Premier League - Season 2020/2021

Кој ќе биде шампион во сезоната 2020/2021?

• Вкупно гласачи
    166
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Џ

Џонтра Волта

Гостин
Па гледам за сите клубови. И не мора да се само огромни трансфери.
Арсенал гради солиден тим и дефинитивно ќе бидат поинтересни сезонава. Сигурен сум дека ќе запнат и за еден од Аоар или Парти, што е возбудливо засилување за нив.
Вила дадоа 20 милиони за голман и 30 милиони за напаѓач, плус го задржаа Грилиш. Пак од нивна перспектива доста добро.
За Челзи секако не може да сум повозбуден од тоа што сум.
Евертон исто одлични засилувања и се тим кој ќе биде интересен за следење. Хамес е возбудлив трансфер.
Лидс направија неколку трансфери, ама секако возбудливо е да се види што ќе направи Биелса, посебно после првото коло.
Ливерпул еве ќе го земат Тиаго, пак возбудливо засилување. Им нуди нешто поразлично и ептен ме интересира како ќе се вклопи во тимот. Секако не им треба нешто повеќе.
Сити може се тивки, ама мене сепак ептен ме интересира како ќе се вклопи и покаже Аке, а исто и Торес.
Њукасл направија добри засилувања во Луис, Фрејзер, Вилсон и исто ми се интересен тим кој би можел да напредува.
Кај Тотенхем еве доаѓа Бејл и нормално дека е возбудливо засилување каков и да е.
Донев дај бе пер која возбудливост бараш у екипи ко Њукасл, Астон факинг Вила, Лидс Јунајтед... возбудливи второлигашки засилувања.

Па Џенова и Каљари донесоа 10 пати повозбудливи засилувања од овие па не глеам некој да паѓа у транс.

За опстанок ќе се борат сите три екипи од кои очекувам Астон Вила први да испаднат, и лани донесоа 900 играчи па на ништо не личеа.

У право е Владимир84та, ова можеби е едно од најневозбудливите мерката во последниве неколку сезони. Среќа Челзи мрда па ни се гледа ко нешто вов, подпросечно меркато е ова.

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
И јас се согласувам со господинот Волта. Освен Вернер, Хаверц, Зијеш и Чилвел во Челзи, Феран и Аке во Сити и Санчо во Манчестер Јунајтед, другото воопшто не ми е возбудливо.

Мех, онака.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
Донев дај бе пер која возбудливост бараш у екипи ко Њукасл, Астон факинг Вила, Лидс Јунајтед... возбудливи второлигашки засилувања.

Па Џенова и Каљари донесоа 10 пати повозбудливи засилувања од овие па не глеам некој да паѓа у транс.

За опстанок ќе се борат сите три екипи од кои очекувам Астон Вила први да испаднат, и лани донесоа 900 играчи па на ништо не личеа.

У право е Владимир84та, ова можеби е едно од најневозбудливите мерката во последниве неколку сезони. Среќа Челзи мрда па ни се гледа ко нешто вов, подпросечно меркато е ова.
Не реков јас за топ 4 дека ќе се борат.

Ама стварно, на кој му се интересни безвезни имиња Хамес, Бејл, Тиаго, Санчо, меѓу другите.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Не реков јас за топ 4 дека ќе се борат.

Ама стварно, на кој му се интересни безвезни имиња Хамес, Бејл, Тиаго, Санчо, меѓу другите.
Јаката возбуда, пропаднати играчи што ги нема на мапа 2-3 години, Џејмс Родригез и Герет Бејл.

Возбудливи трансфери летово направи Челзи и само Челзи. Другото ништо, Тијаго у Пул по нов предизвик, Џејмс и Бејл ко што кажав пропалитети и трансфери само колку Реал да се ослободи од нив, Санчо хехехехе.

Ван де Бек у Манчестер е боље трансфер од сите овие глупаци.

Мирно е, тоа сакаме да ти кажеме, нема бомба трансфери, нема некоја неизвесност, очигледни и очекувани трансфери се ова ради сплет на околности. Ништо посебно. Штуро и сиромашно лето т.е есен.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
Јаката возбуда, пропаднати играчи што ги нема на мапа 2-3 години, Џејмс Родригез и Герет Бејл.

Возбудливи трансфери летово направи Челзи и само Челзи. Другото ништо, Тијаго у Пул по нов предизвик, Џејмс и Бејл ко што кажав пропалитети и трансфери само колку Реал да се ослободи од нив, Санчо хехехехе.

Ван де Бек у Манчестер е боље трансфер од сите овие глупаци.

Мирно е, тоа сакаме да ти кажеме, нема бомба трансфери, нема некоја неизвесност, очигледни и очекувани трансфери се ова ради сплет на околности. Ништо посебно. Штуро и сиромашно лето т.е есен.
Абе секако дека ако ти ги кажев трансфериве во март, ќе речеше па да бе, очекувано :D

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Абе секако дека ако ти ги кажев трансфериве во март, ќе речеше па да бе, очекувано :D
Такви се овие што навиваат за итаљански клубови, предвидуваат трансфери, пропаѓање на клубови....

Џ

Џонтра Волта

Гостин
За Џејмс може немаше да биде очекувано мада не знам ни што би очекувал за играч што не постои неколку години.
И за Ван де Бек немаше да верувам дека ќе иде у Манчестер.

За другите горе доле у рамките на нормалата. Воопшто не го гледам возбудлив трансферот на Тијаго у Ливерпул, играч што има освоено све и свашта и што сака нов предизвик и прави трансфер у топ 3 екипа у свет моментално.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Воопшто не го гледам возбудлив трансферот на Тијаго у Ливерпул, играч што има освоено све и свашта и што сака нов предизвик и прави трансфер у топ 3 екипа у свет моментално.
Фала бро,
да се враќа!

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.858
Поени од реакции
10.230
Се купија екстра квалитетни играчи летово бе не заебавајте, Челзи само зеде 3ца во Хаверц, Вернер и Зијеч, Ван Ден Бек во Јунајтед, еве Ливерпул Алкантара, тој Феран Торес во Сити ѓупциве :D од Шпанија викаат дека бил екстра талент, Бејл ако дојде колку и да е пропаднат, Хамес уште е млад не е константен ама па и затоа е во Евертон, Волвс го зедоа тој Силва шпицот од Порто или од кај беше зџа 40м, Габриел во Арсенал иде како еден од најдобрите млади дефанзивци, многу веројатно е да дојдат барем еден од Ауар и Парти ( или двајцата :D ). Сите се овие квалитетни играчи, а има и уште дваесетина дена

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom