Кажи ми една екипа која останала без двајца штопери стартери на цела сезона?

Кога зборев за ростер дека треба (пред да ги купите Жота и Тиаго, а Џини беше на излезни врати), Peja хахах ми лупаше на коментари

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кажи ми една екипа која останала без двајца штопери стартери на цела сезона?
Каков пост..Прегледај го приврзокот 274050
Кога зборев за ростер дека треба (пред да ги купите Жота и Тиаго, а Џини беше на излезни врати), Peja хахах ми лупаше на коментариРостерот го подобривте, ама јбг можда стварно дошло време Фирмињо да си ги покаже дефанзивните способности во одбрана.
Каков пост..
Ајде објективно, 8 кола поминаа, 14 повреди до сега имало. Што е според тебе решение?
Никад не би им дозволил да купуваат пред време. Клубот на своја одговорност отиде на ризик и се случи тоа што се случи. Ете им шанса на Филипс и Вилијамс да се докажат. Ќе издржиме до јануари не е толку страшна ситуацијата, малку се преувеличува сепак.- izlea ne bila tolku lesna povredata na Gomez...citam neso deka od Pool ke barale odobruenje od PL da im pustat moznost da dovedat igrac pred preodniot rok.
izlea ne bila tolku lesna povredata na Gomez...citam neso deka od Pool ke barale odobruenje od PL da im pustat moznost da dovedat igrac pred preodniot rok.
Пред недела дена му се самоуби еден од најдобрите другари од детство...Мислам дека е океј малку да се излабави дечкото и со правилен третман од страна на оле и останатите да се врати уште посилен од траумата, сепак е сеуште само дете...Овој Mason Greenwood многу брзо го удриле бубачките во глава.
Пред недела дена му се самоуби еден од најдобрите другари од детство...Мислам дека е океј малку да се излабави дечкото и со правилен третман од страна на оле и останатите да се врати уште посилен од траумата, сепак е сеуште само дете...
а за претходните излети што ги правеше кое му е алибито?
факт е дека летна високо, му се дупи, му се шета, му се гејма само фудбал не му се игра
Sent from my iPhone using Tapatalk
а за претходните излети што ги правеше кое му е алибито?
факт е дека летна високо, му се дупи, му се шета, му се гејма само фудбал не му се игра
Sent from my iPhone using Tapatalk
Види, се е тоа во ред дека е дете и ред други работи. Ама кој ќе му удри третман во овој Јунајтед? Ферги го испрати т.е. истретира Погба како што требаше, у три лепе и подалеку од клубот. Што направија сегашниве, си го вратија назад да ја шета таа коњската фризура за рекорден трасфер.Е кои претходни испади?
Ако мислиш на тоа со инстатутките во Исланд, јебига нема за тоа изговор освен дека ептен му се клецало некоја јака потомка на викинзитеСепак нема ни полни 20 години и факт е дека славата го удри во глава ама сепак мислам дека со правилен третман батето би било еден од најубиствените напаѓачи.
Сепак Старлети што повеќе сакаат да бидат познати инстаграмџии, тиктокери и гејмери не сакаат авторитет што сака да победува и да освојува трофеи.Јунајтед пред некое време имаше јак афторитет во клубот, ама не му одговараше на размазените инстаграмџии ...иако Јунајтед сеуште статистички ги имаше најдобрите резултати после Фергусон.