Баш така, си оди дома некој фан од работа, му звонат на телефон дека треба да плати рата од кредит, отвора фрижидерот, решетката само внатре и еден маргарин дијамант, ја прашува жена му шо има за јадење таа му вика грав од вчера. Капак на тоа пушта телетекс гледа Челзи 1:1 со Астон Вила, по пола сат отвора инстаграм да разгледа шо има гледа Чилвел со некоја риба оптегнат на спална со трендафили, накезен до заби и вика хепи холидејс евериуанДелува дека кај добар дел од овие млади играчи настапува опуштање кога ке го потпишат тој фамозен голем договор. Чилвел е на некаде 200,000 неделно, а до пред година дена бил на 65.000.
И не дека е се во парите, ама нормален фан ке отиде дома, и ке има уште 300 проблеми на глава, финансиски пред се, нервоза за утакмица му е последно нешто што му фали, дур овој првиот е set for life, а се кези по нерешено.
Затоа и иритира она кезење пред камери. Оди у соблекувална, прави што сакаш.
Ако јас немам кажано на форумов дека имам згрешено не знам кој има ама ајде, терајте магарето.Е затоа поштуем женскотриста варијанти на изговори ќе најде, ама нема да признае дека згрешило
![]()
Кин мисли дека уште сме деведесетите и ова е WWE.Убаво вели Фросе. По она од Кин, јас ќе барав сега од Чилвел да го фати во гуша Грилиш и да го р'кне.
Не, не барам јас зла крв. Барам само да не ми се кезиш и лигавиш со противнички играчи после очајна серија на твојот тим и резултат кој го доведува до прашање местото на твојот тренер.
I see what you did there.Ако јас немам кажано на форумов дека имам згрешено не знам кој има ама ајде, терајте магарето.
Не може РАТМ и видук да ме разбираат а едни исти цело време да ме цитираат.
Кин мисли дека уште сме деведесетите и ова е WWE.
Преед некоја недела на термин промашив од 2 метри празен гол, среќа тепавме, но срам ми беше моиве во очи да ги погледнам, да изгубевме сигурно ке имаше мајки, шајки и пропратни работи... овие зимаат суми кои што обични смртници може смао да ги замислуваат, а после утакмица си се смеат и лабаво си излегуваат од стадион, јебем ти либтардирано општество, затоа поштујем Аргентинци се понашаш ноншалантно не смееш на улица да излезеш, Руси такоѓе се понашаш со курчобоља те видат во кафиќ после утакмица те исфрлат како партал...Абе јас на термин вријам кога ќе изгубам, ги мразам сите околу мене и себе се мразам, а не пак да играм професионално за милиони и да ме гледа цел свет. Не ги сфаќам новиве генерации, сеа да сум Аспиликуета би го шутирал Чилвел у соблекувална. Пази, не е фрка да смениш дрес, да напраиш муабет со соиграч, нарочито колега од репка, ама ич не покажуваат емоции бе, како кур да ги боли за се што се дешава што уствари и е така.
Земи хипотетичка ситуација па стави го Мурињо(може и Пеп исти миленко) на место на Клоп! Ист состав на играчи, исти совети нека бидат и иста тактика, мислам дека и сам го знаеш одговорот што ќе биде од таа дружина! Бетер од Арсенал ќе бидат!Како не е Клоп, никој друг не игра таков систем, нема класичен бек, нема класичен шпиц, нема класичен креатор, нема класични крила, а пак се најдобри. Има знаење копилето само што многу курч пројави последнава година, а ми беше омилен тренер и уште ми е криво што Венгер не го шутнаа порано додека тој беше слободен. Пеп има фетиш на бекови, да седне некој да пресмета сигурно пола од тоа што потрошил на трансфери е за бекови. Зидан со тие ако гледаме статистички е убедливо најуспешен, све освои во тие 3 години со Реал, на страна шпанско три пати ЛШ освои во низа, со тоа е автоматски моментално најдобар тренер/менаџер.
Автоматски споено мислење:
Па и Пеп е до некаде ама кај него тоа не се одразува на кариерата, сеуште не е избркан на полусезона, немал такви кризи ама ако не му дадат едно 500м летово за трансфери и него го чека слична судбина, се гледа дека не знае да промовира играч, Фоден само што е извикан затоа што е англичанец не би се доберил до прв тим да не беше така.