Премиер Лига на ТВ СИТЕЛ

• Креатор на темата Креатор на темата MilaMkd
  • Време на започнување Време на започнување
ајдеееееееее сеа ке се уништи меракот за глеање... за нигде...

Ја сум Елвир а вие ќе гледате премиер...оф мајко:tapp:
Не ми се верува дека овие неспособите од Сител и од тоа Бекстејџ вчера направија бламажа од Премиер лигата. Собрале некои минувачи и им рекле да кажат дека ја следат Премиер лигата, па го кратат интервјуто и после истиот минувач по наредба од новинарот вели дека навива за Манчестер Јунајтед. Така 5 минувачи излегоа сите навивачи на Манчестер Јунајтед. :tapp: Се форсира само еден тим, тоа е јасно. Латас изјавуваше дека навивал за Манчестер па ова не е ни малку чудно.

Не употребуват Премиер лига, туку само Премиер... Премиер... Премиер... неверојатно е до колкави граници може да оди нивната неспособност.

Објаснуваат колку кола имало :uvo: па дури и најголемата неспособа знае колку кола има едно првенство. Па дури и дека победникот ќе бил оној тим што ќе освоил најмногу поени. :nesvest:

И што е најинтересно Латас во тоа дневникот ќе препукнеше од среќа на почетокот кога кажа дека за прв пат во Македонија Сител бесплатно ја нудел Премиер лигата. :nesvest:

Така да постојат и други алтернативни начини за следење на Премиер лигата, подобро да платам отколку да гледам „бесплатно“ на аматерска телевизија. :toe:

Леееееееелллееееееееее кој ќе ги слуша на Сител , МАријан Ников , Боле Трпевски со Игорче син му и Зоран Николовски ццццццц ооооофффф пусти маки :tapp: . Ама баш ич не им личи на Сител Англиско да коментираат . Тие за Македонско само да ги пуштиш да јадат бубрези , овој судијава вака одсуди денес , во Тетово тепачка во соблекувалните , 2 пива и ручече се најадовме кај Вршац ........... Само за Македонско се верувајте , иначе иако имам сателитска сепак наше си е наше , ќе ги трпиме тоа е :uvo:

Катастрофа за Премиер лигата ама пак од друга страна ми е мило што Примера ќе пренесува Алфа или А1.

Еваа..поарно на МТВ да даваа Премиер лига отколко на Сител....:tapp:
А А1 ке ја пренесува Сериа А?:pos:

ее каков сител бе ич не им личи премиер лига а и + што коментатори имаат:tapp:
ако има на сител јас нема да гледам заради коментаторите како што сега не глеам шпанска заради нив ептен се глупи

А А1 што ќе пренесува??Бундес лига..

Со сигурност дознавам...

А1 ги купиле правата за Хедис Лига :vozbud:
Инаку Сител кажаа дека шпанско го продале на Алфа и Алсат, а Бундес повторно ке оди на Алсат.

Леееееееелллееееееееее кој ќе ги слуша на Сител , МАријан Ников , Боле Трпевски со Игорче син му и Зоран Николовски ццццццц ооооофффф пусти маки :tapp: . Ама баш ич не им личи на Сител Англиско да коментираат . Тие за Македонско само да ги пуштиш да јадат бубрези , овој судијава вака одсуди денес , во Тетово тепачка во соблекувалните , 2 пива и ручече се најадовме кај Вршац ........... Само за Македонско се верувајте , иначе иако имам сателитска сепак наше си е наше , ќе ги трпиме тоа е :uvo:
Toa e brat cegi trpimo cela godina biserite na igorce covekot e katstrofa

А слушнав дека и за Сериа А ќе ја купувале лиценцата....

Добро ајде конечно Шпанско првенство да гледам на раат, а не да ги слушам ноа будалине на Сител како не ги разликуваат Реал и Барса. А дека ќе падне сега гледаноста на премиер лигата ќе падне, ама па со сигурност дека ќе се качи на Шпанската лига ако ја пренесува А1. Сител 85% од преносите ги крадат или од други телевизии или од интернет плус ќе даваат најмногу по два натпревари во еден викенд, а од тие вонредни кола што ќе се играат во вторник и среда ептен тешко да даваат некоја утакмица така да ќе се упропасти Премиер лигата сега (јебига досега Примера беше упропастена сега е ред и на другиве лиги).

Шпанско да дава А1, а мечовите им почнуваат од 20 часот навечер па натака. Нема теоретски шанси освен доколку А1 не сака да си сјебе рејтинг. Тие времиња во петок, сабота и недела се прајмтајм за А1 и постојано даваат филмови така да не се надај многу на А1.

Темава треба да се преимени во „Премиер на ТВ СИТЕЛ“. :tv:

Инаку Сител кажаа дека шпанско го продале на Алфа и Алсат, а Бундес повторно ке оди на Алсат.

:cuc: :cuc:
Супер што имале барем осет за тоа каде треба да ја продадат Премиера.
Бтв, штом Алсат ќе дава Шпанско, ќе го продадат Германското, кое најверојатно треба да го откупи А1. На ова се цели уште од кога го испуштија Англиското.

НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕее

НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ :nesum: :nesvest:

:( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!

Абе и ја се сложувам за тие "КОМЕНТАТОРИТЕ" од Сител дека "ДРВА НЕВИДЕНИ" се:pos2:, ама па и А1 појке не можам да ја смислам, ВЕЛИЈА вели "ДЕДО МРАЗ" и сите од А1 "ДА НЕ Е.ИШ В.АЗ", значи толку голем СЕЉАК да ни пере мозоците на сите преку А1...ДОСТА Е!
By the way тие ДЕГЕНЕРИЦИТЕ Боше и Игорче се од Кичево по потекло и се срамам шо ми се сограѓани:uvo:

зоштооооооооооооооо !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:lut::lut::lut::lut::lut::lut::lut::lut::zid::zid::zid::zid::cry::cry::cry::devil2::devil2::devil2:

Ајдеее,катастрофа...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom