Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не ми се верува дека овие неспособите од Сител и од тоа Бекстејџ вчера направија бламажа од Премиер лигата. Собрале некои минувачи и им рекле да кажат дека ја следат Премиер лигата, па го кратат интервјуто и после истиот минувач по наредба од новинарот вели дека навива за Манчестер Јунајтед. Така 5 минувачи излегоа сите навивачи на Манчестер Јунајтед.Ја сум Елвир а вие ќе гледате премиер...оф мајко![]()
А А1 што ќе пренесува??Бундес лига..
Toa e brat cegi trpimo cela godina biserite na igorce covekot e katstrofaЛеееееееелллееееееееее кој ќе ги слуша на Сител , МАријан Ников , Боле Трпевски со Игорче син му и Зоран Николовски ццццццц ооооофффф пусти маки. Ама баш ич не им личи на Сител Англиско да коментираат . Тие за Македонско само да ги пуштиш да јадат бубрези , овој судијава вака одсуди денес , во Тетово тепачка во соблекувалните , 2 пива и ручече се најадовме кај Вршац ........... Само за Македонско се верувајте , иначе иако имам сателитска сепак наше си е наше , ќе ги трпиме тоа е :uvo:
Добро ајде конечно Шпанско првенство да гледам на раат, а не да ги слушам ноа будалине на Сител како не ги разликуваат Реал и Барса. А дека ќе падне сега гледаноста на премиер лигата ќе падне, ама па со сигурност дека ќе се качи на Шпанската лига ако ја пренесува А1. Сител 85% од преносите ги крадат или од други телевизии или од интернет плус ќе даваат најмногу по два натпревари во еден викенд, а од тие вонредни кола што ќе се играат во вторник и среда ептен тешко да даваат некоја утакмица така да ќе се упропасти Премиер лигата сега (јебига досега Примера беше упропастена сега е ред и на другиве лиги).
Инаку Сител кажаа дека шпанско го продале на Алфа и Алсат, а Бундес повторно ке оди на Алсат.