Препораки за игри

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber lord
  • Време на започнување Време на започнување
Ај ве молам за помош при избор на игра. Што мислите, која е најдобра од наведениве:
Prototype
Far cry 2
Crysys:Warhead
Mirrors Edge
Mercainers 2
F.E.A.R 2: Project Origin
Assassin Creed
Call of duty 4
Call of duty 5
Dead Space
И ве молам, истата да ја имате играно. Ве прашувам бидејќи лимитот ми е мал, и се мислам која прво да ја симнам. Ако знаете некоја понова и подобра што е од 2008/2009 година слободно кажете.

Ај ве молам за помош при избор на игра. Што мислите, која е најдобра од наведениве:
Prototype
Far cry 2
Mirrors Edge
Mercainers 2
Assassin Creed
Call of duty 4
Call of duty 5
Dead Space
И ве молам, истата да ја имате играно. Ве прашувам бидејќи лимитот ми е мал, и се мислам која прво да ја симнам. Ако знаете некоја понова и подобра што е од 2008/2009 година слободно кажете.

Prototype дефинитивно..

Благодарам. Но се плашам дека страшно ќе сецка на мојов Целерон иако има 3.06 гигахерци. Некој друг?

Благодарам. Но се плашам дека страшно ќе сецка на мојов Целерон иако има 3.06 гигахерци. Некој друг?

Другар, повеќето игри, ако не и сите што ги наброја горе, ќе сецкаат на твојот Целернон..

Другар, повеќето игри, ако не и сите што ги наброја горе, ќе сецкаат на твојот Целернон..
Целеронот помина на сите игри што ги набројав погоре освен на Прототип, на тестовите што ги направив на http://www.systemrequirementslab.com/. Затоа прашав.

Инсталирај ги ти, па кажи ми после дали работеле, дали сецкале, дали можат да се играат :)

Prototype
Far cry 2
Mirrors Edge
Mercainers 2
Assassin Creed
Call of duty 4
Call of duty 5
Dead Space

Call of Duty 4: Modern Warfare. :smir:

Благодарам за советот. Само ме нервира тоа што била многу кратка.

Кратка... хмм... ако седнаш сериозно да ја играш, може за 6-8 часа да ја завршиш. Ама секоја секунда вреди. :smir:

Izleze Call of Juarez - Bound in Blood

MNOGU JAKA, siminjajte i plesanje

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom