Premier League - Season 2020/2021

Кој ќе биде шампион во сезоната 2020/2021?

• Вкупно гласачи
    166
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Mendi izgleda mnogu se druzil so Kepa na treninzi.....ne e tacen komentatorov. :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

За ниту еден гол не е виновен. Освен глупоста при крај (Зума му даде очаен пас назад, но добро).

Пенал е пенал, совршен слободен удар и сосема случаен погодок на Сака (уште 200 обиди нема да завршат во мрежа).

Член од
23 август 2010
Мислења
39.803
Поени од реакции
115.810
За ниту еден гол не е виновен. Освен глупоста при крај (Зума му даде очаен пас назад, но добро).

Пенал е пенал, совршен слободен удар и сосема случаен погодок на Сака (уште 200 обиди нема да завршат во мрежа).
Да, само што почнаа да излегуваат некои негови маани на виделина од кои играта со топка т.е. додавањето му е евидентна. Не за друго, дека се залетавте многу со него после 3-4 клин шита (не ти, општо за фановите на Челзи зборам).

Член од
14 мај 2019
Мислења
1.486
Поени од реакции
-759

Go citirav komentatorot otkako Mendi mu ja dade topkata po greska na Lakazet. Smesno mi padna.

Ne mi bese celta da go komentiram negoviot performans.

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Да, само што почнаа да излегуваат некои негови маани на виделина од кои играта со топка т.е. додавањето му е евидентна. Не за друго, дека се залетавте многу со него после 3-4 клин шита (не ти, општо за фановите на Челзи зборам).
Ништо страшно. Не ни мора да додава добро. После 130 допири со топка, реално е да се очекува дека некогаш ќе погреши.
Менди е добар голман и не само поради тоа што секој изгледа подобро од Кепа. Има рефлекс, знае и на земја и во воздух, знае да излезе (не толку совршено), знае да организира.

Член од
14 мај 2019
Мислења
1.486
Поени од реакции
-759
Циркуска ѕвезда, така?
Zarem mu ja osporuvas karierata? Benfika, Celzi, Psg, Celzi, Arsenal, Brazil i toa se standarden prvotimec.
Toj e fudbalska dzvezda ti se dopagjalo toa ili ne. Ostavi dobar trag izminatite desetina godini. Sega si ima i toj svoi momenti, no sepak mnogu preovladuva dobroto.

Член од
1 март 2010
Мислења
7.888
Поени од реакции
14.441
Zarem mu ja osporuvas karierata? Benfika, Celzi, Psg, Celzi, Arsenal, Brazil i toa se standarden prvotimec.
Toj e fudbalska dzvezda ti se dopagjalo toa ili ne. Ostavi dobar trag izminatite desetina godini. Sega si ima i toj svoi momenti, no sepak mnogu preovladuva dobroto.
Милош Красиќ е поголема ѕвезда од него.

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Уште една утакмица против Арсенал каде Канте е вистинска канта.

Може е одличен играч, скромен човек и се друго, ама против Арсенал секогаш ги игра најлошите утакмици.

Член од
26 февруари 2016
Мислења
5.419
Поени од реакции
13.591
Кое плескање и тоа од ваков Арсенал... :) Покрај толку засилувања овој Челзи ми е многу нестабилна екипа. Им треба време на овие играчи да заиграат како голем тим а богами и поасален тренер. Лани со мали амбиции Лампард добро се покажа ама сега целите на тимот растат и многу е различно. И во ЛШ им се погоди доста лесна група па се прошетаа. Да беа во групата на Јунајтед и тие ќе попиеја блам.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Чехехехехехехехеххехехехехелзи добрите според Донев, бес против машините, ивица лвц, топлиот ице, драгонски, комшијати, викед, рандом објективен фан, ваљда Стек откако ги фатил т1 против лејтон оритент пријателска, тој новиот што се закануваше дека Арсенал ќе го јаде, Маги, дамблдор и уште максимум 1.

Арсенал слабите според Стек и Урко.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom