Препораки за игри

Strenght

Never Give Up!!
Член од
24 април 2010
Мислења
2.516
Поени од реакции
1.824
Дајте торент од некоја добра игра со мотори.. Гледав на јутуб MOTOGP нешо 2008/9 ама торентите што ги најдов не чинат.. Некоја со добра графика немора да е најнова..

RedStar

PC GAMER
Член од
4 октомври 2009
Мислења
231
Поени од реакции
50
Јас ја играм "TWO WORLDS 2" Играта е Role-playing и можам да кажам дека е една од најдобрите игри од таа бранша... Не сум многу по Role-Playing игрите, ама оваа ме навлече не можам ни по 4-5 саата да се тргнам од неа... А викаат дека е многу дугачка, дури околу 160-180 саати игра... Не е тешка за разлика од другите игри од овој тип...
Чудното е тоа што на страната на PC Games пишува дека излага дури во Јануари 2011, а јас ја симнав од zamunda пред десетина дена...

Член од
17 август 2009
Мислења
3.685
Поени од реакции
5.315
ај дајте некоја препорака за игра со џоистик шо се игра, баш сеа пред некое време некој ја имаше постирано Shank само шо ја свртев закон игрица и при самото уклучување пишува recomended with joystick, пробајте ја

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Јас ја играм "TWO WORLDS 2" Играта е Role-playing и можам да кажам дека е една од најдобрите игри од таа бранша... Не сум многу по Role-Playing игрите, ама оваа ме навлече не можам ни по 4-5 саата да се тргнам од неа... А викаат дека е многу дугачка, дури околу 160-180 саати игра... Не е тешка за разлика од другите игри од овој тип...
Чудното е тоа што на страната на PC Games пишува дека излага дури во Јануари 2011, а јас ја симнав од zamunda пред десетина дена...
Ти да не го играш првиот дел, а во јануари да излегува вториот дел?

Strenght

Never Give Up!!
Член од
24 април 2010
Мислења
2.516
Поени од реакции
1.824
Игра со МОТОРИ барам од којзнае кога ве молам најдете ми некој торент што работи све заебани по нетов.. Знам SBK 08/09 се одлични игри ама по 6-7 гига се

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Игра со МОТОРИ барам од којзнае кога ве молам најдете ми некој торент што работи све заебани по нетов.. Знам SBK 08/09 се одлични игри ама по 6-7 гига се
Сакаш да се рокаш без да те жуља? :)

Ете си го нашол решението, нема секој ден да симнуваш по 6-7 GB, еднаш се симнува.

Strenght

Never Give Up!!
Член од
24 април 2010
Мислења
2.516
Поени од реакции
1.824
Сакаш да се рокаш без да те жуља? :)

Ете си го нашол решението, нема секој ден да симнуваш по 6-7 GB, еднаш се симнува.
хахаха ама оди ти симни 7 гига и на крај заебан да биде торентот :D

RedStar

PC GAMER
Член од
4 октомври 2009
Мислења
231
Поени од реакции
50
Ти да не го играш првиот дел, а во јануари да излегува вториот дел?
Не... Двојката е... Се утепав од играње, а ни до пола не сум... Неверојатна е... Ја има на Замунда и на АренаБГ...

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Не... Двојката е... Се утепав од играње, а ни до пола не сум... Неверојатна е... Ја има на Замунда и на АренаБГ...
Што ти е толку добро во играва? Како што гледав, гејмплејот е лајно (според мене).

Дај нешто позитивно за играва, па да ја симнам, предомисли ме :)

Kajgana Shop

На врв Bottom