Препораки за игри

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber lord
  • Време на започнување Време на започнување
ajde vise u kurac, ja cekam igrava

Најверојатно утре излегува DiRT 2.
2yyurr8.jpg

препорачајте некоја игра со возење.. да не бара некоја претерана конфигурација ( да можам да ја играм на медиум :Р ) и да не е поголема од 4-5 ГБ.

Serious Sam HD
Добро познатата хрватска пуцачина, најдобра на сите времиња, ќе ја пуцаме во High Definition :vozbud:

Погледнете за што се работи. Се шушка дека на 11 Ноември ќе ја има, па видечемо. :)

Продолжение на Freedom Fighters.
Незнам дали ќе излегува играва, на gamespot пишува release: Canceled :toe:
3107-orig.jpg

препорачајте некоја игра со возење.. да не бара некоја претерана конфигурација ( да можам да ја играм на медиум :Р ) и да не е поголема од 4-5 ГБ.
World Racing II :)
world-racing-2-1.jpg

Препорачајте некоја што се игра со двајца, да биде голема до 1.5 гб, по можност авантура.

Imate laptop i ne e dobar za novi igri? Sakate nesto slicno kako Diablo i ne mozete da go cekate sledniot del?

Ne gubete mnogu vreme i slegnete si ja Torchlight! Naj nova Diablo like RPG igrica sto se faka na skoro sekakov kompjuter :)

960163_20091029_screen003.jpg
960163_20091029_screen002.jpg

Ако имаш добар торент најдено за играва стај линк на мојот профил. И благодарен ке ти сум довека :pos2:

Eragon...само поголема е од 1.5гб мислам :toe:

Последна таква добра игрица покрај ерагон е господарот на прстените 2те кули и враќањето на кралот.Стара е јебига али е топ во тој фазон

ps-Најдов торент за играта позз

ps-Најдов торент за играта позз

Пред да се заебеш, види дали е за верзија 1.12, бидејќи за таа верзија целосно ја преработуваат, па ќе треба од ново да ја симнеш и реинсталираш новата верзија ако сакаш да ја пачуваш. Ако ти треба рапид линк спомни.

Освен различен прозиводител има ли нешто различно помеѓу NBA Live 10 и NBA 2K10???
Има.. NBA 2K10 е едно десет пати подобра. Пореална, со подобра графика, одлични движења.. Пробај ги и двете, истото ќе го мислиш. Иначе, ја нема NBA Live 10 за компјутер.

Излезе демото за DiRT 2.

dirt2.jpg

Од графички аспект лудница, гејмплеј аспект не знам баш, треба привикнување. Најмногу ми е жал што овде in-car камерата е неупотреблива, бидејќи ем е предалеку поставена и ептен е намалена видливоста, плус ретровизорот слабо се гледа, а и кога ќе пројдете низ вода се прави со кал и треба да пројдат бришачите.
Значи, ептен ве оневозможува тој поглед, за разлика од Shift, каде што беше перфектно направен и балансиран.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom