Premier League - Season 2020/2021

Кој ќе биде шампион во сезоната 2020/2021?

• Вкупно гласачи
    166
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
5 март 2018
Мислења
17.121
Поени од реакции
19.526
Делува дека кај добар дел од овие млади играчи настапува опуштање кога ке го потпишат тој фамозен голем договор. Чилвел е на некаде 200,000 неделно, а до пред година дена бил на 65.000.

И не дека е се во парите, ама нормален фан ке отиде дома, и ке има уште 300 проблеми на глава, финансиски пред се, нервоза за утакмица му е последно нешто што му фали, дур овој првиот е set for life, а се кези по нерешено.

Затоа и иритира она кезење пред камери. Оди у соблекувална, прави што сакаш.
Баш така, си оди дома некој фан од работа, му звонат на телефон дека треба да плати рата од кредит, отвора фрижидерот, решетката само внатре и еден маргарин дијамант, ја прашува жена му шо има за јадење таа му вика грав од вчера. Капак на тоа пушта телетекс гледа Челзи 1:1 со Астон Вила, по пола сат отвора инстаграм да разгледа шо има гледа Чилвел со некоја риба оптегнат на спална со трендафили, накезен до заби и вика хепи холидејс евериуан :icon_lol:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Е затоа поштуем женско :D триста варијанти на изговори ќе најде, ама нема да признае дека згрешило:smirce:
Ако јас немам кажано на форумов дека имам згрешено не знам кој има ама ајде, терајте магарето.
Не може РАТМ и видук да ме разбираат а едни исти цело време да ме цитираат.

Убаво вели Фросе. По она од Кин, јас ќе барав сега од Чилвел да го фати во гуша Грилиш и да го р'кне.
Не, не барам јас зла крв. Барам само да не ми се кезиш и лигавиш со противнички играчи после очајна серија на твојот тим и резултат кој го доведува до прашање местото на твојот тренер.
Кин мисли дека уште сме деведесетите и ова е WWE.

Член од
28 март 2015
Мислења
5.428
Поени од реакции
11.338
Браво за Вила, во каква состојба беа пред 2год, а каде се сега, повеќе од одлично завршена работа. Го имаат истиот принцип на работа како Лестер, зимање квалитетни играчи од пониските лиги во Англија како и крадење на играчи во подем за ситни пари (Луиз, Мартинез, Ел Гази). Верувајте они се новите Лестер, нема да освојат ПЛ ама секогаш ќе се борат за место во Европа.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.779
Поени од реакции
44.013
Иначе дур зборите на тема нервоза после утакмица баш го приметив Бруно како ја збриша одма од терен откако свирна крај судијата против Лестер.

Мене не ми е јасно ама како може лабаво да си се смејат. Абе јас од тука што гледам и што на крај краева нема никакво признание да добојам качувам притисок 140 и не ми се збори пола саат после кикс на Јунајтед, они си се лапаат на терен..

Член од
23 август 2010
Мислења
39.862
Поени од реакции
116.114
Абе јас на термин вријам кога ќе изгубам, ги мразам сите околу мене и себе се мразам, а не пак да играм професионално за милиони и да ме гледа цел свет. Не ги сфаќам новиве генерации, сеа да сум Аспиликуета би го шутирал Чилвел у соблекувална. Пази, не е фрка да смениш дрес, да напраиш муабет со соиграч, нарочито колега од репка, ама ич не покажуваат емоции бе, како кур да ги боли за се што се дешава што уствари и е така.

Член од
16 април 2008
Мислења
2.524
Поени од реакции
2.376
Енглезиве посебно го прават ова демек се поштуваат кој знае колку што играат во репрезентација па се грљат, се лигават. Ене и капитенон наш главурдата истото го прави после утакмица. Кур ги боли дали победиле или изгубиле, ќе си пишат по еден твит или ватевр а мене ќе ме сметаат комшииве за ненормален што го губам гласот секоја утакмица. Им ебам племето непрокопсано.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.892
Поени од реакции
67.540
Ако јас немам кажано на форумов дека имам згрешено не знам кој има ама ајде, терајте магарето.
Не може РАТМ и видук да ме разбираат а едни исти цело време да ме цитираат.

Кин мисли дека уште сме деведесетите и ова е WWE.
I see what you did there.

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Абе јас на термин вријам кога ќе изгубам, ги мразам сите околу мене и себе се мразам, а не пак да играм професионално за милиони и да ме гледа цел свет. Не ги сфаќам новиве генерации, сеа да сум Аспиликуета би го шутирал Чилвел у соблекувална. Пази, не е фрка да смениш дрес, да напраиш муабет со соиграч, нарочито колега од репка, ама ич не покажуваат емоции бе, како кур да ги боли за се што се дешава што уствари и е така.
Преед некоја недела на термин промашив од 2 метри празен гол, среќа тепавме, но срам ми беше моиве во очи да ги погледнам, да изгубевме сигурно ке имаше мајки, шајки и пропратни работи... овие зимаат суми кои што обични смртници може смао да ги замислуваат, а после утакмица си се смеат и лабаво си излегуваат од стадион, јебем ти либтардирано општество, затоа поштујем Аргентинци се понашаш ноншалантно не смееш на улица да излезеш, Руси такоѓе се понашаш со курчобоља те видат во кафиќ после утакмица те исфрлат како партал...

Член од
5 март 2018
Мислења
17.121
Поени од реакции
19.526
Епа сами го кажавте одговорот за таквото понашање, земаат милиони и к.. ги боли дека изгубиле. Ретки се тие играчи кои вријат после пораз, исто така и ретко да начекаш лојален играч, ќе му фршнат поголема плата со првиот авион ке избега.

Член од
7 декември 2019
Мислења
4.685
Поени од реакции
8.320
Како не е Клоп, никој друг не игра таков систем, нема класичен бек, нема класичен шпиц, нема класичен креатор, нема класични крила, а пак се најдобри. Има знаење копилето само што многу курч пројави последнава година, а ми беше омилен тренер и уште ми е криво што Венгер не го шутнаа порано додека тој беше слободен. Пеп има фетиш на бекови, да седне некој да пресмета сигурно пола од тоа што потрошил на трансфери е за бекови. Зидан со тие ако гледаме статистички е убедливо најуспешен, све освои во тие 3 години со Реал, на страна шпанско три пати ЛШ освои во низа, со тоа е автоматски моментално најдобар тренер/менаџер.
Автоматски споено мислење:

Па и Пеп е до некаде ама кај него тоа не се одразува на кариерата, сеуште не е избркан на полусезона, немал такви кризи ама ако не му дадат едно 500м летово за трансфери и него го чека слична судбина, се гледа дека не знае да промовира играч, Фоден само што е извикан затоа што е англичанец не би се доберил до прв тим да не беше така.
Земи хипотетичка ситуација па стави го Мурињо(може и Пеп исти миленко) на место на Клоп! Ист состав на играчи, исти совети нека бидат и иста тактика, мислам дека и сам го знаеш одговорот што ќе биде од таа дружина! Бетер од Арсенал ќе бидат!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom