Препораки за игри

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber lord
  • Време на започнување Време на започнување
Ај да ве видам. RTS или некоја еееептен добра FPS (втора светска во европа/урбана околина или нешто со тој шмек, виетнамски џунгли, ирачки пустини и сај фај околини не љубам баш) која не бара ѕверокомпјутер (да вади разумен слајд шоу на 2.5 дуал кор, 2 гига рам и 9600 GSO) и сетапот (даунлоудот цел де) да не е поголем од 2 гига. I'm a bit picky, I know. :kesa:
Паа оперејшн тандерсторм е добра..Не бара многу компјутер околу 3 гига е,има некој хорор елементи (на сред пат ти скокаат 4-5 нацисти кој се дерат на германски:ija::wink:),инаку те праќаат во Германија да работиш како таен агент и да бараш германски догументи и да ослободуваш амерички агенти нешто така.А ако ти е до забава симни си ја battlefield heroes http://www.battlefieldheroes.com 400 мб. а многу добра за тепање време.

Некоја авантура, солидна, која би се играла добро на добар лап топ?

sherlock holmes and the silver earring,
sherlock holmes - the awakened
sherlock holmes vs arsene lupin
sherlock holmes vs jack the ripper

site gi iam igrano nema promas mozda najkvalitetni avanturi EVER !
iskreno najvekje mi se prae kejf prvata interesna tematika plus dobri zagatki.

enjoy

5f09daab974f2b84a67e92f7ed048770dbed04a4tekken%206.jpg

cdbff284fa0d36061fa240833140ec08621332b9Fairytale%20Fights.jpg

Во ноември добри игри ќе има:

modernwarfare2_xbox360_cover.jpg

left_4_dead_2_frontcover_large_8jHmYBS5Wf77E60.jpg

assassinscreed2_xbox360_cover.jpg

Се појави и Borderlands за PC.. сабајле треба рано да станам, инаку ќе почекав некој саат за да ја пробам :)

Се појави и Borderlands за PC.. сабајле треба рано да станам, инаку ќе почекав некој саат за да ја пробам :)

По графиката-STRIP VARIJANTA- му доаѓа нешто ко легендарната....XIII

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom