Препораки за игри

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.152
Поени од реакции
5.988
Ја изиграв оваа на PS2, али обавезно мора сега и на PC посебно заради трите нови нивоа на крајот. Официјално искача на 3ти Ноември, али веројатно ќе ја има по торенти и пред тоа. Ако ја најде некој нека прати ПП.

Исто така, на 3ти Ноември искача и Dragon Age: Origins, најновата RPG од BioWare. Ако некој ја најде и оваа, нека праќа линк.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Стар ворс е искочена пред неколку дена, побарај некој торент од замунда да ти даде.

Исто и Dragon age.

Член од
14 декември 2008
Мислења
288
Поени од реакции
9
Daj kazete nekoi ponovi ama i pozdravi igri... RTS i RPG nesto ama samo da ne e RA3

H

HCL

Гостин
Бесплатни MMORPG?
hack&slash, флуидно движење, WASD movement
Земи дрвен стап, квадратен картон (пример од кутија за PC), пластична корпа, сукња, штикла и позитивно нафуран став и дојди на плоштад. Ќе гриндаме на просјаци. Ем гага, ем забивање и сечење, ем флуидно движење, ем WA... ерм, без WASD. Сатисфакциона забава ГАРАНТ!!!

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Земи дрвен стап, квадратен картон (пример од кутија за PC), пластична корпа, сукња, штикла и позитивно нафуран став и дојди на плоштад. Ќе гриндаме на просјаци. Ем гага, ем забивање и сечење, ем флуидно движење, ем WA... ерм, без WASD. Сатисфакциона забава ГАРАНТ!!!
не бе стап, ја ке бидам Wizard! ќе сеам охридски бисери место орбови и ке се облечам у Nike сетот шо ми дава +5 аги и +3 инт, дур не изгриндам за ф`станот на мајками....

H

HCL

Гостин
не бе стап, ја ке бидам Wizard! ќе сеам охридски бисери место орбови и ке се облечам у Nike сетот шо ми дава +5 аги и +3 инт, дур не изгриндам за ф`станот на мајками....
Чув имало некој beggar у центар што носел +5 wizard robe of gibberish. И не се сеќирај, не сме во Кореа, ќе ти дропне одма. :)

Член од
14 декември 2008
Мислења
1.709
Поени од реакции
126
CSI : Deadly Intent, можеби графиката смрди и е полоша од претходниот дел, сепак ако сте голем Фанатик на форензичарите, мора да ја изиграте играва :)

ONE

Член од
21 декември 2008
Мислења
895
Поени од реакции
64
CSI : Deadly Intent, можеби графиката смрди и е полоша од претходниот дел, сепак ако сте голем Фанатик на форензичарите, мора да ја изиграте играва :)
Кај глупа графика, па и сиромашна со алатки за разлика од предходните, па и многу лесна, се на се катастрофа невидена

THE_CHOSEN_ONE

1903-2012
Член од
13 август 2007
Мислења
3.724
Поени од реакции
1.333
Дај предложете некоја стратегија.
Долго време не сум играл игри така да не сум во тек со настаните..
играта може да биде слична ко Generals само да нема мани,магии и останати WOW срања.. значи реална стратегија.

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Дај предложете некоја стратегија.
Долго време не сум играл игри така да не сум во тек со настаните..
играта може да биде слична ко Generals само да нема мани,магии и останати WOW срања.. значи реална стратегија.
Red Alert 3...тоБ игрица

jombastik

Misfit Kid
Член од
23 јули 2008
Мислења
202
Поени од реакции
6
Imate laptop i ne e dobar za novi igri? Sakate nesto slicno kako Diablo i ne mozete da go cekate sledniot del?

Ne gubete mnogu vreme i slegnete si ja Torchlight! Naj nova Diablo like RPG igrica sto se faka na skoro sekakov kompjuter :)

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Не знам дали некој ја спомнал во темава....
ама за секој случај....

ја пробав

Painkiller - Resurrection

http://www.gamespot.com/pc/action/painkillerresurrection/index.html

ништо нарочито.... веке видено во хрватскиот Преозбилен Сем ....но добра е за лечење стрес...

Kajgana Shop

На врв Bottom