sveznajko
Random nobody
Што ти е толку добро во играва? Како што гледав, гејмплејот е лајно (според мене).
Дај нешто позитивно за играва, па да ја симнам, предомисли ме![]()
Ако е anything like кецот , ондак е убер-шит.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Што ти е толку добро во играва? Како што гледав, гејмплејот е лајно (според мене).
Дај нешто позитивно за играва, па да ја симнам, предомисли ме![]()
Да ми препорачате некоја добра игра со каубојци,вестерњача некоја и некоја со витези тепање ова она...Има нешо?
Да ми препорачате некоја добра игра со каубојци,вестерњача некоја и некоја со витези тепање ова она...Има нешо?
Call of Juarez
Као со витези нешто...Mount&Blade Warband...тоа, на др. не ми текнува, али немој многу да очекуваш од играта , да си знаеш однапред.
Некоја понова RPG ( ne dragon age)
Ај ако може некој да ми даде предлог за некоја игра.
Би сакал некоја спортска игра, стратегија(без чудовишта и слични глупости), или нешто од типот на Call of Duty.
Конфигурација...
Intel Pentium 4 2.8 GHz
512 RAM
GeForce 6200
Знам дека не е нешто, слаба конфигурација, тешко се наоѓа игра... Прочитав барем 40 страни по форумов, ама неможам да најдам ништо...
Од спортските имам играно ФИФА 06,07,08,09, Fifa Manager, Football Manager...
Стратегии: Cossacks 2, Age of Mythology, Age of Empires II i III...
Call of Duty I,II,III
Тоа е тоа, ако некој знае нешто различно, што може да се игра на конфигурацијата погоре, пишете
Благодарам Однапред
Би сакал некоја спортска игра, стратегија(без чудовишта и слични глупости), или нешто од типот на Call of Duty.
Конфигурација...
Intel Pentium 4 2.8 GHz
512 RAM
GeForce 6200
Знам дека не е нешто, слаба конфигурација, тешко се наоѓа игра... Прочитав барем 40 страни по форумов, ама неможам да најдам ништо...
Call of Duty I,II,III
Тоа е тоа, ако некој знае нешто различно, што може да се игра на конфигурацијата погоре, пишете
Благодарам Однапред
Конфигурација...
Intel Pentium 4 2.8 GHz
512 RAM
GeForce 6200
Call of Duty I,II,III
Благодарам Однапред