Премиер Лига на ТВ СИТЕЛ

• Креатор на темата Креатор на темата MilaMkd
  • Време на започнување Време на започнување
Добро ајде конечно Шпанско првенство да гледам на раат, а не да ги слушам ноа будалине на Сител како не ги разликуваат Реал и Барса. А дека ќе падне сега гледаноста на премиер лигата ќе падне, ама па со сигурност дека ќе се качи на Шпанската лига ако ја пренесува А1. Сител 85% од преносите ги крадат или од други телевизии или од интернет плус ќе даваат најмногу по два натпревари во еден викенд, а од тие вонредни кола што ќе се играат во вторник и среда ептен тешко да даваат некоја утакмица така да ќе се упропасти Премиер лигата сега (јебига досега Примера беше упропастена сега е ред и на другиве лиги).

Не бидете толку сигурни дека ке опадне гледаноста на Премиер лигата,одсекогаш била гледана и ке биде затоа што е најсилната лига а кој не сака да го слуша коментаторот нека стави на муте:toe:...е сега глупа работа е тоа што ке треба да се задоволиме со еден или два натпревари отколку што бевме навикнати на А1,и како што реков коментаторите се:tapp:подобро секој викенд ке трошам на нет да гледам натпревар отколку да гледам на Сител.

Kako ne,slusnaa deka a1 ja gubat licencata,i ke prenesuvaat preku net

А бе на српските ќе гледаме ПЛ,што се нервирате :helou:

А1 имаат најдобри коментатори цц сител гревче.

Мора на друг канал да се гледа, вака не бива.
Катастрофа со еден збор.
Точно, ни коментаторите на А1 не се којзнае што, ама барем се 129034902319012390312 пати подобри од Игорче кој уствари и не може да се нарече коментатор. Па и сликата ги е доста полоша.
А1 многу ќе изгубат на гледаност со ова, јасно им е, а Сител нека најдат добри коментатори или ништо не добиваат од овој „проект“.
Едвај чекам во август да видам како ќе се бламира Игорче (доколку тој коментира). Сега сигурно ќе седне и ќе ги учи имињата на фудбалерите.. а и на тимовите.

Ааааајјј у ку*ац кој ке го злуша оноа шопчето на Сител, мада и оние на А1 не беа сјајни ама барем поарни беа!!! Ај белки ке се обезбедат со некој асален коментатор!!!:toe:

E Neeee koj ke go trpi onoj senilniot schizofrenivar Igor ,iskreno negovata blaga retardacija sto ne znae da se sostavi edna prosta recenica na momenti me zasmejuva ama da go slusas cela utakmica i da konstatiras kako majkata priroda znae ponekogas da se poseguva e veke premnogu za sekoj so IQ nad 80.

Jas bi predlozil do Sitel da go pustat komentarot od PES (Pro Evolution Soccer 2) ,kako prvo vokabularot mu e na daleku povisoko nivo od Igor i za vreme na prekin dava po nekoja korisna informacija.

Mislam duri i Japonecot od Winning Eleven bi bil posoodvetno resenie od Igorche iako ne go razbiram znae da dolovi situacija i da promeni boja na tonus koga e postignat gol ili ima nekoja sansa ,koga e ponisten gol od ofsajd rezultatot ostanuva ist ,gi znae iminata na igracite i drugi kvaliteti.

Zarem ne mozese Bosko Trpeski da bese politicki novinar i onaka imase nekolku epizodi koga Sileks ne osvoj titula nasloveni kako politikata vo sportot ,togas mozebi moronot Igor ke bese politicki analiticar i ke ne postedese od negovoto komentiranje.

Најдобро би било Мтв да пренесува Премиер Лига , на пример ниту сител ниту А1 нема во Дебар,па така да Премиер Лигата ја следиме на на сателицка или каблоска.

Леле што вака на Сител ја ставија ПЛ.Искрено да ви кажам дека на СКАЈ НЕТ имаа подобри коментатори кога даваа бразилско отколку овие на Сител што даваа Шпанско.Рубенс и Сашо директно во Сител за да коментираат ПЛ иначе вака ништо не бидува.
П.С. Попознатите бразилски фудбалери на Рубенс и Сашо---Ногата Сакато,Ето Ти Гана,Јајо Кокошаревич,Ќоравко Слепчич,Сокол Ќорлев,Брцнао Меѓу Ушио и најпознатите судии во бразилското првенство---Голтнао Свирчао и Поткупињо Криминалец.

Сега Сител ке пренесува и Премиер лига и Примера? ^o)

а на која ќе има шпанско?
за англисково знам дека нема да го гледам ако се ланските коментатори на сител:nenene:

Ја сум Елвир а вие ќе гледате премиер...оф мајко:tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom