- Член од
- 7 декември 2019
- Мислења
- 4.675
- Поени од реакции
- 8.294
Што се засекира толку? Ќе ти фали некој од нив?Кој ќе лета прв во лигава?
Славен, Оле, Паркер, Вајлдер, Артета?
Што се засекира толку? Ќе ти фали некој од нив?Кој ќе лета прв во лигава?
Славен, Оле, Паркер, Вајлдер, Артета?
БилиќШто се засекира толку? Ќе ти фали некој од нив?
Еве, на пример...Палас. Баш ме интересира дали ќе може да извади повеќе, не е дека се дно екипа, цело време имаат потенцијал каков-таков..и цело време 15 место сеБилиќ
Во Вест Хем беше солиден, не верувам некој да извади нешто повеќе од тимов до душа, би сакал да го видам во некоја посолидна екипа (нели, барем во екипа што е 5-6 места над ВБА, не зборам да дојде во топ екипа)
Ако си фан на Славен, подобро да си оди!Билиќ
Во Вест Хем беше солиден, не верувам некој да извади нешто повеќе од тимов до душа, би сакал да го видам во некоја посолидна екипа (нели, барем во екипа што е 5-6 места над ВБА, не зборам да дојде во топ екипа)
Автоматски споено мислење:
Еве, на пример...Палас. Баш ме интересира дали ќе може да извади повеќе, не е дека се дно екипа, цело време имаат потенцијал каков-таков..и цело време 15 место се![]()
Барнли ќе си се спаси.Мада и двете се зрели кандидати за Чемпионшип.
*А и ја личи вака табелата со Барнли покрај нив![]()
Vajlder ti e kako Son Dajk za siromasni. Niv nisto ne gi buta. Pisuvase deka eventualen poraz za Bilic i WBA bi znacelo otkaz za nego, sto i kje se sluci.Јас мислам Вајлдер ќе го јаде прв.
Vajlder ti e kako Son Dajk za siromasni. Niv nisto ne gi buta. Pisuvase deka eventualen poraz za Bilic i WBA bi znacelo otkaz za nego, sto i kje se sluci.
Mislam ako si gi gledal preska kje znaes za sto ti pisuvam. Negovata faca govorese se.