Џ
Џонтра Волта
Гостин
Донев дај бе пер која возбудливост бараш у екипи ко Њукасл, Астон факинг Вила, Лидс Јунајтед... возбудливи второлигашки засилувања.Па гледам за сите клубови. И не мора да се само огромни трансфери.
Арсенал гради солиден тим и дефинитивно ќе бидат поинтересни сезонава. Сигурен сум дека ќе запнат и за еден од Аоар или Парти, што е возбудливо засилување за нив.
Вила дадоа 20 милиони за голман и 30 милиони за напаѓач, плус го задржаа Грилиш. Пак од нивна перспектива доста добро.
За Челзи секако не може да сум повозбуден од тоа што сум.
Евертон исто одлични засилувања и се тим кој ќе биде интересен за следење. Хамес е возбудлив трансфер.
Лидс направија неколку трансфери, ама секако возбудливо е да се види што ќе направи Биелса, посебно после првото коло.
Ливерпул еве ќе го земат Тиаго, пак возбудливо засилување. Им нуди нешто поразлично и ептен ме интересира како ќе се вклопи во тимот. Секако не им треба нешто повеќе.
Сити може се тивки, ама мене сепак ептен ме интересира како ќе се вклопи и покаже Аке, а исто и Торес.
Њукасл направија добри засилувања во Луис, Фрејзер, Вилсон и исто ми се интересен тим кој би можел да напредува.
Кај Тотенхем еве доаѓа Бејл и нормално дека е возбудливо засилување каков и да е.
Па Џенова и Каљари донесоа 10 пати повозбудливи засилувања од овие па не глеам некој да паѓа у транс.
За опстанок ќе се борат сите три екипи од кои очекувам Астон Вила први да испаднат, и лани донесоа 900 играчи па на ништо не личеа.
У право е Владимир84та, ова можеби е едно од најневозбудливите мерката во последниве неколку сезони. Среќа Челзи мрда па ни се гледа ко нешто вов, подпросечно меркато е ова.