови нивоа на крајот. Официјално искача на 3ти Ноември, али веројатно ќе ја има по торенти и пред тоа. Ако ја најде некој нека прати ПП.

Исто така, на 3ти Ноември искача и Dragon Age: Origins, најновата RPG од BioWare. Ако некој ја најде и оваа, нека праќа линк.

920668_54425_front.jpg

Стар ворс е искочена пред неколку дена, побарај некој торент од замунда да ти даде.

Исто и Dragon age.

Daj kazete nekoi ponovi ama i pozdravi igri... RTS i RPG nesto ama samo da ne e RA3

Бесплатни MMORPG?
hack&slash, флуидно движење, WASD movement

Земи дрвен стап, квадратен картон (пример од кутија за PC), пластична корпа, сукња, штикла и позитивно нафуран став и дојди на плоштад. Ќе гриндаме на просјаци. Ем гага, ем забивање и сечење, ем флуидно движење, ем WA... ерм, без WASD. Сатисфакциона забава ГАРАНТ!!!

Земи дрвен стап, квадратен картон (пример од кутија за PC), пластична корпа, сукња, штикла и позитивно нафуран став и дојди на плоштад. Ќе гриндаме на просјаци. Ем гага, ем забивање и сечење, ем флуидно движење, ем WA... ерм, без WASD. Сатисфакциона забава ГАРАНТ!!!
не бе стап, ја ке бидам Wizard! ќе сеам охридски бисери место орбови и ке се облечам у Nike сетот шо ми дава +5 аги и +3 инт, дур не изгриндам за ф`станот на мајками....

не бе стап, ја ке бидам Wizard! ќе сеам охридски бисери место орбови и ке се облечам у Nike сетот шо ми дава +5 аги и +3 инт, дур не изгриндам за ф`станот на мајками....

Чув имало некој beggar у центар што носел +5 wizard robe of gibberish. И не се сеќирај, не сме во Кореа, ќе ти дропне одма. :)

CSI : Deadly Intent, можеби графиката смрди и е полоша од претходниот дел, сепак ако сте голем Фанатик на форензичарите, мора да ја изиграте играва :)

CSI : Deadly Intent, можеби графиката смрди и е полоша од претходниот дел, сепак ако сте голем Фанатик на форензичарите, мора да ја изиграте играва :)

Кај глупа графика, па и сиромашна со алатки за разлика од предходните, па и многу лесна, се на се катастрофа невидена

Дај предложете некоја стратегија.
Долго време не сум играл игри така да не сум во тек со настаните..
играта може да биде слична ко Generals само да нема мани,магии и останати WOW срања.. значи реална стратегија.

Дај предложете некоја стратегија.
Долго време не сум играл игри така да не сум во тек со настаните..
играта може да биде слична ко Generals само да нема мани,магии и останати WOW срања.. значи реална стратегија.
Red Alert 3...тоБ игрица

Imate laptop i ne e dobar za novi igri? Sakate nesto slicno kako Diablo i ne mozete da go cekate sledniot del?

Ne gubete mnogu vreme i slegnete si ja Torchlight! Naj nova Diablo like RPG igrica sto se faka na skoro sekakov kompjuter :)

960163_20091029_screen003.jpg
960163_20091029_screen002.jpg

Не знам дали некој ја спомнал во темава....
ама за секој случај....

ја пробав

Painkiller - Resurrection

http://www.gamespot.com/pc/action/painkillerresurrection/index.html

ништо нарочито.... веке видено во хрватскиот Преозбилен Сем ....но добра е за лечење стрес...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom